Horory v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20296
30.9.09 15:41

Horory v těhotenství :)

Ahoj, myslíte že to nečemu vadí? Že se jako bojím, lekám a podobně…
Moje mamka se mi furt hučí do kebule, ať se dívám jen na pěkné věci…tak jak to je? :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
30.9.09 15:58

Když tě to baví se bát, nevidím v tom problém. Jedna moje kámoška bulela v těhu i při reklamě na Ariel, jako rozlítostnilo ji to, že je prádlo špinavé. :lol: Druhá radši nekoukala ani na zprávy. Já měla v prvním trimestru nějaké krvelačné období, můj nejoblíbenější film byl Sin City město hříchu, vážně jsem na to čučela aspoň jednou do týdne :lol: Míša je klidný, zdravý, tak nevím jak moc se to na něm podepsalo, abych se ještě nedivila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.9.09 15:59

Ahoj,
no, dívat se na pěkné věci je sice hezký názor, ale v praxi naprosto neproveditelný…
U mého prvního těhu jsem měla neuvěřitelné stresy - sebevražedné pokusy jednoho z členů rodiny, psychická nemoc u jiného blízkého příbuzného, byla jsem psychickou oporou těm, co to potřebovali a ještě jsem měla partnera doma jen o víkendu. Takže stresu spousta - narodila se mi zdravá, naprosto pohodová holčička.
U druhého těhu jsem měla velkých stresů minimum - přesto jsem se necítila úplně tak v pohodě jako v prvním těhu a holčička je hodně uvztekaná a jakoby vysávající energii.
Obě dvě jsou miláčci, ale pokud porovnám těhotenství spíš šlo o to jak jsem se já cítila než o to, čím vším jsem si procházela a jak moc jsem se snažila být v poho. Buď jsem byla nebo nebyla.
Prostě se snaž být v poho a věř, že i když občas uvidíš něco hodně ošklivého, můžeš mít zdravé a pohodové miminko;)
Přeji hodně štěstí.
 Hana

• Citovat
  • Upravit
4705
30.9.09 16:28
Anonymni píše:
Ahoj,
no, dívat se na pěkné věci je sice hezký názor, ale v praxi naprosto neproveditelný…
U mého prvního těhu jsem měla neuvěřitelné stresy - sebevražedné pokusy jednoho z členů rodiny, psychická nemoc u jiného blízkého příbuzného, byla jsem psychickou oporou těm, co to potřebovali a ještě jsem měla partnera doma jen o víkendu. Takže stresu spousta - narodila se mi zdravá, naprosto pohodová holčička.
U druhého těhu jsem měla velkých stresů minimum - přesto jsem se necítila úplně tak v pohodě jako v prvním těhu a holčička je hodně uvztekaná a jakoby vysávající energii.
Obě dvě jsou miláčci, ale pokud porovnám těhotenství spíš šlo o to jak jsem se já cítila než o to, čím vším jsem si procházela a jak moc jsem se snažila být v poho. Buď jsem byla nebo nebyla.
Prostě se snaž být v poho a věř, že i když občas uvidíš něco hodně ošklivého, můžeš mít zdravé a pohodové miminko;)
Přeji hodně štěstí.
 Hana

naprosto souhlasím, měla jsem obě těhu stresové a děti jiné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
30.9.09 17:00

ja jsem na prasky, kdyz vidim na silnici prevalcovayho jezka, takze ja krvaky nemuzu, me prijde desivy uplne vsechno, zvlast po vcerejsi autonehode jsem vystrasena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
30.9.09 17:57

Já se na horory nemusím dívat, zdají se mi v noci a s brekem se budím :-( Pokud se ti tento žánr líbí, proč ne? Já osobně se radši kouknu na horor než na šílenou červenou knihovnu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
30.9.09 18:32

Ja se na horory v tehu divala a v pohode :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
30.9.09 18:46

ja nesnašim hororoy ani netěhotná - se šíleně bojím :lol: ale Gino - Sin city není horor - ten já miluju bez ohledu na jiný nebo normalní stav . stejne tak nekterý Tarantinovy veci, včetně Odsoumrakudousvitu - ehmmm, no to už možná trochu horor je.

Rybano . nekoukala bych na neco, po cem bych se jeste dva dny budila hruzou, ale jestli te to nijak neděsí, tka v tom nevidim problém- Dovedu si představit že ynervená matka svou nervozitu prenaší na dtě. Ale kdyz ti to nic nedělá, tak proč ne?

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
30.9.09 20:49

No pokud horory nerozrušujou tebe, tak by teoreticky mělo zůstat v klidu i miminko. Akorát bych možná snad ztlumila zvuk, kdyby tam někdo šíleně ječel - ono to miminko pak i slyší :lol:

Sebe neřeším, horory - ty mi zvedají žaludek od naprostého jakživa.

Ale mám ráda fantasy, ale v těhotenství se mi malá začala v břiše šíleně mlít, když jsem koukala na Hvězdný války a ten Džaba nebo Jaba nebo jak se psala ta obluda tam pořádal ty závody a byl tam šílenej šílenej řev a ryk - tak to jsem vypla. Cítila jsem, že se tam dítě mele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
30.9.09 22:13

Holky, já ani na horory koukat nemusím a asi tak do 18-20 tt jsem se pořád něčeho lekala. Byla jsem jako blázen, asi jak jsem nebyla zvyklá na těhotenství a bála se o miminko, tak jsem se fakt lekla i haluzky, která se zhoupla ve větru, nebo různých zvuků atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.2.18 20:42
@RyBANA píše:
Ahoj, myslíte že to nečemu vadí? Že se jako bojím, lekám a podobně…
Moje mamka se mi furt hučí do kebule, ať se dívám jen na pěkné věci…tak jak to je? :))

Ahoj, taky jsem vystrašená a čekám kde vybafne hororový klaun. Nebo mám ráda Poirota je roztomilý tučňák, ale pak mám problém jít na záchod a to v noci. Takže jsem i přes den neustále vyděšená a i když jedu ve tmě domů. Tak snad každodenní bání neuškodí mimcu. Máme stažení všechny díly. Jenže já všude vidím stín a siluety věcí normálních a bojím se toho.
Třeba díl třetí dívka jdu na WC a bojím se vany, že tam bude mrtvola s pořezaný zápěstí a spoustu krvavé vody.
A nemůžu ani dát spát dítě, že se bojím od gauče odlepit a vedle sedí manžel a dítě spí v posteli za gaucem vedle manželské postele máme jedn pokoj, koupelnu a kuchyň zvlášť vše spojené delší chodbou která je i za roh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
8.2.18 20:50

@CoocaCola Ty jsi vyděšená z Poirota? 8o Já to mám jako pohádku před spanim, vždyť to jsou jen detektivky. Koukni se na horory : Mama, Žena v černém, Ti druzí, Conjuring 1 a 2 atd. to si teprve naděláš do gatěk :lol: I když je fakt, že teď v těhu bych dala raději asi jen Ti druzí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.2.18 21:42

@Gwendík když já jsem vystrašená ze všeho a může za to dětství. Mamin druhý chlap co mě málem utopil a mlátil mě a mířil pistolí, naštěstí nezmackl spoušť a mámě to nijak nevadilo. Hold má papíry na hlavu a vychovávali mě snopští prarodiče co o mě nestáli nechtěné dítě možná vnuka radši ani dceru nemuseli, ale Syn jim v 36 letech umřel.

Tak je toho víc, ale jo tuhle nevlastní syn koukal na horor IT ( klaun co vraždí ) znám horory neboj se. Ale jsem citlivka.

Rozbrečí mě jakýkoliv doják. Třeba stmívání Twilight který jsem četla 60× a viděla 25× to uvádím příklad. Miluji upíry a vlkodlaky, jsem upír toto mě nevystraší. Koukám na Underworld a Blade, Dracula tím mě nevydesite.

Jinými horory naopak jo. A i ty kriminalistiky a detektivky stačí. Snad mimi nemá pak horor v bříšku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
8.2.18 22:18

Ahojky, taky se přidávám k milovnicím hororů a neodepřu si je ani teď v těhotenství :D. Můžu ale říct, že už mě vyděsí málo co a najít nějaký fakt dobrý horor je umění :lol: mám pocit, že všechny povedené už jsem viděla. Jo a když se zmíním před mamkou, tak hned poslouchám, jak to nemůžu a jak budu mít neurotický dítě :lol: :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
8.2.18 22:31

@CoocaCola Ty bláho, v tom případě jsou nějaký horory prd proti tomu co jsi prožívala. :nevim:
Na IT se dívám právě teď :-)Mám doma prakticky všechny knihy, co Stephen King napsal, takže pro mě je to skoro povinnost.
Já mám ráda horory - ale ne ty, kde se lidi mučí a řežou na kousky. Ty strašidelné, ideálně staré strašidelné domy, to je moje. A pak mám ráda filmy o přežití přírodě ( často jsou na motivy skutečných událostí) - jako např. Pád do ticha, Přežít, Revenant, Na ostří nože, nebo Backcountry - to jsem viděla ve 2. měsíci asi 3 x a je tam dost šťavnatá scéna, kde rádobyzálesáka sežere medvěd. Zatím nás to, snad, nijak nepoznamenalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí