Proč nechcete zajíčky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42459
27.5.22 15:28
@pouzitychlap píše:
Pro tento účel lepší zajíc v pytli, než zajíc bez pytle.
:mrgreen: :mrgreen: přesně tak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4504
27.5.22 15:38
@Fanfán Tulipán píše:
Tak ono takhle. Tyhle „mladíci“ hledají spíš maminku s určitými výhodami. :roll:

Stiflerovu mamu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.22 15:39
@Fukitol píše:
Stiflerovu mamu :mrgreen:

Jenomže tahleta „MCBP!“ mu nevypere, neuvaří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10873
27.5.22 15:48

Nevadí mi zajíčci. Rádi se mnou flirtují, ale všichni mi hádají o 10 let méně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
27.5.22 15:50

Měla jsem to štěstí, dá-li se to tak říct, že jsem si vyzkoušela obé. O 10 let staršího a o 6 let mladšího, nebyl to milenecký vztah, ale partnerský a ani jedno už nevermore. Teď mám vrstevníka a je to super. Jsme na stejném levelu. Zajíček, pokud to splňuje tu definici kdy mě bylo 30 a jemu 24, byl sice fajn v posteli, ale bylo to nezralé děcko, co hledalo mamku, co se bude 24/7 starat výhradně o jeho potřeby. Mé potřeby a zájmy měly jít stranou. Byl jak ocásek, co za mnou pořád chodí, nešťastný když jsem se nevěnovala jen jemu. Do toho chorobná žárlivost. Nene, pokud kluka přitahují starší ženy, tak je tam nějaká patologie v rodinných vztazích, především s jeho matkou a od toho ruce pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.22 16:24

By bylo dobrý definovat pojem „zajíček“. :D
Protože i milenec musí mít nějakou úroveň, když s někým trávíte celou noc či dokonce víkend, předpokládá se, že občas prohodíte pár slov, že se bude umět chovat. A zrovna slovo „zajíček“ tu úroveň ve mně moc neevokuje. Pro mě bylo třeba v 28 nemyslitelný začít si s devatenáctiletým klukem, i když byl fakt sexy, ten mentální rozdíl byl obrovský. Navic působí, ti, kteří jdou takhle mladý po starších ženách, jak zavislácký štěňata. To nechceš prostě. To by bylo tak na rychlovku a rychle poslat domů - tak to rovnou může ženská zůstat u hračky na baterky. Jenže já po milenci chci, aby mi ráno udělal třeba to kafe. Nicméně - věkem se rozdíly zmenšují. Když má žena 40 je takový sotva třicátník ok, ale to už není asi zajíček, že. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13207
27.5.22 16:28

To je jasný, ten zajíc vlastně nic moc nenabízí… :think:
Nic moc nevydrží, chudý to je, nešikovný…co s tím… Zbytečná práce navíc a komplikace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42459
27.5.22 16:30
@Magical-eyes píše:
Nic moc nevydrží, chudý to je, nešikovný…co s tím… Zbytečná práce navíc a komplikace…
:mrgreen: :mrgreen: chudý to je, nešikovný… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.22 16:31
@Magical-eyes píše:

A já ty důvody vypisovala jak trotl, když to šlo říct trefně takhle jasně a krátce. :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2469
27.5.22 20:15
@Magical-eyes píše:
Třeba si nějaká chce rozšířit obzory, nebo si odpočinout od dominantních inteligentních vrstevníků.
@Bytsamsebou píše:
Nevadí mi zajíčci. Rádi se mnou flirtují, ale všichni mi hádají o 10 let méně…

To je nějaká speciální konstanta, nebo to tu opisuje od sebe? 10let?
Asi to je tím, že číslo méně než 10 je nic moc a více než 10 nikdo neuvěří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3021
27.5.22 20:31

Já bych už zajíce nechtěla už jen (právě) kvůli tomu sexu. Sice pozoruhodné množství „úderů za minutu“, ale technika veškerá žádná. Aspoň taková je moje zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
27.5.22 20:45
@pouzitychlap píše:
To je nějaká speciální konstanta, nebo to tu opisuje od sebe? 10let?
Asi to je tím, že číslo méně než 10 je nic moc a více než 10 nikdo neuvěří.

Vrátit se k něčemu, co jsme zažívaly v dospívání s vrstevníky fakt není rozšiřování obzorů. To je regrese jak prase. :D A kde jste vzal tu dominanci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
27.5.22 21:00

Neodsuzuju, mám hodně starších kamarádek, které mají zajíčka na zábavu :lol:
Já o ně nestojím, jsem na starší a zadaná. A kdybych hledala milence, tak určitě ne tady :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.22 21:02
@ulice píše:
Neodsuzuju, mám hodně starších kamarádek, které mají zajíčka na zábavu :lol:
Já o ně nestojím, jsem na starší a zadaná. A kdybych hledala milence, tak určitě ne tady :P

To jsou zdejší chlapi takoví somráci? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
27.5.22 21:49
@Tofifea píše:
Vrátit se k něčemu, co jsme zažívaly v dospívání s vrstevníky fakt není rozšiřování obzorů. To je regrese jak prase. :D A kde jste vzal tu dominanci?

Kde jsem to vzal? No uvažoval jsem k čemu by ženě v nejlepších letech byl zajíček.
No a napadlo mě, že pokud by to nebyla žena bez fantazie l, tak by si mohla říci. Hmmm jak může chutnat osmnáctiletý, když je mi 45. Jaké by to bylo být ta protřelejší, ta co má více zkušeností, ta co má navrch.

Jo tady si tykáme a oslovujeme se různými druhy skotu a retardace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí