Příznaky těhotenství...kdy nejdřív a jaké?

Anonymní
8.5.20 09:33

Příznaky...kdy nejdřív a jaké?

Krásný den všem, tohle je asi spíš pro ty co už mají nějaké dítě. Vím že je to hodně individuální ale jen tak ze zvědavosti. Kdy nejdříve se vám začaly projevovat příznaky, a jaké? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19983
8.5.20 09:36

První bylo že jsem nedostala ms, pak až v 8tt jsem blila jak šakal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35914
8.5.20 09:43

Nepřišla MS, pak od nějakýho 6tt mě bylo blbě a byla jsem hodně unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
8.5.20 09:48

Nejdřív bolela prsa a zdály se hodně živé sny, časově zhruba od vynechané menstruace.

• Citovat
  • Upravit
27264
8.5.20 09:53

U prvního kromě vynechané MS nic, postupně se vytříbil čich a asi 2× mi navalilo.
U druhého mě šíleně bolela prsa, pak vynechala MS a následovalo navalování nebo zvracení každé ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
8.5.20 10:27

Nejdřív, ještě před menstruací, se mi začnou zdát sny, pak jsem nedostala menstruaci, asi od 6 tt mě začalo být špatně o žaludku a začaly mě bolet bradavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
8.5.20 11:09

Ahoj mě test ukázal už 10DPO. Ale co si pamatuju tak mě cca 5DPO, palela žáha, možná ale jen náhoda, těžko říct. A pak kolem toho 10DPO pro někoho klasické predmestruačni bolesti, ty já ale nikdy neměla. Takže i kdybych netestovala, věděla bych že se povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.20 11:11

Ja som ešte pred očakávanou menštruáciou mala pre mňa klasické PMS a to bolesť podbruška a bolesť pŕs, plus sa do toho ale zamotala aj strašná chuť na sex a extrémny hlad, ktoré normálne nemávam. V asi 6tt začala nevoľnosť, zvracanie ale čo bolo najhoršie nechutenstvo a hrozná pachuť v ústach (podbruško a prsia stále boleli, chuť na sex tiež stále bola, ale tá nevoľnosť ma od toho extrémne odradzovala). Následovala citlivosť na pachy, krútenie a bolesť hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.5.20 11:41
@Anonymní píše:
Krásný den všem, tohle je asi spíš pro ty co už mají nějaké dítě. Vím že je to hodně individuální ale jen tak ze zvědavosti. Kdy nejdříve se vám začaly projevovat příznaky, a jaké? :roll:
Že jsem nedostala jsem MS. Udělala jsem si test. Vyšly dvě čárky. Špatně mi bylo až potom. Jinak žadné příznaky, co tu lovitelky duchů píšou, jsem necítila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
8.5.20 11:44

Neprisla ms, jinak nic :think: mozna tak vetsi unava kolem 10tt a smrdelo mi maso a pak az od druheho trim paleni zahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
8.5.20 11:56

Mě bylo soufl už v den vynechané menstruace. Takovým tim zvláštním způsobem který mě pak doprovázel další 4 týdny. Nevracela jsem nikdy teda. Pak postupně únava, nespavost v noci a od asi 10 týdne příšerná náladovost. Teď o měsíc později už se ti trochu normalizuje 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.20 12:07

V prvním těhotenství přišlo normálně v termínu menstruace špinění, tak jsem byla zklamaná, že zase nic a ani jsem nedělala test. Až když to špinění neprešelo po 3 dnech do klasického krvácení a měla jsem pocit, že mě jakoby tahá v prstech (to jsem normálně nemivala), tak jsem si udělala test a byla jsem těhotná :D zpětně jsem si taky uvědomila, že běžně před menstruaci dole jakoby „vyschnu“ nemám vůbec žádný hlen a teď ho bylo požehnaně. Do měsíce pak přišla únava, jinak nic, až jsem měla často obavy, jestli je v břiše vše v pořádku.
Napodruhé už jsem věděla co čekat a čeho si všímat, takže jakmile jsem ucítila známé tahání v prsou a hustý vytok i v druhé polovině cyklu, začala jsem doufat :lol: Test jsem si dělala 10 dní po sexu (v té době jsme na sebe neměli moc čas) a to už jsem příznaky pocitovala asi 2 dny, týden před předpokládanou menstruaci a na testu byl duch. Bohužel tohle těhotenství skočilo zamlklym potratem.
Na potřetí to samé, tahání, vytok ještě před testem dělaným 10 DPO. :) Mám těsně před porodem.

• Citovat
  • Upravit
596
8.5.20 12:16

V obouch tehotenstvich jsem jeste před vynechanou menstruací mela desne průjmy. Poprvé jsem myslela, že mám střevní chřipku, která ale pořád trvala, asi 10 dnů. Pak vynechala menstruace. Podruhé to samé. Zase hrozné průjmy. Nejdřív jsem si říkala, že to rádi i v mém okolí, tak sem něco chytla, ale všem uz bylo dobre, jen mě ne. A vzpomněla jsem si, že poprvé jsem to měla taky tak… Po několik dnech vynechala menstruace a test pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
8.5.20 14:29

U prvního pouze nedošla MS a bez břicha bych o těhotenství nevěděla ( holka ). Teď u druhého nedošla MS a měla sem strašný návaly, ale nezvracela sem ( má to být kluk, končím 32tt ) ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.20 20:15

U mě byl vždy první příznak ještě před ms běhání na malou - hlavně v noci, jinak nic. Teplota se držela na 37 víc než 18 dní, a tak jsem udělala test a byly tam. Únava, nevolnosti a svědění bradavek začali kolem 6-7 tt, v 7 tt se mi nalila prsa a bolela ze strany.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex