S tchýní se nedá žít ani bydlet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
QQQQ
22.9.11 15:07

Hele Dane, tady v okolí je taková spousta hezkých holek(viz já :oops: :-P :mrgreen: ) tak neztrácej čas tam, kde o tebe nestojí a kde by ses jen nervoval. :wink: Už se k tomu nevracej a začni znovu.

• Citovat
  • Upravit
2458
22.9.11 15:10

Holky zda se mi to? ale mam pocit ze dneska lide jakykoli problem resi antidepresivy, to uz vsichni zapomneli ze se s vecmi da poprat i jinak nez s pomoci leku? anebo podlehnout a nervove se zhroutit?

Nekdo prijde o praci a dostane antideprsiva, rozejde se s holkou dostane AD, ma rodinne problemy a zase uz ma AD, nekdo z rodiny onemocni a dalsich pet clenu kvuli tomu bere AD, lide byli nemocni vzdycky a rodinni prislusnici se s tim vyrovnali i bez prasku.

Ja nevim nechci se nikoho dotknout, urcite jsou lide kteri jsou nemocni a potrebuji to, ale pripada mi ze dneska se to predepisuje kazdemu kdo ma trochu problem. A antidepresiva kvuli tchyni? takhle si nicit zdravi kvuli zenske jakou tady popisujete, to ani nahodou.

Co je to dneska za divnej trend? Podle mne uz jsou lidi tak pohodlni ze si radeji vezmou prasek nez aby zkusili neco jineho, je to normalni? A vyrobci si mnou ruce jak pekne vydelavaji, pulka zapadni evropy bere AD, myslite ze to opravdu vsichni potrebuji, anebo je to v mnoha pripadech jen pohodlnost?

Mozna trochu mimo tema, ale primelo mne to k zamysleni, tak to neberte nejak osobne, spis jen takova polemizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
22.9.11 15:13
papavlinka33 píše:
Holky zda se mi to? ale mam pocit ze dneska lide jakykoli problem resi antidepresivy, to uz vsichni zapomneli ze se s vecmi da poprat i jinak nez s pomoci leku? anebo podlehnout a nervove se zhroutit?

Nekdo prijde o praci a dostane antideprsiva, rozejde se s holkou dostane AD, ma rodinne problemy a zase uz ma AD, nekdo z rodiny onemocni a dalsich pet clenu kvuli tomu bere AD, lide byli nemocni vzdycky a rodinni prislusnici se s tim vyrovnali i bez prasku.

Ja nevim nechci se nikoho dotknout, urcite jsou lide kteri jsou nemocni a potrebuji to, ale pripada mi ze dneska se to predepisuje kazdemu kdo ma trochu problem. A antidepresiva kvuli tchyni? takhle si nicit zdravi kvuli zenske jakou tady popisujete, to ani nahodou.

Co je to dneska za divnej trend? Podle mne uz jsou lidi tak pohodlni ze si radeji vezmou prasek nez aby zkusili neco jineho, je to normalni? A vyrobci si mnou ruce jak pekne vydelavaji, pulka zapadni evropy bere AD, myslite ze to opravdu vsichni potrebuji, anebo je to v mnoha pripadech jen pohodlnost?

Mozna trochu mimo tema, ale primelo mne to k zamysleni, tak to neberte nejak osobne, spis jen takova polemizace.

taky si říkám,litr vodky je levnější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
22.9.11 15:20
Dan77 píše: ..to je složitější než si myslíš …když jsem tm přišel kluci neuměli ani pozdravit…jednou na mě volal 9-ti letý kluk …hotovo…boban …nechápal jsem co chce …aha utřít zadek …no tak jsem ho to naučil…6-ti letého taky …chtěl chodit do fotbalu …kopačky na suchý zip ještě nejsou ..tak naučit zavazovat tkaničky…mladší to neumí dodnes …a těchto problémů tam bylo mraky ..kluci chodili spát v 23 hod…a to ještě chtěli koukat na pohádky…ráno 9-ti letý vstal v 6 a šel hrát na počítač…mladší vzbudit byl zátzrak..a když jsem chtěl nastolit nějaký řád a režim …obula se do toho vždy tchýně a vyrokovala s tím že jsem tyran :cry: a že to s nima nemyslím dobře ..a s ní hlavně …ona neví na kterou stranu se přiklonit …přítele nebo maminku …a proto stejně jako já jsem doufal že se maminka uklidní …ona stále věří že pokud odejdu já tak se maminka uklidní a ona dosáhne svého klidu …o tom že něco nebo někoho ztratí nepřemýšlí ..hlvně mít klid !

Tak to je síla, místo toho, aby maminka byla ráda, s kým dcera žila a děti mají náhradního tátu, tak mi připadá, že chce mít dcerunku sama pro sebe. :roll:
To, co vypisuješ, takovýho chlapa si nevážit, jsi pro ní výhra a ona to zahodila. :nevim: Tak to je první ženská pěkně padlá na hlavu. Ale dobře jí tak, jiné by za takový vztah utrhaly ruce. :wink:

Být tebou, babu pošlu k ledu a promluvím si s partnerkou, co vlastně chce, ať víš, na čem jsi, zda ti za to stojí. Pokud se nedomluvíte, asi se v tom už nebabrej, život jde dál. Je to pro tebe zkušenost, jak se umí lidi chovat a jdi si hledat někoho jiného, když se partnerka neumí rozhodnout byť na úkor svojí maminky :cert: .
Přeju brzké vzpamatování a šťastnou ruku ve volbě vhodné partnerky a hodně moc štěstí k založení tvé vlastní rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.9.11 23:27
papavlinka33 píše:

Jj, je fakt, že se to bere hodně… Mám kamarádku, bydlí s mamkou a bráchou a berou AD všeci 3 - podle mého názoru proto, že se serou navzájem :lol: :lol: :lol: Že kdyby to nějak spíš rozsekli… Ale to nechci nic zlehčovat, samozřejmě člověk neví, jak to všecko přesně je a kdo to skutečně potřebuje a kdo ne… :think: Koneckonců je to na předpis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.11 18:15
ww píše:
Dan77 píše: …výkřik do tmy…nebo ponaučení …jak kdo chce !
Dane myslím, že tato problematika je více než známá. Nemyslím si ale, že všechny budoucí podobné případy spasíš svým výkřikem tady na miminu :nevim: Já to mám totiž něco podobného takže moc dobře vím o čem je řeč :zed:

Ahoj, taky dobře vím, o čem je řeč. Tchyně mi dělá to samé v bleděmodrém, pořád mě špehuje. Přítel má taky patro pro sebe, musíme ale chodit okolo tchyně. Nehodlá byt opustit, takže v brzké době to taky budu já, kdo ho bude opouštět.

• Citovat
  • Upravit
16
25.9.11 19:59
Anonymní píše:
ww píše:
Dane myslím, že tato problematika je více než známá. Nemyslím si ale, že všechny budoucí podobné případy spasíš svým výkřikem tady na miminu :nevim: Já to mám totiž něco podobného takže moc dobře vím o čem je řeč :zed:
Ahoj, taky dobře vím, o čem je řeč. Tchyně mi dělá to samé v bleděmodrém, pořád mě špehuje. Přítel má taky patro pro sebe, musíme ale chodit okolo tchyně. Nehodlá byt opustit, takže v brzké době to taky budu já, kdo ho bude opouštět.
..včera mi (bývalá) přítelkyně volala…že po mém odchodu se vůbec nic nezměnilo …maminka jí neustále něco vyčítá , terorizuje ji…a neustále má nějaké narážky …bylo a je mi hodně smutno že skončila láska kvůli nějaké .P..aní..která jen a jen kolem sebe prudí … musím konstatovat že má 140 kg…celý den sedí doma …všude byla ..všechno zná …a celý svět jí leží u nohou …je to smutné že takoví ledé ještě pořád žijí …a vůbec že se rodí :poblion: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
25.9.11 20:23
Dan77 píše:
Anonymní píše:
ww píše:
..včera mi (bývalá) přítelkyně volala…že po mém odchodu se vůbec nic nezměnilo …maminka jí neustále něco vyčítá , terorizuje ji…a neustále má nějaké narážky …bylo a je mi hodně smutno že skončila láska kvůli nějaké .P..aní..která jen a jen kolem sebe prudí … musím konstatovat že má 140 kg…celý den sedí doma …všude byla ..všechno zná …a celý svět jí leží u nohou …je to smutné že takoví ledé ještě pořád žijí …a vůbec že se rodí :poblion: :zed:

Bohužel tchyně jsou takové některé. Jen je mi velmi líto, že Tvá přítelkyně, tedy bývalá, si neuvědomí, že to v životě jiné nebude a zahodila Váš vztah kvuli tomu, že si tam předělala část baráku. Stejně se to bude jen horšit a pokud se přítelka nevzpamatuje, tak díky ní skončí v blázinci!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
25.9.11 20:29
Pesee23 píše:
Dan77 píše:
Anonymní píše:
ww píše:
..včera mi (bývalá) přítelkyně volala…že po mém odchodu se vůbec nic nezměnilo …maminka jí neustále něco vyčítá , terorizuje ji…a neustále má nějaké narážky …bylo a je mi hodně smutno že skončila láska kvůli nějaké .P..aní..která jen a jen kolem sebe prudí … musím konstatovat že má 140 kg…celý den sedí doma …všude byla ..všechno zná …a celý svět jí leží u nohou …je to smutné že takoví ledé ještě pořád žijí …a vůbec že se rodí :poblion: :zed:
Bohužel tchyně jsou takové některé. Jen je mi velmi líto, že Tvá přítelkyně, tedy bývalá, si neuvědomí, že to v životě jiné nebude a zahodila Váš vztah kvuli tomu, že si tam předělala část baráku. Stejně se to bude jen horšit a pokud se přítelka nevzpamatuje, tak díky ní skončí v blázinci!!! :cert:
…bohužel jsou takové …některé … ona si moc dobře uvědomuje co zahodila …ale na druhou stranu není východisko z této situace ..(smrt si přát nelze)…a na nový barák není …bohužel i my jsme spolu měli jisté spory …ale proti tomuto teroru to byla pouze nudle u nosu… snad se to u nich zlepší a brzy bude šťastná …nic jiného už nejde dělat .. :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.11 22:28
Dan77 píše:
Pesee23 píše:
Dan77 píše:
Anonymní píše:
ww píše:
Bohužel tchyně jsou takové některé. Jen je mi velmi líto, že Tvá přítelkyně, tedy bývalá, si neuvědomí, že to v životě jiné nebude a zahodila Váš vztah kvuli tomu, že si tam předělala část baráku. Stejně se to bude jen horšit a pokud se přítelka nevzpamatuje, tak díky ní skončí v blázinci!!! :cert:
…bohužel jsou takové …některé … ona si moc dobře uvědomuje co zahodila …ale na druhou stranu není východisko z této situace ..(smrt si přát nelze)…a na nový barák není …bohužel i my jsme spolu měli jisté spory …ale proti tomuto teroru to byla pouze nudle u nosu… snad se to u nich zlepší a brzy bude šťastná …nic jiného už nejde dělat .. :cry:

Buď rád, že jsi odešel, z takové situace by ses zbláznil. Tchyni nepředěláš. Nerada prognózuji, ale myslím, že tvá expřítelkyně do jejího bytu nikoho normálního nesežene, tedy kdo by byl ochoten vydržet takové scény :zed: , které tchyně dělá. Hlavně se nenech zvyklat k návratu zpátky, to by pak bylo ještě horší 8-o . Držím pěsti :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová