Homosexuál - první styk

Anonymní
27.5.22 14:58

Homosexuál - první styk

Zdravím vás, prosím o zachování anonymu, protože je to velice choulostivé.
Píšu to sem, protože v téhle komunitě se cítím dobře, je mi bližší, něž nějaké fórum pro muže.

Jak už bylo řečeno, jsem homosexuál, mám partnera a čeká mě první styk. Partner je v našem vztahu takový dominantní. Je mi 18 let a nikdy před tím jsem to s nikým nedělal. Prosím o radu, jak se na takovou věc připravit (jestli je to vůbec možné). Bývám strašně nervózní a nevím, jestli to zvládnu.

Bydlím u rodičů a naši mají odjet na týden na dovolenou, takže budeme mít celý byt pro sebe.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
671
27.5.22 15:01

Tady ti poradí jedině zase homosexuál.. Každopádně přeju hodně štěstí :palec:
Prostě nech vše na něm..

Příspěvek upraven 27.05.22 v 15:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
27.5.22 15:02

Jaký podíl můžu myslis, že na tomto fóru je? A kolik z nich je homosexuálů? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
27.5.22 15:04

Sodoma Gomora! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
27.5.22 15:15

Jestli je on dominantní, tak to nech na nem, určitě bude vědět, co a jak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40415
27.5.22 15:18
@Anonymní píše:
Píšu to sem, protože v téhle komunitě se cítím dobře, je mi bližší, něž nějaké fórum pro muže.

Jak už bylo řečeno, jsem homosexuál, mám partnera a čeká mě první styk. Partner je v našem vztahu takový dominantní. Je mi 18 let a nikdy před tím jsem to s nikým nedělal. Prosím o radu, jak se na takovou věc připravit (jestli je to vůbec možné). Bývám strašně nervózní a nevím, jestli to zvládnu.

Bydlím u rodičů a naši mají odjet na týden na dovolenou, takže budeme mít celý byt pro sebe.

Trvala bych na prezervativu a poptala se, jestli nebyl nedávno na festivalu sexuální rozmanitosti na Kanárech.

A pak už se jen dohodnout, kdo bude tatka a kdo mamka anebo jestli to bude fifty fifty a hurá na věc, kvalitní lubrikant samozřejmostí. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1362
27.5.22 15:23

Hlavne si pripravte kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.22 15:29

Nemůže se stát, že to rodiče nějak poznají? Oni o ničem nevědí. Opravdu o ničem.
Sprchujete se před, nebo až po?
Kondom si koupím.

• Citovat
  • Upravit
671
27.5.22 15:31
@Anonymní píše:
Nemůže se stát, že to rodiče nějak poznají? Oni o ničem nevědí. Opravdu o ničem.
Kondom si koupím.

:mrgreen: Tak nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
27.5.22 15:45
@Anonymní píše:

Bydlím u rodičů a naši mají odjet na týden na dovolenou, takže budeme mít celý byt pro sebe.

Pokud jsi zamilovaný a víš jasně, že jsi na muže, tak to prostě půjde úplně samo, budete se tulit, mazlit a ono to vyplyne zesituace. Hlavně si připrav kondom a kvalitní lubrikační gel.

• Citovat
  • Upravit
40415
27.5.22 15:47
@Anonymní píše:
Kondom si koupím.

Mladíci, kteří nevědí, kdy si mají osprchovat pindíka, by měli sex odložit na neurčito :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
27.5.22 15:48

Auuu, to bude bolet! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5985
27.5.22 19:19

Já teda nejsem homosexuál ani muž, ale mám nejlepšího kamaráda homosexuála.
Já si z tebe srandu dělat nebudu :oops:
Takže kup kondomy a lubrikant. Sprchu si dej nejlépe před i po.
A taky by bylo ideální si udělat klistýr. Na internetu se o něm určitě dozvíš více.
Každopádně se hodně uvolni, jinak to nepůjde a nech se klidně vést :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
13.3.23 11:32
:,(
@Lama Lama píše:
Jaký podíl můžu myslis, že na tomto fóru je? A kolik z nich je homosexuálů? :think:

Tak třeba já. Pokud o to zakladatel bude mít zájem. Není rok 1207 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
13.3.23 11:33
@bigl píše:
Auuu, to bude bolet! 8o

Ježíš, to bylo pěkně trapné z tvojí strany! Jsi homofibni nebo co? :roll: styď se. Hlavně, že tebe to nebolí. :palec: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí