Proč nechcete zajíčky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18148
29.5.22 18:01
@Kutil Tom píše:
No tak všichni ani omylem. Když mi bylo náct, zajímaly mě vrstevnice, ženské ve věku jejich matek ani trochu.

Ale tak to je normální,
já nechápu, co ty dvacetileté zajíce táhne k těm čtyřicítkám. A že to teda nejsou zas až tak výjimky.
I když jeden případ, kdy to vyšlo, znám, máme to v rodině. On 30, svobodný, ona 45, vdaná, 3 děti. Dali se dohromady, ona se rozvedla, vzali se, jsou spolu už 10 let a vypadá to, že to klape. On teda tvrdí, že byl vždycky na starší, už ve 20 se díval na ženské 30-40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
29.5.22 18:01
@bigl píše:
Protože pro mě už třeba věta - Líbí se mi „starší ženy“ je tak strašně antisexy, že by mě přešla chuť.
Být ve vztahu (i mileneckém) za „starší ženu“ se mi fakt nechce. Neberu rozdíl do 5-ti let, to nejsou zajíci, ale vrstevníci.

Jsou muži, které přitahuje starší ženy, to je fakt

• Citovat
  • Upravit
18148
29.5.22 18:24
@Cizinka1 píše:

To já vím. Pro mě už jen fakt, ze jsem ve vztahu za starší ženu, zabíjí chuť na sex. :D
Ale tak každý to má jinak a někomu to vyhovuje. Nevadí mi rozdíl do těch cca - 7 let. 10 a víc dolů už je na mě moc, navíc to už je většinou vidět, i když ženská vypada mladě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
29.5.22 18:30
@Cizinka1 píše:

Jsou muži, které přitahují starší ženy, ale rozhodně to není „většina“ a už vůbec ne „všichni“, jak někdo psal na předchozí stránce. Spíš to byl vždycky tak jeden ze třídy, takže početně zhruba srovnatelně s 4% menšinou :jazyk: :dance:

• Citovat
  • Upravit
29.5.22 18:38
@Coco 74 píše:
No on byl jeste narcis a psychopatickej manipulator … asi mu to nebude moc fungovat s zenskou jakyhokoliv veku.

Mno, to se občas sejde skvělá kombinace teda. Ale ono to asi jedno mladší/starší. Magor se najde všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
29.5.22 18:40
@Fanfán Tulipán píše:
Mno, to se občas sejde skvělá kombinace teda. Ale ono to asi jedno mladší/starší. Magor se najde všude.

Jo, rok co si me namotaval byl krasnej, a pak to pomalu zaclo, syndrom vareny zaby, a ani jsem nevedela jak, a byla jsem v pr….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.22 20:07

@Coco 74 Co je syndrom vareny zaby?

• Citovat
  • Upravit
8892
29.5.22 20:20
@Anonymní píše:

Kdyz hodis zabu do varici vody, vyskoci ven. Kdyz ji das do studeny s zacnes pomalicku varit, tak se uvari.
Proste kdyz te nekdo pomalicku systematicky zpracovava, vetsinou to nepoznas, a pak se z toho strasne tezko odchazi a dostava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.22 23:38

@Coco 74 Co presne ti udelal? Tak to byl vul pokud to byl manipulator

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.22 00:20
@Anonymní píše:

To vám vysvětlím na svým případu klidně. Kdysi jsem začala chodit se super chlapíkem. Byl empatický, naslouchal, tolerantní, pozorný, skvělý milenec a nejlepší kamarád. Říkal, že jsem jeho druhá půlka a i já to tak cítila. Kamarádky okouzlený, prý jaký mám štěstí - to on uměl. Dokonce si okamžitě získal i moji babičku, který nikdo nebyl dost dobrej. Dlouho mi pak vyčítala, že jsem tak úžasného chlapa pustila. Na obláčku dokonalého vztahu absolutní sounáležitosti jsem jela dobrej rok.
No a pak to tak nějak začalo. Bylo to tak nenápadné, tak sofistikované, že jsem vůbec nezaznamenala rozumem, co se to vlastně děje. Protože ten vztah byl furt krásnej a super. Akorát že občas nenápadná poznámka, která mě znejistila. Ale pochyby rozehnal. To tak nemyslel přece a já to jen špatně pochopila. Občas „přátelská“ rada. Páč to se mnou samozřejmě myslel dobře. A když jsme se hádali - no to jsme se ani nemuseli hádat, my se moc nehádali - o nějakou kravi. u, třeba - plácnu - jestli je lepší svíčková nebo rajská, vždycky se to stočilo k tomu, co je vlastně špatně na mně, jak já špatně reaguju třeba na jeho argument a jak bych měla reagovat - to vše řečeno v přátelském diskuzním duchu, že mi hodně dloooouho nedošlo, že celý ty diskuze jsou vlastně kritikou mé osoby komplet. Že mi to nedošlo rozumem jedna věc, ale pocitově asi ano, protože jsem si začala hlídat, co a jak řeknu. Což mi došlo plně až zpětně. No a přidávaly se další maličkosti, ale fakt maličkosti v porovnání s tím, že ten vztah na povrchu klapal. No a po třech letech vztahu jsem se jednoho krásnýho dne zastavila a zrekapitulovala si, jak a v čem jsem se během toho vztahu změnila. A nebylo to hezký. Sebevědomí v prd.li, v jeho přítomnosti jsem volila slova, když jsem třeba byla u jeho rodiny, nebyla jsem v komunikaci spontánní, párkrát jsem vybuchla - úplně zoufalá - ač by okolí nezaznamenalo, že se z jeho strany něco děje, takže jsem si připadala jak blázen - on byl vždy v klidu, nad věcí, super pohodový parťák (akorát jednou jsem takhle bouchla bez zjevné příčiny (pricinu to mělo, ale nikdo zvenku ji neviděl) před jeho sestrou a ta, když jsme byly chvíli samy, jen poznamenala, že jsem ještě dobrá a že se držím, že jeho předchůdkyni takhle uměl dostat do hysterického pláče - začala jsem tušit, že ten blázen nejsem já). Uvědomila jsem si, jakej uzlíček nervů se že mě stal. A nejvýstižnější pro tenhle vztah bylo, že kdybych si sedla a napsala si racionálně plusy a minusy našeho vztahu, dle toho, co je na něm dobrý a špatný - bylo by tam mnohem víc plusů a mínusů minimum. Ono nebylo pomalu na co konkrétně ukázat. Zvláštní, že? Tehdy jsem se rozešla, jak já říkám - jen kvůli pocitům. I když tam bylo hodně dobrého a pořád jsem ho hrozně milovala. Prostě jsem se rozešla prakticky jen kvůli pocitům a duševním stavům, v kterých jsem se nacházela. Nikdo to nechápal.
A když jsem si nejhorší odbrečela, tak přišla neskutečná úleva a za čas jsem to byla zas já, jakou jsem bývala před ním.
Neptejte se, co přesně mi udělal, či dělal - to ani přesně nevím. Akorát jsem vedle něj nepochopitelně cvokatěla. Byl to úplný král manipulátorů. Dobrej učitel každopádně. :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky