Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím obyvatelky Kladna,
již jsem zakládala diskusi o výše zmíněném oddělení. Děkuji za všechny postřehy, ale potřebuji vědět, jak probíhá hospitalizace. Otravují sestry s měřením teploty v šest ráno, proč trvají na nástupu do nemocnice den před zákrokem, jak probíhají vizity etc. Jsem vyděšená, uvítám jakoukoliv zkušenost. Potřebuji vědět, co mám případně nahlásit jako nežádoucí, chci nadstandard. Díky! Daniela
Ahoj, já jsem byla vloni v červnu a v říjnu na 2.patře. Ano otravují tam s měřením teploty nebo přijde uklízečka a rozsvítí. Nadstandarty jsou pořád plné a dost drahé, ale za mě určitě pokud bude volný na něj jdi. Lepší jak pokoje po 6 lidech. Jinak je tam hrozná nuda, na pokojích není ani televize, pouze malá ve společenský místnosti, jídlo hnus, koupelna hnus, záchody hnus ještě větší, tam člověk div nemá kolena na dveřích ![]()
Maio, díky, nadstandard si zařídím, to není problém, ale jinak mě ty informace docela děsí… Proč chtějí hospitalizaci před banálním zákrokem den předem? Předoperační vyšetření si zařídím v Praze, do Kladna jezdím jen kvůli Dr. Poláčkovi.
Já tam ležela za poslední rok a půl dvakrát na 2. patře. Teplotu měří každé ráno nějak kolem té šesté, ale naštěstí aspoň používají ty bezdotykové teploměry, takže to máš bez práce. Když jsou vizity, tak tam dělají větší úklid, taky nějak po ránu. Já ležela na dvou dvoulůžkových pokojích a na obou byla televize, příšerně maličká, ale byla. A pak jsem byla na šestilůžkovém, to bylo blbý, tam furt někdo je, ani troška soukromí a tam teda tv není. Lae jinak je ve společenské místnosti. Každý den tam jezdí paní s bufetem a pokud to nezměnili, tak každé pondělí tam dochází paní a něco se tam vyrábí, my malovaly na hedvábí, tak to bylo fajn spestření ![]()
Na sestřičky si absolutně nemůžu stěžovat, primář takový odměřenější a občas náladový, ale jinak ok. No a mudr. Nováček, to je tamní perlička
Takovej mladej, sebevědomej frajírek, naštěstí se mě vždy přišel jen zeptat jak mi je, jinak nic. A drze mi tykal, čímž mi vypadl z oka totálně ![]()
Jídlo jsem většinou nejedla než jedla ![]()
A vizity - každé ráno je malá vizita (mě tam vždy chodil ten Nováček, ale nevím proč, ani mě nepřijímal
) jen se zeptal, jak se cítím a šel dál. A velká vizita je dvakrát v týdnu, to nejdřív přijde malá, pak ti vysmejčí pokoj a pak přijde pan primář a jeho poskoci
A ten dr. co byl na malé vizitě mu říká co a jak, případně si primář prohmatá břicho nebo co je potřeba a domluví se co dál…
Co by tě ještě zajímalo?? Neboj se toho, proč tam jdeš?? Já tam ležela 14 dní a dalo se to, měla jsem pc, bez něj bych to nedávala a pak jsem tam byla na kyretáži dva dny a vcelku taky ok.
To Zandula: Asi mě čeká konizace čípku
To, co píšeš, je strašné
Jak si někdo může dovolit tykat pacientům??? Já bych ho zažalovala. Můj ex-partner skončil na dovolené s epilepsií v liberecké nemocnici, také jsem chvíli bojovala, ale po upozornění, že budu komunikovat jen přes právníky, otočili, a za celý pobyt na nadstandardu jsme viděli sestru jen při aplikaci kapačky, a to žádali souhlas, že může přijít. Ex je Angličan, beze mě se s ním nedomluvili, navíc jsem nepříjemná hysterka, takže se mi snažili jít z cesty
Ale ten pokoj byl luxusní, plochá TV, krásná koupelna, mikrovlnka, postel pro rodinného příslušníka… Tomu říkám služby nad pojištění! Kladno mě začíná strašit…
No tak tohle bych řekla, že nemůžeš čekat na Kladně ani na nadstandartu…
Tam je dobrá možná tak porodnice, ale jinak nééé ![]()
To já jsem zase takovej ňouma před cizíma lidma, nerada jsem drzá, ale na to tykání už jsem měla vztek, jenže jsem byla po kyretáži, tak jsem měla myšlenky jinde…
Tak když bude potřeba, tak si to vydupeš…ale jinak se sestřičkama jsem fakt neměla problém. Je to prostě stará nemocnice no ![]()
Právě, já jsem ostrá, když nejde o moji kůži
Jinak se sesypu a potřebuji někoho, kdo bude hájit mé zájmy… Ale na druhou stranu Dr. Poláček je takové zlato, že budu doufat, že se o mě postará a nebudu muset volat tátovi, aby zakročil… I v pokročilém věku jsem taková posera, že když mi něco je, musím mít protekci ![]()
Neboj! Stát se může vždycky někdě něco, ale to si člověk nesm připouštět!!!
Držím palečky!!
Zandulo: To se v mém případě nestane, umím plánovat do mrtě
Tyjo ale Dr. Nováček je na vyhazov! Nepotkala jsi MUDr. Shíbalovou?
@DanielaSna Hele, mě ten Nováček štval to jo, ale na druhou stranu mi spíš přišel komickej, jak si o sobě myslí, že je asi neodolatelnej, chudák… ![]()
A Shíbalová, t o je taková černovlasá, může jí být ta kolem čtyřiceti let?? Tu jsem viděla vždy jen na vizitě, ale jinak jsme s n nikdy do kontaktu nepřišla.
@DanielaSna Já rodila na Kladně před dvěma lety a bez problémů, jen to ranní brzké buzení bylo lehce otravné ale to je asi všude, toho Nováčka jsem asi nezažila protože jsem s nikým neměla problém. Ten nadstandart je určitě velké plus)soukromí je fajn věc)držím palce ať ti do dobře dopadne a ať si tam spokojená.
Jen jedna drobnost:žalovat doktora že ti tykal je asi fakt přeháňka, nemyslíš??
![]()
Dr. Nováček rodil před 3 týdny kamarádku, chválila ho… Já se držím doktora Poláčka, to je zlato!!! Jinak jak čtu, Kladno stojí za prd, ani Praha není lepší, zvažovala jsem Podolí, ale to je „prašť jako uhoď“ ![]()
Jsem plánovačka, vždy chci znát variaty, které mohou nastat… A doktorů se hystericky bojím!
Ale to je neomluvitelné, proto jsem v nemocnici, kde skončil ex, řvala, že se budou bavit pouze s advokáty jedné hodně známé firmy. Raději zvolili mě a chovali se slušně, dokud jsem nezačala vyhrožovat právníky, nebrali mě vážně…
Já netuším jaký je Nováček doktor, jen říkám, že se ne úplně vhodně choval
Žaolvat za tykání mi taky nepřijde ok, ale tak já bych ani tak nedokázala řvát na dr. a vyhrožovat právníkama…Každý má jiný postupy ![]()