Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty nejlepší vztahy s nima budeš mít, když se s nima nebudeš stýkat. Nevypadjí na to, že by si něco nechali vysvětlit, jseš pro ně prolhaná mrcha, to ti už zůstane, je to drsný ale růžově to nevidim. Snad kdyby se ti omluvili..ale to asi nehrozí..rozhodně bych to neprošla bez povšimnutí, že ok., nakřičely jste na mne, a teď jedeme dál.. ![]()
burgundy píše:spíš nevím, jak dál s tchánovci. V tom bych potřebovala poradit. Ty nejlepší vztahy s nima budeš mít, když se s nima nebudeš stýkat. Nevypadjí na to, že by si něco nechali vysvětlit, jseš pro ně prolhaná mrcha, to ti už zůstane, je to drsný ale růžově to nevidim. Snad kdyby se ti omluvili..ale to asi nehrozí..rozhodně bych to neprošla bez povšimnutí, že ok., nakřičely jste na mne, a teď jedeme dál..
Hmm, to mi říkají kamarádky taky. Je fakt, že žena u nich v rodině nemá žádné zastání. Tchýně je už zvyklá, já ne. Jsem vychovaná jinak a v tom je asi i ten problém.
To je úplně nehorázné chování, v tu ránu by u mě oba skončili, dokud by se nezačli chovat tak jak je normální. S mužem bych si to teda taky vyřídila, a oznámila mu, že se s jeho rodičema nehodlám dál bavit, když se ke mně chovají jak k onuci. A on by se tě měl zastat. Je mi líto, že musíš jako těhotná prožívat takové trable ale zase na druhou stranu si tím výstupem můžeš říkat, že ti za nějaké ohledy nestojí. Byla bych na ně teda hodně nas…á a vůbec bych s nima už nic neřešila, jsou to hulváti, hlavně tchán s těma řečma o tom, že se malá za tebe bude jednou stydět. Fuj.
delice píše:
To je úplně nehorázné chování, v tu ránu by u mě oba skončili, dokud by se nezačli chovat tak jak je normální. S mužem bych si to teda taky vyřídila, a oznámila mu, že se s jeho rodičema nehodlám dál bavit, když se ke mně chovají jak k onuci. A on by se tě měl zastat. Je mi líto, že musíš jako těhotná prožívat takové trable ale zase na druhou stranu si tím výstupem můžeš říkat, že ti za nějaké ohledy nestojí. Byla bych na ně teda hodně nas…á a vůbec bych s nima už nic neřešila, jsou to hulváti, hlavně tchán s těma řečma o tom, že se malá za tebe bude jednou stydět. Fuj.
Síla, že? Díky za podporu. Máš naprostou pravdu.