Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kutil Tom píše:
Jak poslouchá? Jako pejsek? Sedni, lehni, přines?
Tak nějak, některým chlapům to vyhovuje.
Protože to, že se někdo postaví do pozice „já jsem zajíček“ a hledá „starší ženu“ působí nesmírně asexuálně. Vidím v tom jen loudila, co si chce vrznout. Nenabízí nic, díky čemu je pro mě chlap přitažlivý. Když mě v reálu balí mladý týpek, nijak mi to nevadí, leč tak jako tak, s úsměvem odmítnu.
@Kutil Tom píše:
Jo, tak nějak. Soužití s dospělou ženou už vyžaduje toleranci, pochopení, atd. atd. Ta už se ovládá hůře. Ale to přece víš. Mladá tupá se dá dobře ovládat. Proto je vyhledávate. Nedělej že nevíš. A už ti nebudu vysvětlovat to, co ví všichni.
@Uslava píše:
Jo, tak nějak. Soužití s dospělou ženou už vyžaduje toleranci, pochopení, atd. atd. Ta už se ovládá hůře. Ale to přece víš. Mladá tupá se dá dobře ovládat. Proto je vyhledávate. Nedělej že nevíš. A už ti nebudu vysvětlovat to, co ví všichni.
Já je nevyhledáváme
Proč bych měl někoho ovládat? Mám radši partnerku, na ovládání si můžu pořídit autíčko nebo model letadýlka ![]()
@pouzitychlap píše: Žena chce Muž chce.
Lze se bavit o převládajících preferencích, ale negeneralizujte tolik!
Máte pravdu. ![]()
@Kutil Tom píše:
Já je nevyhledávámeProč bych měl někoho ovládat? Mám radši partnerku, na ovládání si můžu pořídit autíčko nebo model letadýlka
Tak to je určitě lepší zábava.
![]()
@Klopotkova nikdo nemá rád zaufalce. A není nic zoufalejšího než hledat si „kamarádky“ přes epipi ![]()
Já dokonce osobně pár „Domin“ a ani takový typ žen nechce do postele tydyta… I od subika očekává inteligenci ano klidně to mládí, ale určitou úroveň. Myslím, že ženy to mají prostě jinak a to i ty dominantni. U mužů je pravda že některým typům toto vůbec nevadí ba naopak.
@Fanfán Tulipán píše:
To jsou zdejší chlapi takoví somráci?
Ne. Jen prostě bych milence lovila v reálu, kde člověk hned cítí, zda je tam chemie nebo ne. Pokud by nebyla příležitost, tak na seznamce a i tu bych hodně vybírala. Na eMimino by mě to nenapadlo.
@ulice píše:
Ne. Jen prostě bych milence lovila v reálu, kde člověk hned cítí, zda je tam chemie nebo ne. Pokud by nebyla příležitost, tak na seznamce a i tu bych hodně vybírala. Na eMimino by mě to nenapadlo.
Je fakt, že papír toho snese dost. Ale tady je to přehlídka samých švarných jinochů
za to ručim ![]()
@Fanfán Tulipán píše:
Je fakt, že papír toho snese dost. Ale tady je to přehlídka samých švarných jinochůza to ručim
Jasný a atraktivních štíhlých mladic ![]()
Přiznám se, dneska fakt vypadám na 31, ta zadělaná alergie dává zabrat, chudinky moje ociiiii
@TO_IT píše:
Jasný a atraktivních štíhlých mladic
Přiznám se, dneska fakt vypadám na 31, ta zadělaná alergie dává zabrat, chudinky moje ociiiii
Tak to je přece samozřejmost
je to tady jen high society
![]()
@Fanfán Tulipán píše:
Tak to je přece samozřejmostje to tady jen high society
![]()
Vidíš, to mi ukazuje asi další důvod proč ne zajíčka. Jak jsem stará koza, vydělávám už docela dost peněz, manžel ještě násobně více. No a to bych jako zajdu měla nějak dotovat a živit? U většiny mladých je ten finanční rozdíl tak brutální, že bych se styděla nechat si zaplatit i kafe, a to jinak náklady pánům ráda přenechám
moc ráda, jsem stará, ale princezna
@TO_IT píše:
Vidíš, to mi ukazuje asi další důvod proč ne zajíčka. Jak jsem stará koza, vydělávám už docela dost peněz, manžel ještě násobně více. No a to bych jako zajdu měla nějak dotovat a živit? U většiny mladých je ten finanční rozdíl tak brutální, že bych se styděla nechat si zaplatit i kafe, a to jinak náklady pánům ráda přenechámmoc ráda, jsem stará, ale princezna
Tak ona většina jinochů ne-li všici chtějí Stiflerovo mámu. A teď aniž bych se chtěl dorknout, naoapak to je spíš kompliment
, ty na to sedíš
![]()