Proč nechcete zajíčky?

Klopotkova
27.5.22 13:41

Proč nechcete zajíčky?

Čas od času se tady objeví téma, kdy mladý muž, tzv. zajíček, hledá starší ženu na sex. Téměř vždy z toho vyjde to, že ho tady místní uživatelky doslova seřvou, vynadají do úchylů nebo se mu přímo vysmějí.
Mě zajímá, proč to tak je. Vždyť tady dost žen hledá milence, dost žen je vyloženě na mladé muže a když se jim dotyčný muž naservíruje přímo na zlatém podnose, proč toho nevyužít?
Tady na emiminu přece nejsou jen ženy vdané, zadané a ctnostné a i kdyby, tak i některé tyto ženy si chtějí prostě zadovádět.
Já osobně na mladé muže nejsem, mám ráda muže spíše staré jako já nebo o něco málo starší, pokud jde o milence, tak si ráda začnu s ženatým, solventním, ovšem starším milencem, já na ty zajíce prostě nejsem, ale vím, že většina žen ty mladé muže preferuje.
Proč ty zajíce tak odsuzujete? Emimino už dávno není jen o dětech.

Příspěvek upraven 27.05.22 v 13:44

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kutil Tom
27.5.22 13:43
@Klopotkova píše: Čas od času se tady objeví téma, kdy mladý muž, tzv. zajíček, hledá starší ženu na sex. Téměř vždy z toho vyjde to, že ho tady místní uživatelky doslova seřvou, vynadají do úchylů nebo se mu přímo vysmějí.
Mě zajímá, proč to tak je. Vždyť tady dost žen hledá milence, dost žen je vyloženě na mladé muže a když se jim dotyčný muž naservíruje ořímo na zlatém podnose, proč toho nevyužít?
Tady na emiminu přece nejsou jen ženy vdané, zadané a ctnostné a i kdyby, tak i některé tyto ženy si chtějí prostě zadovádět.
Proč ty zajíce tak odsuzujete? Emimino už dávno není jen o dětech.

TADY dost žen hledá milence? A já myslel, že milenci se hledají někde úplně jinde, že sem si ženské chodí jen postěžovat :D :andel:

• Citovat
  • Upravit
Uslava
27.5.22 13:47

Protože se s tím nedá mluvit. Potřebuju s chlapem i mluvit, ne jen se válet v posteli. Jedině ho mít jen na tu postel, ale… i tam se občas mluví. To bych psychicky nevydržela. :cert:

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
27.5.22 13:51

Je mi 37. Prostě mi nejvíce přijdou atraktivní muži mezi aktuálně 33 až dejme tomu 45 let… Holt se mi líbí vrstevníci a dejme tomu o něco mladší s o něco starší. l.. takže samozřejmě čím jsem starší tím se to posouva. Vždy jsem to tak měla. Vždy se mi nejvíce líbilo vrstevníci. Zajíci mi nic neříkají protože jsou to vykulení klučičí které přejedu sebevědomím, zkušenostmi a z druhé strany nemám potřebu dělat zajíčka mužům 50 plus stárnoucím seladonum…

• Citovat
  • Upravit
53518
27.5.22 13:52

Protože existují jiné seznamky na toto určené. Protože sem kdejaký hejhula napíše dotaz, který se netýká mimin, tak to tady tak vypadá. Máš pocit, že když se toto zakládalo, počítalo se slintaly po sexu na požádání, a tudíž jsou tu mluvilky, kecalky a podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.22 13:53

@Klopotkova ja bych treba milence brala ale bojim se pohlavnich nemocí.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
27.5.22 13:54
@Anonymní píše:

Kondom, kondom, kondom. Úžasný vynález.

• Citovat
  • Upravit
53190
27.5.22 13:55

A jak ty víš, že dotyčný muž nedostane 20 nabídek do SZ? :jazyk:
Za mě osobně, i kdybych hledala někoho na povyražení, tak bych měla ze seznámení přes emimino ještě blbější pocit než z klasické seznamky. Není nad osobní dojem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
27.5.22 13:56

Částečně je to asi proto, že si ti zajdové ve svém inzerátu neodpustí výraz mamina (nebo něco podobně rajcovního)… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.22 13:58

@Klopotkova no ale to stejne nechrani pred vsim. A treba oralni sex s kondomem to neni ono..

• Citovat
  • Upravit
25111
27.5.22 13:59

@Klopotkova Nemám vůbec lautr nic proti mladším, spíš naopak. Kdybych nebyla šťastně vdaná, tak už jich pár mám omotaných kolem prstu, ta chemie tam jednoznačně funguje. A to tak že velmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
27.5.22 14:02
@Kutil Tom píše:
TADY dost žen hledá milence? A já myslel, že milenci se hledají někde úplně jinde, že sem si ženské chodí jen postěžovat :D :andel:

Já pobavit. A většinou úspěšně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
27.5.22 14:03
@Anonymní píše:

Nic není na 100%, pokud milence chceš, tak se ochuzuješ zbytečně o zážitky.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
27.5.22 14:04
@unuděná píše:
A jak ty víš, že dotyčný muž nedostane 20 nabídek do SZ? :jazyk:
Za mě osobně, i kdybych hledala někoho na povyražení, tak bych měla ze seznámení přes emimino ještě blbější pocit než z klasické seznamky. Není nad osobní dojem :mavam:

Většinou tady skuhrají, že nepřišla ani jedna odpověď.

• Citovat
  • Upravit
27.5.22 14:05
@Kutil Tom píše:
TADY dost žen hledá milence? A já myslel, že milenci se hledají někde úplně jinde, že sem si ženské chodí jen postěžovat :D :andel:

Ty nedostáváš pravidelně denně 50 sz od nápadnic? Prý to tady o ničem jiném není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí