Po jaké době od užití léku klesne teplota?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3158
18.4.10 15:14

Horecka

Ahojky,prosim mam dotaz, za jak dlouho se ma diteti srazit teplota po leku. Maly ma uz od vcera teplotu kolem 38-39, aktualne 39,1, cipky mu tu teplotu srazi vzdy az tak po hodine, drive ne. Je to normalni??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30309
18.4.10 15:16

ahoj,

davas dostatecne mnozstvi cipku na jeho vahu?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
18.4.10 15:24

No davam,ale ted byl na zachode a normalne kakal a slo tamvidet kus cipku :nevim: nechapu, asi dam radej pak sirup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21470
18.4.10 15:26

no, po hodině to je dost dlouho. většinou by měly zabrat tak do 30 minut. Taky bych se přikláněla k dotazu. jestli je správné dávkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21470
18.4.10 15:26

já mám teda sirupy radši než čípky. asi se mu budou hůře vstřebávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21968
18.4.10 15:29

Mojí dceři čípky z nějakého důvodu teplotu ještě nikdy nesrazily (a dávkuju správně)… nechápu proč, sirupy fungují normálně… takže je nepoužívám.

Doporučila bych u většího dítěte prostě zkusit lék v jiné podobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
18.4.10 15:30

Dvam nurofen 125mg a malej ma 2,5l a 18kg, tak je to jak mam byt a pak jeste davam panadol junior.
No a ty sirupy se muzou take kombinovat po 4h kdyz je velika teplota??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
18.4.10 15:32
BohunkaP píše:
Mojí dceři čípky z nějakého důvodu teplotu ještě nikdy nesrazily (a dávkuju správně)… nechápu proč, sirupy fungují normálně… takže je nepoužívám.Doporučila bych u většího dítěte prostě zkusit lék v jiné podobě.

to je zvlastni :think: ,ale asi na tom neco je, ja se s tim setkala prvne, vzdy nam zabral,ale je pravda ze nebyvame nemocni.

Holky poradte co ted, kdyz mel v 1415 cipek panadol a porad nic, mam dat teda sirup???Ale kdy nejdrive?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.4.10 15:39

A co zkusit zábal, octové ponožky či tvaroh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21470
18.4.10 16:12

podle mě můžeš po 4 hodinách dát místo čípku sirup. dřív bych nedávala a zatím zkusila nějaký „klasický recept našich babiček“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
18.4.10 18:00

Holky diky, udelali jsme zabal a podarilo se to srazit, byla jsme koupit sirupy, tak uz budu davat ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
18.4.10 18:13

Tom má zrovna teplotu a taky zabírá čípek tak za hodinu. Dávkuji správně. Ale také mi to překvapilo. :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12300
18.4.10 18:23

Sirupy se můžou kombinovat tak že po třech až čtyřech hodinách dáváš jeden nebo druhej, buď s paracetamolem nebo s ibuprofenem. Třeba střídáš Nurofen s Panadolem. Každý má jinou účinou látku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
18.4.10 18:25
neczuz píše:
Tom má zrovna teplotu a taky zabírá čípek tak za hodinu. Dávkuji správně. Ale také mi to překvapilo. :think: :nevim:

Tak to je uz nejake divne, ze??Jako nam se to nikdy nestalo vzdy do 30min. klesala teplota, prave me to zarazi :think: No to je fuk, hlavne at jsou nase deticky uz zdrave, jsem zvedava jak nam zabere sirup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
18.4.10 19:46
Věrka.. píše:
neczuz píše:
Tom má zrovna teplotu a taky zabírá čípek tak za hodinu. Dávkuji správně. Ale také mi to překvapilo. :think: :nevim:
Tak to je uz nejake divne, ze??Jako nam se to nikdy nestalo vzdy do 30min. klesala teplota, prave me to zarazi :think: No to je fuk, hlavne at jsou nase deticky uz zdrave, jsem zvedava jak nam zabere sirup.

No, divné nedivné, nic s tím nenadělám, hlavně, že vůbec zabere. :nevim: Někomu za 30, někomu za 6O min., někomu nezabere vůbec. :?:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA