hračky v Brně

17718
26.7.05 11:02

hračky v Brně

ahojky,

prosím o typ na dobrý obchod v Brně s hračkami -věcmi pro mimi ( 6m-2 r.),nejl. samoobsluhu. Nemám zatím dobré zkušenosti, buď je hraček velmi malý výběr nebo mají pultový prodej a já bych si ráda přečetla složení či závadnost výrobků.
díky Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46
26.7.05 15:52

Ahoj, zkoušela si se dívat ve Sparkys na Masarykově ulici? Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
26.7.05 17:34

ahojky Irias,

ve Sparkys jsem nikdy nic moc neviděla - sice tam něco je ale nicmoc. Jinak třeba hračky od Lamaze maj ve Vaňkovce - hned u vchodu je Puntanela (nebo tak nějak) je to samoška, maj tam vod všeho kus - kočárky, oblečky hračky… Mě teda potěšili ti Lamazáci, jelikož jsem je chěla vidět v reálne a ne čekat co zase přijde.

Jinak spíš nakupuju přes net nebo je to pultovka..

Ahojky

Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
26.7.05 18:37

Ahoj Irias,
ve Sparkys mě to moc nechytlo, ale nedávno jsem objevila obrovské hračkářství ve Vichrovi, dole na Kobližné. Je to v 1.patře spolu s papírákem. Je to samoobsluha, dlouhá řada regálů, spousta zboží. Aspoň teda mě to nadchlo. Třeba malá nafukovací zvířátka v Tescu ani ve Sparkys nevedou a ve Vichrovi jich mají na výběr celou krabici.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
27.7.05 07:51

hračky v Brně

díky za typy, ve Sparkys jsem nebyla, u Vichra to znám,ale hračkářství v prvním patře, že ?!
 I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
27.7.05 07:55

hračky v Brně

jen mě teď napadlo, u Vichra by měl být výtah, asi. Já tam zatím chodila po schodech. Nicméně i jinde jsou hračky v 1.patře bez výtahu. I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
27.7.05 08:17

Hračky pro miminka mají na Křenové u Růžového pantera (naproti kostela) a když půjdeš pořád dál (přes silnici) tak tam jsou další hračky pro mimča,ale nevím jak se jmenují.Pak kromě Tesca mají hračky ve Vaňkovce , u Vágnera na české,u Vichra na Kobližné,ten Sparkys má dražší hračky než jinde a o dost (některý).V Olympii je pak Pompo , v Carrefouru Pultanela .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
27.7.05 14:23

Ahoj,
u Vichra je výtah. Jako u jednoho z mála…

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
4.8.05 21:53

no, do Sparkysa sem vlezla a hned zase vylezla. páč nejsem milionář, ten obchod pro mě (a pro moje dítě) neexistuje :lol:

Bibina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky