5tý týden těhu a mimi odpovídá 2týdenímu...

8086
29.9.09 20:41

5tý týden těhu a mimi odpovídá 2týdenímu...

ahoj holky, tento problém se NETÝKÁ MĚ. ale mé švagrové. Nevím jestli říká pravdu moc se ji nedá věřit…a tak by mě zajímalo co vy na to.

je prý v 5 týdnu těhu a mimi odpovídá 2 týdnu těhu je to možné? co s tím?? jak je to dál? jak je možný že teda 2 týdenní plod je na UTZ vidět? děkuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28294
29.9.09 20:44

Blbost… Dvoutýdenní těhotenství je tak vznik zárodku (počítá se to totiž od poslední MS, takže druhý týden odpovídá ovulaci, potenc. vzniku).

Navíc co je vidět v 5-týdnu? Většinou si zvou až na 6-tý týden, tj. dva týdny po vynechání MS, aby byla šance vidět srdíčko. A i to někdy bývá i později. V pátém týdnu je snad vidět žloutkový vak a jiné šmouhy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
29.9.09 21:03

Já myslím, že je možný, že je v 5tt bráno od ms a v 2 tt bráno od ovu… To by tak zhruba odpovídalo, ne? Někdo to uvádí tak, někdo jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
29.9.09 21:16

Nene, je to dobre, jen to nepochopila. Je to 5. tyden tehotenstvi a stari plodu jsou 2 tydny. Tehotenstvi se pocita od MS a plod od poceti. Nekde se to tak dela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5000
29.9.09 21:28

Hojky,
me se stalo to, ze jsem byla v 6tt u doktorky a rekla mi, ze plod velikostne vypada mensi o 2 tydny…
Takze to ze je mensi beru, ale s tou terminologii si moc jista nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
30.9.09 08:53

souhlasim s nettie a ashou, je v pátém TT, to znamená že je 4+ něco, od ovulace je to tedy 2 týdny a něco, což odpovídá stáří plodu.

nejlepší je ptát se rovnou toho doktora, jenže znám to sama, otázky člověka napadnou až když odejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
30.9.09 11:47

Ajo, blbá jsem já :-D . Ono se myslí dvoutýdenní plod, ahááá :-). Sorryyyyy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.10.09 19:39

Měla bych být 5+3, ale nic není vidět na ultrazvuku :? :(
Na maličký okamžik se ukázal černý flíček, ale poté už nešel najít, ani při zvětšení nebo kontrastu.
Doktor vyjádřil možnost mimoděložního nebo mladšího těhotenství.
Do pondělí je tak daleko a já mám takový strach :(

• Citovat
  • Upravit
1289
8.11.12 22:24

Ja byla na ultrazvuku v 5tt a mohu rict, ze tehotenstvi bylo dost jasne videt, i kdyz jen malicky. Prodelala jsem drive mimodelozni tehotenstvi, proto jsem zasla k doktorce hned jak se nedostavila menstruace a po ultrazvuku bylo jasno :) Takze je normalni kdyz 5tt odpovida dvoum tydnum. 5tt = 4 + a cca ctrnact dni rozdil podle PM a poceti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí