S tchýní se nedá žít ani bydlet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
22.9.11 13:19

…to nevím přesně …řekl jí že potřebuje klid …a toho klidu docílíme pouze tím že já odejdu …tak se snad maminka uklidní …snad …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.9.11 13:20

Kritizovat nebudu :-) nemám proč.

Ale myslím si, že tímhle postojem situaci ani „maminku“ neuklidníte, spíš jen „strašáka zavřete do skříně“.

Mlčením a odsunutím se strannou, se ještě žádný konflikt nevyřešil :wink:

Vím o čem mluvím, s tchýní jsem žila v jednom domě 7 let (1 náš pokoj, ostatní vše společné). Nebyla to procházka růžovou zahradou a není vlastně dodnes. Ale chyba asi bude na obou stranách… :oops:
V každém případě se snažíme spolu vycházet i přes rozdílné názory na různé věci, bez konfliktů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
22.9.11 13:20

až se vrátíš domů po 5 dnech v nemocnici, těšíš se na „doma“ a první co jdeš tak letíš na wc, které je komplet na desce, pod deskou, i v míse a na zemi kobereček pokapaný hovnama a celé to wc hovnama rozmazanýma, to je teprv labůžo tchýně ,tak jsem se raz dva chtěla vrátit zpět,taky výkřik do tmy :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
22.9.11 13:23

já mám taky dobrou tchýni a když říká něco co se mi nelíbí, tak to neřeším, jedním uchem tam a druhým ven, ale vím, že kdybychom s ní bydleli bylo by to peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
22.9.11 13:23
Dan77 píše: …to nevím přesně …řekl jí že potřebuje klid …a toho klidu docílíme pouze tím že já odejdu …tak se snad maminka uklidní …snad …

Takze budete zit chvili oddelene? A nejde si promluvit is tchyni, nebo to nema smysl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
22.9.11 13:24
viky23 píše:
až se vrátíš domů po 5 dnech v nemocnici, těšíš se na „doma“ a první co jdeš tak letíš na wc, které je komplet na desce, pod deskou, i v míse a na zemi kobereček pokapaný hovnama a celé to wc hovnama rozmazanýma, to je teprv labůžo tchýně ,tak jsem se raz dva chtěla vrátit zpět,taky výkřik do tmy :cry: :cry:
:-o 8-o . Tak to je mazec.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
22.9.11 13:30

je to děs a do toho se jde sprchovat jednou za půl roku a to nekecám, možná ani to ne a dělá do i do gatěk a ani se neumeje, jednou za 2měsíce si pere a visí 4ks spodního prosraného prádla, mě už včera ale málem omyly, jako posraná i zem to tu ještě nebylo, je to humus, nechci s ní žít :poblion: :poblion: ale taky mi nezbyde nic než jen křičet do tmy nebo na chudáka chlapa :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.9.11 13:32
viky23 píše:
je to děs a do toho se jde sprchovat jednou za půl roku a to nekecám, možná ani to ne a dělá do i do gatěk a ani se neumeje, jednou za 2měsíce si pere a visí 4ks spodního prosraného prádla, mě už včera ale málem omyly, jako posraná i zem to tu ještě nebylo, je to humus, nechci s ní žít :poblion: :poblion: ale taky mi nezbyde nic než jen křičet do tmy nebo na chudáka chlapa :cert:

To je teda šílené… Ale zas to není jakože vyloženě o tom, že je to tchyně :mrgreen: I kdyby to byla náhodná spolubydlící, chovala by se, myslím, stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.9.11 13:33
viky23 píše:
je to děs a do toho se jde sprchovat jednou za půl roku a to nekecám, možná ani to ne a dělá do i do gatěk a ani se neumeje, jednou za 2měsíce si pere a visí 4ks spodního prosraného prádla, mě už včera ale málem omyly, jako posraná i zem to tu ještě nebylo, je to humus, nechci s ní žít :poblion: :poblion: ale taky mi nezbyde nic než jen křičet do tmy nebo na chudáka chlapa :cert:

jako bych viděl tu moji :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
22.9.11 13:33
Dan77 píše: ..rada všem…s tchýní se žít ani bydlet NEDÁ :pocitac: …já jsem žil s přítelkyní 1 rok…3 měsíce krásný vztah a poté to začalo…její maminka začala chodit s tím že kluci mě nemají rádi…potom jí nemají rádi…nakonec začala vynášet různé sprostosti..že jsem alkoholik …že jí budu mlátit …že mi jde jen o peníze …pokaždé když tohle přišlo odjeli jsme na chalupu a bylo nám fajn …poslední 2 měsíce to už nešlo vydržet …chtěl jsem abychom se odstěhovali ..nacož přítelkyně nepřistoupila ..samostatné patro v baráku ..vybudované za svoje peníze nechtěla opustit…stále věřila že se její maminka zklidní …bohužel ještě se přiostřilo..přítelkyně bere antidepresiva …a já se odstěhoval..takže kdo můžete ..utečte od této hrozby než vás to sežere :zed:

jé danečku já k těm práškám přidala ještě trochu chlastu,jinak bych tu děv..u nerozchodila,vydržela jsem to 10let,ted už jsem trošku zase v normálu..a hlavně nežiju s tou havětí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
22.9.11 13:34

ona byla hrozná i na začátku, všude mi lezla za prdelí a do toho je takovéhle prase, zatnout zuby a vydržet, snad tu dlouzho strašit nebude :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
22.9.11 13:35

Dane,já sem neřekla že zrovna já mám dobrou tchýni,každý má nějaké problémy,a já antidepresiva musím brát i v těhu,takže taky potřebuju klid,a kvuli tchýni bych lásku nedávala bokem.Já to řeším,a rodinu držím pohromadě.

• Citovat
  • Upravit
46867
22.9.11 13:36
viky23 píše:

Tak to je nemile, zvlast, kdyz budete mit mimco. To ti teda fakt nezavidim.
Ja jsem sve extchyni prala, protoze jsem nemohla videt ani citit, jak zanedbava dcery :roll: . Nakoupila jsem jim kalhotky, zaangazovala do toho i jejich babicku, ktera jim nakoupila nejake obleceni. A porad jsem byla ta nejhorsi :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
22.9.11 13:37
viky23 píše:
ona byla hrozná i na začátku, všude mi lezla za prdelí a do toho je takovéhle prase, zatnout zuby a vydržet, snad tu dlouzho strašit nebude :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
22.9.11 13:39
Dan77 píše: …to nevím přesně …řekl jí že potřebuje klid …a toho klidu docílíme pouze tím že já odejdu …tak se snad maminka uklidní …snad …

Promiň, asi jsem ho nepochopila. :nevim: Jejího klidu docílit tím, že odejdeš ty? Jako proč? To je nějak blbě, ne? Aby se zklidnila, měla by odejít od matky s tebou. Ty jsi její partner, ona je její matka přece…
Takhle to chápu já, ale dle jejího dr. je to asi špatně :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová