Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
moje mala ma uz od ut odpo horecky,takze rano taky zkusime zachytit moc a jedem.drzte se..
tak hodně štěstí holky. Musím zaťukat, ale my už jsme bez teplot.
Sme spet s pohotovosti crp menej nez 8, takze som kludnejsia. Teplota nam teraz klesla, no uvidime ake to bude behom dna ale ked budu pokracovat teploty pojdem zase k obvidakovi.
taky super,eust,my jsme ted na ceste na bulovku.doufam,ze tam nebude narvano.bohuzel se nam nepodarilo zachytit moc:(
Jak sme tam boli rano nik iny tam nebol. Drzim peste, nech to je len nejaka virozaale zub. Hlavne nech teploty pomaly prestanu.
Inak nasa ma 7 a pol mesiaca, takze podobne stara. Uz bude urcite lepsie.
eust,dekuju,moje holcicka se narodila 2.6.,tak to jsou skutecne kousek od sebe.jsem tak vyklepana,doufam,ze to ustojim..
tak nas poslali na detske,mala ma od rana ridsi stolici,tak pry mozna i zuby..tak jsem teda fakt zveda
eust,tak pry virozka.crp 21 zvysene,trochu zarudly krcek.jeste tam dneska povezu moc,paklize zachytime.ja bych par dni virozky a horecek kousa,ale tohle uz je me moc dlouho.uplne ztracim nadeji,ze horecka jednou neprijde..
no CRP 21 je dost. tak ale aspon viete co vam je a brzo to pominie.
my se mali crp mene nez 8, ale vravela nam ze to moze byt vyroza alebo zuby. tak nejako divne teda stanovuje ta na pohotovosti diagnozy. co vam na to dali? nejaky sirup?
eust,nic nam nedali..mame pokracovat ve srazeni teploty.ta hodnota 21 potvrzuje,ze ma mala virozu?ja ani nevim,co mi vsechno rekli,jak jsem mela hlavu v pejru
ne ne. vyska CRP ukazuje ze ma v tele nejaky zapal. do 10 je hodnota v pohode, inak to je nejaky zapal. nurofen je velmi dobry na zapaly. takze ked budete striedat dostanes aj teplotu aj ten zapal z tela.
viroza ked je to moze byt bez vysokeho crp.
aha,tak ted nezbyva nez doufat,ze ji ty horecky pusti..a eust,tvoje mala je bez teploty?