Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pouzitychlap píše:
Kde jsem to vzal? No uvažoval jsem k čemu by ženě v nejlepších letech byl zajíček.
No a napadlo mě, že pokud by to nebyla žena bez fantazie l, tak by si mohla říci. Hmmm jak může chutnat osmnáctiletý, když je mi 45. Jaké by to bylo být ta protřelejší, ta co má více zkušeností, ta co má navrch.
Tak ne všichni vrstevníci petactyricitky jsou dominantní. S chlapama je to jak s tou bonbonierou. Akorát že u zajíčku je mnohem menší výběr „bonbonů“.
Ale jo, nejspíš existují takové ty extra mateřské typy, kterým ta regrese může vyhovovat.
@pouzitychlap píše:
Kde jsem to vzal? No uvažoval jsem k čemu by ženě v nejlepších letech byl zajíček.
No a napadlo mě, že pokud by to nebyla žena bez fantazie l, tak by si mohla říci. Hmmm jak může chutnat osmnáctiletý, když je mi 45. Jaké by to bylo být ta protřelejší, ta co má více zkušeností, ta co má navrch.Jo tady si tykáme a oslovujeme se různými druhy skotu a retardace
Fuj. Soudite to z pohledu chlapa. Ten potřebuje nejlépe mladou a hloupou. U žen to takhle nefunguje.
Příspěvek upraven 27.05.22 v 21:57
@pouzitychlap píše:
No a napadlo mě, že pokud by to nebyla žena bez fantazie l, tak by si mohla říci. Hmmm jak může chutnat osmnáctiletý, když je mi 45. Jaké by to bylo být ta protřelejší, ta co má více zkušeností, ta co má navrch.Jo tady si tykáme a oslovujeme se různými druhy skotu a retardace
Jo, to si klidně tykejte. Já to dělat nebudu. ![]()
@Tofifea píše:
Tak ne všichni vrstevníci petactyricitky jsou dominantní. S chlapama je to jak s tou bonbonierou. Akorát že u zajíčku je mnohem menší výběr „bonbonů“.Ale jo, nejspíš existují takové ty extra mateřské typy, kterým ta regrese může vyhovovat.
@Uslava píše:
Fuj. Soudite to z pohledu chlapa. Ten potřebuje nejlépe mladou a hloupou. U žen to takhle nefunguje.
Stejně jako ne všechny ženy neopovrhnou mladým masem. Některé ženy si užijí dominanci stejně jako někteří chlapi.
Co jsem se tu naučil je to že nejenom nejsme všichni stejní, ale jsme strašně rozdílmí. Některé ženy uvažují, jako typičtí muži a naopak.
@Klopotkova z části možná ano, ale někteří opravdu stojí o starší ženy, protože je přitahují více než jejich vrstevnice
@pouzitychlap píše:
Stejně jako ne všechny ženy neopovrhnou mladým masem. Některé ženy si užijí dominanci stejně jako někteří chlapi.
Co jsem se tu naučil je to že nejenom nejsme všichni stejní, ale jsme strašně rozdílmí. Některé ženy uvažují, jako typičtí muži a naopak.
To není o jen o dominanci. Mladá tupá je pro chlapa terno, mladý tupý není při ženu terno. Žena chce chlapa a ne dítě. To mužům naopak vůbec nevadí. Pedofilove by mohli vyprávět.
@Uslava píše:Žena chce Muž chce.
To není o jen o dominanci. Mladá tupá je pro chlapa terno, mladý tupý není při ženu terno. Žena chce chlapa a ne dítě. To mužům naopak vůbec nevadí. Pedofilove by mohli vyprávět.
@pouzitychlap píše:
To je nějaká speciální konstanta, nebo to tu opisuje od sebe? 10let?
Asi to je tím, že číslo méně než 10 je nic moc a více než 10 nikdo neuvěří.
Ano!
![]()
Mně tuhle paní hádala míň o sedm, a cítila jsem se dotčena.
![]()
Tak xakru, osm let exhibuju na eMiminu a jenom o sedm??
![]()
Mne zajdove nevadi…jsou vetsinou hezci a pritazlivi, je na ne hezky pohled, jsou mili a nemaji jeste takove ty neduhy a moresy starsich muzu…takze ja bych klidne zajdu i rada, ale nikdy mi to bohuzel s zadnym nepreskocilo…zadna jiskra, neumim v nich uplne videt toho chlapa, o ktereho se muzu oprit a ktery vi, kam sahnout atd…ten nejmladsi chlap, ktereho jsem mela v posteli, byl o mesic mladsi, nez ja…
Jinak vesmes byvaji o 5 let starsi, to je ideal…to je ma krevni skupina. Jinak je samozrejme neodsuzuji, ale bohuzel mi to u nich nefunguje, i kdyz mam hodne fanousku z te nizsi vekove skupiny…a stve me to, ale nejde to, neudelam nic ![]()
Ve veku po tricitce mi ten zajda jeste nema co prinest, co bych nenasla u vrstevniku. A taky vyraz starsi zena samozrejme. Na to, ktera se chyti, tak bude spis zoufalka, ktera bere vse, co dycha. At si vyraz starsi zena pouziva mezi kamarady a o tu zenu at se uchazi nejak kultivovaneji, aby bylo videt, ze ma zajda aspon nejakou uroven.
@Uslava píše:
Mohl bych poprosit o vysvětlení, proč má být mladá tupá pro chlapa terno? Mladou bych ještě chápal, ale tupou teda fakt nepobírám, asi dělám něco špatně. Děkuji
![]()
Co se týká zajíčků - nejmladší byl o 14 let mladší než já. Byl z toho jeden víkend. Další už naštěstí ne. Ač byl VŠ, tak se to prostě nedalo. Bylo to dítě. Jako experiment dobrý, spíš teda nic moc než dobrý. Alespoň jsem zjistila, co nechci. On mě pak uháněl ještě 3 roky a co vím, tak dodneška nemůže zapomenout a snaží se připomínat.
Asi si chceme sbalit chlapa v reálu. Ne emiminu- to je dost ubohé.
A myslím, ze se nedá pausalizovat, zda je ženská na zajicky nebo zralé. Je to často výsledek nějaké situace, kdy te někdo proste zaujme. Za mě vůbec seznamování na síti není atraktivni. Asi jsem staromodni. A nikoho nehledam…
Jestli to nebude tím, že tady jsme ženy od rodin a nemáme potřebu nikoho bokem hledat?
A je jedno, jestli tady hledá zajíc nebo chlap v letech. Pořád je to trapné loudění zoufalce, který neumí oslovit ženu v reálném životě.
@Kutil Tom píše:
Mohl bych poprosit o vysvětlení, proč má být mladá tupá pro chlapa terno? Mladou bych ještě chápal, ale tupou teda fakt nepobírám, asi dělám něco špatně. Děkuji![]()
Poslouchá.