Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Většinou tady skuhrají, že nepřišla ani jedna odpověď.
Hra na city, aby se jich chytlo ještě víc ![]()
Podle mě takový zajíček vlastně nestojí o vyloženě starší ženu. Spíš si někteří uvědomují že u jejich vrstevnic nedostanou sex na první schůzce, musí něco investovat, a třeba mladý student nemá na vše prašule. Kdežto postarší žena už má třeba byt, papáníčko v lednici, chlap ji zdrhnul a ona potřebuje oprášit, nemá potřebu s ním lítat po zábavách, takže většinou malá investice do ženské. Ale kdyby takový zajíček napsal inzerát ve smyslu jsem mladý, zazobaný s fárem a hledám postarší ženu za účelem povyražení a sexu tak vsadím svoje poslední boty že si za týden bude přikládat na ptáka ledový obklad kolik bude mít nabídek.
@mamule42 píše:
Podle mě takový zajíček vlastně nestojí o vyloženě starší ženu. Spíš si někteří uvědomují že u jejich vrstevnic nedostanou sex na první schůzce, musí něco investovat, a třeba mladý student nemá na vše prašule. Kdežto postarší žena už má třeba byt, papáníčko v lednici, chlap ji zdrhnul a ona potřebuje oprášit, nemá potřebu s ním lítat po zábavách, takže většinou malá investice do ženské. Ale kdyby takový zajíček napsal inzerát ve smyslu jsem mladý, zazobaný s fárem a hledám postarší ženu za účelem povyražení a sexu tak vsadím svoje poslední boty že si za týden bude přikládat na ptáka ledový obklad kolik bude mít nabídek.
@leodavinci10 Je to pravda? Ty přece taky hledáš milenku starší ženu.
@mamule42 píše:
Tak se přesvědčíme, díky za tip
Založím brzy nové téma
Horší bude vystřízlivění, že jsem jen chudý proletář ![]()
@Fanfán Tulipán píše:
Tak se přesvědčíme, díky za tipZaložím brzy nové téma
Horší bude vystřízlivění, že jsem jen chudý proletář
Je to pouze můj názor, třeba se pletu.
@Fanfán Tulipán píše:
Ty nedostáváš pravidelně denně 50 sz od nápadnic? Prý to tady o ničem jiném není
Já ne, ale prý je to proto, že jsem jedovatý nebo co ![]()
Protože pro mě už třeba věta - Líbí se mi „starší ženy“ je tak strašně antisexy, že by mě přešla chuť.
Být ve vztahu (i mileneckém) za „starší ženu“ se mi fakt nechce. Neberu rozdíl do 5-ti let, to nejsou zajíci, ale vrstevníci.
@Kutil Tom píše:
Já ne, ale prý je to proto, že jsem jedovatý nebo co
Bych klidně nějaký přenechal. řekni kolik chceš, mám jich zatím dohormady 0 ![]()
@Fukitol píše:
Hlavne nekupovat zajice v pytli
Pro tento účel lepší zajíc v pytli, než zajíc bez pytle.
Zajíček není problém, i když někomu těch deset patnáct let přijde už antisexy. Problém je, že si hoši myslí, že z nich maminy budou hotové, když jim nabídnou „kvalitní“ sex. Ale neznám ženu, která by tohle hledala. Každá chce vztah, i kdyby ne úplně klasický, třeba i jen intimní, ale vztah, kdy ona si přijde ceněná jako žena a osobnost, má to vývoj, pravidelnost a trvání. Ale to většinou zajíčci nemají na mysli. ![]()
@Sedmnactnulajedna píše:
Zajíček není problém, i když někomu těch deset patnáct let přijde už antisexy. Problém je, že si hoši myslí, že z nich maminy budou hotové, když jim nabídnou „kvalitní“ sex. Ale neznám ženu, která by tohle hledala. Každá chce vztah, i kdyby ne úplně klasický, třeba i jen intimní, ale vztah, kdy ona si přijde ceněná jako žena a osobnost, má to vývoj, pravidelnost a trvání. Ale to většinou zajíčci nemají na mysli.
Tak ono takhle. Tyhle „mladíci“ hledají spíš maminku s určitými výhodami.
Málokdy dvacetiletý zajíc s nabitou šrajtoflí, nabušenym tělem bude hledat ženskou 30+
Ja bych treba nesnesla mladsiho partnera, protoze mam mladsiho bratra a i kdyz jen o dva roky, porad je to muj malej braska a zacit si s nekym v jeho veku mi prijde proste uchylny
ale to je nejaky muj blok proste, s vekem to treba vymizi, ted jsem jeste mladsi nez 30 let, takze vrstevnici jsou fakt nevycvalany nezodpovedny deti (ne vsichni samozrejme) ![]()
No ono, jestli to nebude tím, že tady jsou čerstvé maminy a maminy v očekávání, jejich hormony jsou zcela jinde, rozhodně ne u zajíčků. A kdyby náhodou některá přeci jen hledala zajíčka, tak rozhodně ne tady, právě z výše napsaného.
@Markétka111 píše:
Ja bych treba nesnesla mladsiho partnera, protoze mam mladsiho bratra a i kdyz jen o dva roky, porad je to muj malej braska a zacit si s nekym v jeho veku mi prijde proste uchylnyale to je nejaky muj blok proste, s vekem to treba vymizi, ted jsem jeste mladsi nez 30 let, takze vrstevnici jsou fakt nevycvalany nezodpovedny deti (ne vsichni samozrejme)
Přesně tak to mám já. Úplně přesně. Z toho samého důvodu ten blok, akorát je mi 37+ a mladšího myslím, že nebudu chtít už nikdy.
Příspěvek upraven 27.05.22 v 15:38