S tchýní se nedá žít ani bydlet

16
22.9.11 12:41

zlá

..rada všem…s tchýní se žít ani bydlet NEDÁ :pocitac: …já jsem žil s přítelkyní 1 rok…3 měsíce krásný vztah a poté to začalo…její maminka začala chodit s tím že kluci mě nemají rádi…potom jí nemají rádi…nakonec začala vynášet různé sprostosti..že jsem alkoholik …že jí budu mlátit …že mi jde jen o peníze …pokaždé když tohle přišlo odjeli jsme na chalupu a bylo nám fajn …poslední 2 měsíce to už nešlo vydržet …chtěl jsem abychom se odstěhovali ..nacož přítelkyně nepřistoupila ..samostatné patro v baráku ..vybudované za svoje peníze nechtěla opustit…stále věřila že se její maminka zklidní …bohužel ještě se přiostřilo..přítelkyně bere antidepresiva …a já se odstěhoval..takže kdo můžete ..utečte od této hrozby než vás to sežere :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
QQQQ
22.9.11 12:45

Ty jsi dobře v prdeli, že? :cry: :hug: Chceš si povídat, nebo to je jen takový zoufalý výkřik? :think:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
22.9.11 12:49

A koukala jsem na tvůj profil a jsme, představ si, spoluokresani :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4724
22.9.11 12:49

já bych řekla že takový zoufalý výkřik do tmy :-?

přítelkyni chápu i nechápu… chápu že se jí nechce opouštět něco do čeho dala peníze a co vybudovala, je to těžké, ale za těchto okolností??? Snad jí to dojde dřív než bude pozdě.. jestli už pozdě není :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
22.9.11 12:51

Aha,už balím věci a radši utíkám.Díky za radu srandisto:-D

• Citovat
  • Upravit
16
22.9.11 12:52

…výkřik do tmy…nebo ponaučení …jak kdo chce !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
22.9.11 12:53
Dan77 píše: …výkřik do tmy…nebo ponaučení …jak kdo chce !

Dane myslím, že tato problematika je více než známá. Nemyslím si ale, že všechny budoucí podobné případy spasíš svým výkřikem tady na miminu :nevim: Já to mám totiž něco podobného takže moc dobře vím o čem je řeč :zed:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
22.9.11 12:55

Ponaučení?Jako že nemáme bydlet s tchýní?je to každého věc,a každý nemá špatný vztah s tchýní.

• Citovat
  • Upravit
16
22.9.11 12:58

…tak když ho máš dobrý tak proč to komentuješ … jsi šťastná …gratuluju …já jen chtěl napsat a říct že když to tady čtu a vidím že někdo pořád čeká že se s tchýní něco zlepší …tak bohužel ne-é… promiň za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
22.9.11 13:02

Dane a co dál? U vás… Jak to budeš řešit? :think:

• Citovat
  • Upravit
Baslerinda
22.9.11 13:06

V tom případě sem taky nesmím přispět, pokud se mě téma netýká. Moje tchyně je perfektní a skvělá ženská se kterou se vídám dnes a denně a na kterou nedám dopustit. To jen příklad že asi ne všude je to stejné.

Ty jsi se holt ve své situaci rozhodl utéct a co my teď tady s tím ? Nechceš diskutovat, nechceš nic probírat … opravdu jen nic neříkající výkřik.

• Citovat
  • Upravit
20885
22.9.11 13:09

obecná rada?utíkejte od tchýně? :mrgreen: není proč,já se svou dokonce i pracuji a vše je ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.9.11 13:12

…útěk..asi špatně podáno …domluvili jsme se že pro klid na obou stranách půjde láska bokem a snad se maminka uklidní …
já nikomu nezakázal přispět…vidíš to někde ??…chtěl jsem pouze vyjádřit svůj pocit ..názor ..a nevím proč jen kritizujete ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
22.9.11 13:18

Proc se do nej navazite 8-o . Nekdy vas zeny nechapu.

Kdyz bere antidepresiva, tak byla i u psychiatra a co ten ji rekl na dany stav?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.9.11 13:18

Můj muž žije s tchyní už 5 let a zatím mají vztah výborný. Je to o lidech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová