Brání horká vana početí?

9.5.20 16:22

Horka vana brání početí?

Ahojte holky, vím že tu takových dotazů je hodně a od toho diskuze jsou.. Abychom si pomáhali a uklidnovali. S přítelem se,, snažíme o mimino" nechci tomu přikládat nějakou váhu a snažíme asi není ani ten správný výraz. Řekli jsme si že tomu necháme volný průběh a když to přijde budeme radi. :palec: Nepotřebuji tady komentáře typu udělej si těhotenský test a budes vidět. Test si holky udělám určitě ale chci počkat na měsíčky ktery mam dostat cca za 4-5 dní. Ale… Znáte to :P :oops: ženský jsou v myšlení šílený.. A proto mi běhá uz ted v hlavě několik otázek :lol: 1) Kdybych si chtěla udělat tt třeba zitra ráno tak je to 50:50 jestli se něco ukáže nebo ne, že? (začátek menstruace byl 13dubna). 2) měli jste některá příznaky už před vynechanou menstruaci? (já nemám totiž žádné, sem tam pichne něco dole,.. Prsa fakt neboli).. 3) myslíte si že je pravda, že horká vana může zapříčinit otěhotněni? :dance: :pocitac: dik holky a hmed mě nezabije, hezký slunečný den Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
9.5.20 16:38

Ne horká vana nezabrání početí. A kdyz si uděláš test teď, a ukáže ti že jsi těhotná, tak s může dorazit, a budeš zklamaná. Udělej si ho až ti MS vynecha..

• Citovat
  • Upravit
24379
9.5.20 16:55

Zabrani prochladnuti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
9.5.20 16:56

Ahoj přidávám se dnes mám termín ms zatím nedorazila snad nedorazí dělala jsem si test intimed a pepino oba negativní ms mám nepravidelnou myslíte že sem mohla otěhotnět dýl? Jinak mě bolí podbřišku díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
9.5.20 18:35

Horká vana početí neovlivní. S testem počkej na termín MS, pokud MS nedorazí, pak testuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
9.5.20 19:57
  1. nedělej ho,
  2. ne,
  3. ptáš se zdá vana těhotenství zapříčiní nebo zabrání? Nějak nechápu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
9.5.20 20:12

Horkou vanu by si nemel davat pravidelne tvuj partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí