Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@P4ja ve svém případě to riskovat nebudu. Představa že to nevyjde a opět půjdu na sál a v nemocnici jasně řekli co mě čeká pokud se bude tohle opakovat pravidelně
A to vždy po porodu to bylo cca 2 roky relativně ok, dokonce jsem i měla jednou přirozeně ovulaci což jsem vůbec netušila
Ale problémy jsem měla vlastně od začátku. Pokud někdo má jen mírné problémy tak proč ne, já musela brát hormony i v těhotenství cca do 14tt
. Já ted jen čekám jak dopadne histologie ![]()
@Markéta80 No když píšeš, jak nechceš hormony, tak by tohle mohl být způsob, jak podpořit tělo a může se cvičit i při hormonech.
A určitě by ti poradili, jak cvičit, abys nekrvácela.
Dekuju moc holky..takze mi jen napise prasky a ja je budu zobat
nebudu tam muset kazdy mesic jezdit?
@mackA159 to budeš jezdit
, záleží co to bude ale měl by vždy kouknout jestli dochází k ovulaci. Nejsou to lentilky takže se to dost hlídá
@P4ja jasně že jsem se jich chtěla vyhnout, jenže než tohle tak budu muset. Doktor neříkal co přesně mě napíše, prý po zákroku mam přijít se zprávou a něco mě napíše. Bohužel minule po zákroku jsem to neřešila a ono se to po nějaké době vrátilo zpět
A každý rok pod narkozu se mě nechce, to raději at je to podchycené léky, ale je mě jasné že je budu brát do přechodu ![]()