Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ahojky,
prosím o typ na dobrý obchod v Brně s hračkami -věcmi pro mimi ( 6m-2 r.),nejl. samoobsluhu. Nemám zatím dobré zkušenosti, buď je hraček velmi malý výběr nebo mají pultový prodej a já bych si ráda přečetla složení či závadnost výrobků.
díky Irias
Ahoj, zkoušela si se dívat ve Sparkys na Masarykově ulici? Mirka
ahojky Irias,
ve Sparkys jsem nikdy nic moc neviděla - sice tam něco je ale nicmoc. Jinak třeba hračky od Lamaze maj ve Vaňkovce - hned u vchodu je Puntanela (nebo tak nějak) je to samoška, maj tam vod všeho kus - kočárky, oblečky hračky… Mě teda potěšili ti Lamazáci, jelikož jsem je chěla vidět v reálne a ne čekat co zase přijde.
Jinak spíš nakupuju přes net nebo je to pultovka..
Ahojky
Markéta
Ahoj Irias,
ve Sparkys mě to moc nechytlo, ale nedávno jsem objevila obrovské hračkářství ve Vichrovi, dole na Kobližné. Je to v 1.patře spolu s papírákem. Je to samoobsluha, dlouhá řada regálů, spousta zboží. Aspoň teda mě to nadchlo. Třeba malá nafukovací zvířátka v Tescu ani ve Sparkys nevedou a ve Vichrovi jich mají na výběr celou krabici.
Jitka
díky za typy, ve Sparkys jsem nebyla, u Vichra to znám,ale hračkářství v prvním patře, že ?!
I.
jen mě teď napadlo, u Vichra by měl být výtah, asi. Já tam zatím chodila po schodech. Nicméně i jinde jsou hračky v 1.patře bez výtahu. I.
Hračky pro miminka mají na Křenové u Růžového pantera (naproti kostela) a když půjdeš pořád dál (přes silnici) tak tam jsou další hračky pro mimča,ale nevím jak se jmenují.Pak kromě Tesca mají hračky ve Vaňkovce , u Vágnera na české,u Vichra na Kobližné,ten Sparkys má dražší hračky než jinde a o dost (některý).V Olympii je pak Pompo , v Carrefouru Pultanela .
no, do Sparkysa sem vlezla a hned zase vylezla. páč nejsem milionář, ten obchod pro mě (a pro moje dítě) neexistuje ![]()
Bibina