Horečka a častá stolice

114
30.5.18 09:30

Horečka a častá stolice

Dobrý den, potřebovala bych se poradit.
Dcera, za týden bude mit rok, v noci z pondělka na úterý měla i 39,3 horečku, špatně spala a začala často kakat, v podstatě po každým jídle. Zvysenou teplotu měla naposledy v úterý kolem oběda, odvtedy nic, ale to kakani zůstalo, jednou tam byly hleny, pak suché… není to ale ani jednou az tak řídký jak u hnacky. Co to můze byt? Dr. po telefonu neporadi, furt říká at nevolám ale jedu. Jasne, půjdu az to bude potřeba ale mala je celkové už v pohode. Tak nevím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3145
30.5.18 09:41

No asi nějaká viróza, co by :nevim: Nasadila bych Hylac, dodržovala bych lehkou dietu, nepřeháněj to s cukrem, samotné mléko bych omezila na minimum, ale třeba jogurt bych zkusila. S tímto bych k doktorce opravdu nechodila.

Potažmo ještě to může být od zubů, trojky čtyřky dokážou potrápit i trávicí trakt, může se přidat i vodnatá rýma. Celé to může být doprovázené opruzeninami, moč může být agresivnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
30.5.18 10:00

@Helileli děkuji.
Tak 3 dny dozadu má čerstvě druhý zoubek, Jo a včera vecer před spaním hrozně brečela, to jsem zapomněla napsat, jako když ji něco fakt bolí.
Tak snad to bude jen tím. Mám 4 letého kluka, a ten je zatím, snad i bude, bez potíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
30.5.18 10:07

@PepitaP taky mě první napadly zuby :) ten pláč mohl být taky z toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie