Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky ![]()
Už 3 roky neberu antikoncepci, protože mi žádná nesedla. Celé 3 toky jsem měla ms úplně rozházenou. Většinou byla po 48 dnech a trvala 5 až 10 dní. Poslední 3 měsíce ji mám pravidelně. Akorát poslední ms je mi záhadou.
14 dní před ms mě bolely prsa a asi 3 dny před ms bolest skončila. Ciklus krvácení trval 7 dní a dneska je poslední den.
A teď konečně k věci
dneska (poslední den ms) se mi od rána motá hlava a mám velké nechutenství. Nebo spíše naopak
mám chuť na vše, ale jednou kouknu s už víc nechci. Najednou mi to přestane chutnat ![]()
Test jsem si dělala už před ms a byl negativní, dneska byl nefunkční a pro další se dostanu až v pondělí.
Nechci slyšet jestli jsme v tom nebo ne. To nikdo neví
spíš jestli s tím nemáte nějaká zkušenost
Díky moc všem ![]()
@Maffianka Já ne a někdo další ti zase třeba napíše, že ano.
@Maffianka Čili jediná věc, se kterou jsi se přišla svěřit je to, že je ti dneska blbě? Mně taky bylo, předevčírem. A prsa mě taky před MS bolí. To je normální. Na tvém popisu nevidím nic zvláštního. Třeba ti začíná ta chřipka, nebo jsi snědla něco, co ti nesedlo.
Mě občas překvapuje, co všechno jsou ženské schopné spojovat s cyklem. Ať je kdykoli cokoli bolí, je jim zle, tak to má vždy spojitost s možným těhotenstvím.