S tchýní se nedá žít ani bydlet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
22.9.11 13:40
megham33 píše:
Dane,já sem neřekla že zrovna já mám dobrou tchýni,každý má nějaké problémy,a já antidepresiva musím brát i v těhu,takže taky potřebuju klid,a kvuli tchýni bych lásku nedávala bokem.Já to řeším,a rodinu držím pohromadě.

Ses proste jednicka :mrgreen: .
Ale jsem dukazem toho, ze s nekterymi lidmi proste rec a reseni neni, protoze i primitiv je vic nez ona extchyne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
22.9.11 13:49

Já taky nechápu, co se vám nezdá na úvodu? I kdyby to byl jen výkřik, tak si chtěl Dan aspoň postěžovat, ne? Nevšimla jsem si, když někdy nějaká holka nadává na tchýni, že by jí začali jiní takhle „vtipně“ přispívat.

Osobně mi Dane přijde divné, jaký jste to měli vztah, když neodejdete spolu a pro klid tchýně jdete od sebe? Jak malý děti, když jim rodiče zakážou s někým kamarádit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
22.9.11 13:49

Weru:Já antidepresiva neberu kvůli tchýni,to bych nikdy nedopustila.Ale nevím proč odcházet od rodiny.Jsou i horší tchýně než ta jeho,nebo ne?To mi příjde trochu ujeté aby odcházel.

• Citovat
  • Upravit
16
22.9.11 13:55

..to je složitější než si myslíš …když jsem tm přišel kluci neuměli ani pozdravit…jednou na mě volal 9-ti letý kluk …hotovo…boban …nechápal jsem co chce …aha utřít zadek …no tak jsem ho to naučil…6-ti letého taky …chtěl chodit do fotbalu …kopačky na suchý zip ještě nejsou ..tak naučit zavazovat tkaničky…mladší to neumí dodnes …a těchto problémů tam bylo mraky ..kluci chodili spát v 23 hod…a to ještě chtěli koukat na pohádky…ráno 9-ti letý vstal v 6 a šel hrát na počítač…mladší vzbudit byl zátzrak..a když jsem chtěl nastolit nějaký řád a režim …obula se do toho vždy tchýně a vyrokovala s tím že jsem tyran :cry: a že to s nima nemyslím dobře ..a s ní hlavně …

ona neví na kterou stranu se přiklonit …přítele nebo maminku …a proto stejně jako já jsem doufal že se maminka uklidní …ona stále věří že pokud odejdu já tak se maminka uklidní a ona dosáhne svého klidu …o tom že něco nebo někoho ztratí nepřemýšlí ..hlvně mít klid !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.9.11 13:58
megham33 píše:
Weru:Já antidepresiva neberu kvůli tchýni,to bych nikdy nedopustila.Ale nevím proč odcházet od rodiny.Jsou i horší tchýně než ta jeho,nebo ne?To mi příjde trochu ujeté aby odcházel.

omlouvám se …to není tchýně …ale potencionální tchýně …my jsme spolu chodili …o kluky jsem se staral jako o vlastní …pardon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
22.9.11 13:59

:-( Tak to bude asi problem i na partnercine strane, obavam se . Chlapci se zdaji byt docela zanedbani a pokud si tvoje partnerka vybrala radeji ztratit tebe nez vyresit problem se svoji matkou :nevim: .
Co dodat, odesla bych taky a uz bych se nejspis nevratila. To je muj nazor. Mince maji dve strany, nikdy neni problem jen na jedne strane. Tim chci rict, ze je problem i v partnerce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
22.9.11 14:04
Dan77 píše: ..to je složitější než si myslíš …když jsem tm přišel kluci neuměli ani pozdravit…jednou na mě volal 9-ti letý kluk …hotovo…boban …nechápal jsem co chce …aha utřít zadek …no tak jsem ho to naučil…6-ti letého taky …chtěl chodit do fotbalu …kopačky na suchý zip ještě nejsou ..tak naučit zavazovat tkaničky…mladší to neumí dodnes …a těchto problémů tam bylo mraky ..kluci chodili spát v 23 hod…a to ještě chtěli koukat na pohádky…ráno 9-ti letý vstal v 6 a šel hrát na počítač…mladší vzbudit byl zátzrak..a když jsem chtěl nastolit nějaký řád a režim …obula se do toho vždy tchýně a vyrokovala s tím že jsem tyran :cry: a že to s nima nemyslím dobře ..a s ní hlavně …ona neví na kterou stranu se přiklonit …přítele nebo maminku …a proto stejně jako já jsem doufal že se maminka uklidní …ona stále věří že pokud odejdu já tak se maminka uklidní a ona dosáhne svého klidu …o tom že něco nebo někoho ztratí nepřemýšlí ..hlvně mít klid !

Tak to je teda mazec… Po pravdě ani nevím co říct… psychyatra by potřebovala Tvá tchyně.
Taky nemám tchyni zrovna nejlepší. Nejradši by byla kdyby vše bylo podle jejího. A to spoku nebydlíme. Ovšem furt je názoru toho, že se neumím o svého manžela postarat. Věty typu: „A uvaříš tomu tomu mému chudákovi vůbec taky něco??“ poslouchám téměř pořád. A to upozorňuji, že má manža teplou stravu 2× denně. 1× v práci a 1× doma… Naposled mi u nás doma vynadala, jak skládám naše prádlo a ponožky… Takže vím o čem mluvíš aspoň částečně… Bydlet se svou tchyní?? To nikdy!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
22.9.11 14:35

Dane, tak pokud přítelkyně nechce odejít, tak si aspoň udělejte samostatné vchody. My bydlíme s mojimi rodiči ve velkém domku, ve dvou bytech se samostatnými vchody, takže je to spíš takový dvojdomek a moje máma si víc rozumí s manželem , než se mnou a stojí většinou na jeho straně, Když jsem ji říkala, že mě to někdy štve, tak mi řekla, že jsem její dcera a že bych ji to spíš odpustila, než její zeť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.9.11 14:43
karinka píše:
Dane, tak pokud přítelkyně nechce odejít, tak si aspoň udělejte samostatné vchody. My bydlíme s mojimi rodiči ve velkém domku, ve dvou bytech se samostatnými vchody, takže je to spíš takový dvojdomek a moje máma si víc rozumí s manželem , než se mnou a stojí většinou na jeho straně, Když jsem ji říkala, že mě to někdy štve, tak mi řekla, že jsem její dcera a že bych ji to spíš odpustila, než její zeť.

já myslím že už je pozdě,že už není o co stát, byli jsme jen ve vztahu..takže kdyby něco chtěla řešit bude už dávno nebo teď ..ale já už nemám o co bojovat …život jde dál…ona barák opustit nechce a navíc barák je její maminky …když jsme chtěli přistavit přístřešek pro auto …aby nebylo na venku..hlavně v zimě tak nám to zamítla …teoreticky i to patro je její…ona si ho jen postavila ..zaplatila hypotéku ale barák je na maminku a podle toho se maminka chová ..neznám jedinou osobu která by jí někdy něco vytkla…mojí rodiče,brácha , kamarádi každý se k ní choval vždy hezky..a hlavně nám nikdy nikdo z mé strany nic nevyčítal …ale bohužel z jejich strany to bylo pořád..tchýně..maminka ex manžela …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
22.9.11 14:49
Dan77 píše:
karinka píše:
Dane, tak pokud přítelkyně nechce odejít, tak si aspoň udělejte samostatné vchody. My bydlíme s mojimi rodiči ve velkém domku, ve dvou bytech se samostatnými vchody, takže je to spíš takový dvojdomek a moje máma si víc rozumí s manželem , než se mnou a stojí většinou na jeho straně, Když jsem ji říkala, že mě to někdy štve, tak mi řekla, že jsem její dcera a že bych ji to spíš odpustila, než její zeť.
já myslím že už je pozdě,že už není o co stát, byli jsme jen ve vztahu..takže kdyby něco chtěla řešit bude už dávno nebo teď ..ale já už nemám o co bojovat …život jde dál…ona barák opustit nechce a navíc barák je její maminky …když jsme chtěli přistavit přístřešek pro auto …aby nebylo na venku..hlavně v zimě tak nám to zamítla …teoreticky i to patro je její…ona si ho jen postavila ..zaplatila hypotéku ale barák je na maminku a podle toho se maminka chová ..neznám jedinou osobu která by jí někdy něco vytkla…mojí rodiče,brácha , kamarádi každý se k ní choval vždy hezky..a hlavně nám nikdy nikdo z mé strany nic nevyčítal …ale bohužel z jejich strany to bylo pořád..tchýně..maminka ex manžela …

Tak tedy promiň, ale tvoje přítelkyně je pěkně hloupá, když vráží peníze do něčeho, co není její. Hele Dane, ženských je víc jak chlapů, takže nemá smysl truchlit kvůli jedné nevydařené lásce. Přeji ti at si najdeš někoho lepšího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.9.11 14:51
karinka píše:
Dan77 píše:
karinka píše:
já myslím že už je pozdě,že už není o co stát, byli jsme jen ve vztahu..takže kdyby něco chtěla řešit bude už dávno nebo teď ..ale já už nemám o co bojovat …život jde dál…ona barák opustit nechce a navíc barák je její maminky …když jsme chtěli přistavit přístřešek pro auto …aby nebylo na venku..hlavně v zimě tak nám to zamítla …teoreticky i to patro je její…ona si ho jen postavila ..zaplatila hypotéku ale barák je na maminku a podle toho se maminka chová ..neznám jedinou osobu která by jí někdy něco vytkla…mojí rodiče,brácha , kamarádi každý se k ní choval vždy hezky..a hlavně nám nikdy nikdo z mé strany nic nevyčítal …ale bohužel z jejich strany to bylo pořád..tchýně..maminka ex manžela …
Tak tedy promiň, ale tvoje přítelkyně je pěkně hloupá, když vráží peníze do něčeho, co není její. Hele Dane, ženských je víc jak chlapů, takže nemá smysl truchlit kvůli jedné nevydařené lásce. Přeji ti at si najdeš někoho lepšího

děkuji …já netruchlím …jen mi příjde neskutečně hloupé že může vztah skončit na řečech druhýhch lidí..no život jde dál .. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
22.9.11 14:53

Dane a jak dlouho jste byli spolu?

• Citovat
  • Upravit
16
22.9.11 14:56

rok a 2 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
22.9.11 14:57

Tos to docela dlouho vydržel… Člověk furt doufá, že se to změní k lepším, že? :-?

• Citovat
  • Upravit
16
22.9.11 15:01

..ale první 3 měsíce byly dobré ..bez řečí …pak přišly nějaké kecy ..ale to jsme se proti tomu postavili a byl klid …ale stupňovalo se to až jsme to nedali … já z boje neutíkám …chtěl jsem …ale pak už jsem cítil že jiná možnost není …právě…pořád jsme čekali že se změní …stejně jako když jsem odešel čeká ona že se matka změní ..mám ale info že zatím je to stejné .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová