Homosexuál - první styk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
boricmytu
13.3.23 12:00
@Vanda 2 píše:
Tady ti poradí jedině zase homosexuál.. Každopádně přeju hodně štěstí :palec:
Prostě nech vše na něm..Příspěvek upraven 27.05.22 v 15:02

A proč by měl poradit pouze homosexuál, to máš opravdu tak omezené myšlení?

Jestli jsem tedy otázku pochopil správně, tak se ptá, jak se připravit na první anální sex, myslíš, že tu není nespočet žen, které to měly stejně a na první anální sex se nějak připravovaly (ještě píše že jeho partner je dominantní, takže tazatel bude taková „holka“ ve vztahu). :)

• Citovat
  • Upravit
81480
13.3.23 20:32
@Rotha píše: :,(Tak třeba já. Pokud o to zakladatel bude mít zájem. Není rok 1207 :roll:

No, není, přesto se první tvé reakce dočkal po 10ti měsících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
13.3.23 22:17
@Anonymní píše:
Zdravím vás, prosím o zachování anonymu, protože je to velice choulostivé.
Píšu to sem, protože v téhle komunitě se cítím dobře, je mi bližší, něž nějaké fórum pro muže.

Jak už bylo řečeno, jsem homosexuál, mám partnera a čeká mě první styk. Partner je v našem vztahu takový dominantní. Je mi 18 let a nikdy před tím jsem to s nikým nedělal. Prosím o radu, jak se na takovou věc připravit (jestli je to vůbec možné). Bývám strašně nervózní a nevím, jestli to zvládnu.

Bydlím u rodičů a naši mají odjet na týden na dovolenou, takže budeme mít celý byt pro sebe.

Prosím te vezmi hlavně ohled na sebe a hlavně bezpečný sex. Jsi moc mladý na to, aby sis ublížil. A nedělej nic, na co se necitis. Jestli te miluje, pochopí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
14.3.23 10:26
@Lama Lama píše:
No, není, přesto se první tvé reakce dočkal po 10ti měsících
dříve jsem se k tomuto tématu nedostal. Od ženy jak je zde zmíněno může taky dostat radu, otázka je jestli stim bude mít stejné zkušenosti, jako třeba kluk pasivní, asi spíše ne, když bude chtít ozve se mi, když ne, nebo už není aktivní, tak to asi vyřešil :lol: na anální hrátky v 18 už je dost starej ;) normálně se začíná tak v 15-16.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.23 10:34

Jsem muz, heterosexual a mam rad analni hratky, takze mam do toho co kecat. :mrgreen: nepises, jestli uz neco probehlo. První vec, musis byt po velke, dalsi vec, ohol si zadek :mrgreen:, pak se umyj mydlem a pekne i prstem zevnitr, neboj se zajet hluboko, pokud nic nenahmatas bude to ok. No, a posledni vec, pokud jeste nic neprobehlo, na nejakej zasun bych se vykaslal a muzete zustat jen u prstu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.23 10:35

A ted koukam, ze uz se rodice nejspis vrátili a kluk ma vyreseno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3506
14.3.23 10:41

Pro ženy to zase může být motivace vyzkoušet něco nového, vlastně i pro hetero může. Anální sex je dnes už zcela normální, jelikož nemám možnost porovnat s sexem muž a žena zepředu, tak neřeknu co je lepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.25 13:20

Jo bude ale když si na něj sedne tak si člověk zvykne po několika letech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.25 18:50

Prostěnastavdiru.
Von už se strefí.
A ničím se nestesuj, bude-li to zezadu, můžeš si mezitím klidně třeba číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí