Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, potřebovala bych se poradit.
Dcera, za týden bude mit rok, v noci z pondělka na úterý měla i 39,3 horečku, špatně spala a začala často kakat, v podstatě po každým jídle. Zvysenou teplotu měla naposledy v úterý kolem oběda, odvtedy nic, ale to kakani zůstalo, jednou tam byly hleny, pak suché… není to ale ani jednou az tak řídký jak u hnacky. Co to můze byt? Dr. po telefonu neporadi, furt říká at nevolám ale jedu. Jasne, půjdu az to bude potřeba ale mala je celkové už v pohode. Tak nevím… ![]()
No asi nějaká viróza, co by
Nasadila bych Hylac, dodržovala bych lehkou dietu, nepřeháněj to s cukrem, samotné mléko bych omezila na minimum, ale třeba jogurt bych zkusila. S tímto bych k doktorce opravdu nechodila.
Potažmo ještě to může být od zubů, trojky čtyřky dokážou potrápit i trávicí trakt, může se přidat i vodnatá rýma. Celé to může být doprovázené opruzeninami, moč může být agresivnější.
@Helileli děkuji.
Tak 3 dny dozadu má čerstvě druhý zoubek, Jo a včera vecer před spaním hrozně brečela, to jsem zapomněla napsat, jako když ji něco fakt bolí.
Tak snad to bude jen tím. Mám 4 letého kluka, a ten je zatím, snad i bude, bez potíží.
@PepitaP taky mě první napadly zuby
ten pláč mohl být taky z toho