Hormony a cena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59396
24.2.18 14:00

@P4ja ve svém případě to riskovat nebudu. Představa že to nevyjde a opět půjdu na sál a v nemocnici jasně řekli co mě čeká pokud se bude tohle opakovat pravidelně :jazyk: A to vždy po porodu to bylo cca 2 roky relativně ok, dokonce jsem i měla jednou přirozeně ovulaci což jsem vůbec netušila :lol: Ale problémy jsem měla vlastně od začátku. Pokud někdo má jen mírné problémy tak proč ne, já musela brát hormony i v těhotenství cca do 14tt ;). Já ted jen čekám jak dopadne histologie :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
24.2.18 14:04

@Markéta80 No když píšeš, jak nechceš hormony, tak by tohle mohl být způsob, jak podpořit tělo a může se cvičit i při hormonech.
A určitě by ti poradili, jak cvičit, abys nekrvácela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
24.2.18 16:53

Dekuju moc holky..takze mi jen napise prasky a ja je budu zobat :mrgreen: nebudu tam muset kazdy mesic jezdit?

• Citovat
  • Upravit
59396
24.2.18 17:41

@mackA159 to budeš jezdit :mrgreen:, záleží co to bude ale měl by vždy kouknout jestli dochází k ovulaci. Nejsou to lentilky takže se to dost hlídá ;) @P4ja jasně že jsem se jich chtěla vyhnout, jenže než tohle tak budu muset. Doktor neříkal co přesně mě napíše, prý po zákroku mam přijít se zprávou a něco mě napíše. Bohužel minule po zákroku jsem to neřešila a ono se to po nějaké době vrátilo zpět :? A každý rok pod narkozu se mě nechce, to raději at je to podchycené léky, ale je mě jasné že je budu brát do přechodu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí