Hopsadlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1234
26.5.05 12:46

Hopsadlo

Holky prosím poraďte,
koupila jsem synovi hop:,–(lo Neonato Samba. Uchycuje se nahoře nad futro. Když se malej v hop:,–(le předkloní, tak se to držedlo jakoby nakloní od zdi a já se strašně bojím, že mu to spadne na hlavu. Pořád mám chuť to nahoře přidržovat a prostě se bojím. Když jsem za to pořádně zatáhla, drží to, ale stejně mi to nedá. Máťovi se tam moc líbí a fakt se houpe. Máte někdo toto hop:,–(lo doma? Nespadlo Vám někdy? Dík moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
290
26.5.05 20:58

Ahojky,
my máme velmi podobný typ - od Haucka a ikdyž to nevypadá, drží dobře. Taky jsem se toho zezačáku bála, ale teď už ne, a že v tom holky pěkně řáděj - a mají už 10 kg, tak myslím, že nemusíš mít strach.
Ono čím víc to zatěžuješ, tím víc se ty packy přitlačujou k sobě.

Přestože nás asi mnoho maminek odsoudí a zatratí, že se to nedoporučuje, zakázané chutná nejvíc.
Holky tam dáváme od 7 měsíců - dříve tak 2krát denně na 15 min, teď už v tom moc nechtějí být, moc je to omezuje v pohybu, ale vyblbnuly se v tom šíleně. Kdo t o neviděl, neuvěří.

KEIKO + dvojčata ( skoro 1rok)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
27.5.05 12:47

Ahojky,
já mám hop:,–(lo ušité doma a slouží výborně:-) Teda sloužilo neteři a teď čeká na moje dítko, až povyroste.
Prosím prosím, kdy jste ty svoje bobísky začaly do hop:,–(la dávat?
Nebo by se to moc nemělo? Podobně jako chodítka atp?
 Albi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
27.5.05 12:51

Omlouvám se, měla bych číst pozorněji, že?:-)
Jen chci ještě říct, že neteř v tom byla přešťastná! No přesně jak psala Keiko o zakázaném ovoci:-)

Albi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
27.5.05 17:32

Ahoj,
asi by se mělo mimčo dávat do hop:,–(la až tak kolem 9 měsíců, i když ortoped by možná zakázal i to. Matýskovi je 6,5 měs. a je v hop:,–(le tak 3× denně po 10 minutách, tak snad to není tak hrozný. Já mám ale ještě dotaz. Nevíte někdo, jak vysoko má být od země. Má stát jakoby na špičkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí