podolí nebo motol?

595
22.7.05 19:48

Já hlasuji pro Podolí. :lol:
Sice už to mám za sebou, ale byla jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1207
22.7.05 20:41

Já byla v Podolí taky moc spokojená. Akorát se tam včas objednej do poradny. Já se objednávala 30.5 s tím že termín jsem měla 27.6 a první volný termín v poradně byl až 23.6. Porodila jsem 8.7. a byl tam obrovský nával. Další nátřask očekávají tuším v září, nevím kolik dětiček se očekává v prosinci. Přeplněné jsou všechny porodnice.

Magrátka a Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.7.05 21:38

Ahojky,sice uz to bude rok,co to mam za sebou…ale jednoznacne doporucuju Podolí!!!Byla jsem moc spokojena!Jsou tam moc hodni doktori(hlavne dr.Verner,ktery to mozna cte:o),ale i ostatni a super porodni asistentky,skvely pristup,proste jednicky!
Papa Jana a Kristynka,za 2 dny 1 rok!

• Citovat
  • Upravit
6545
23.7.05 08:25

S Podolím zkušenost nemám, ale před necelými 10měsíci jsem porodila v Motole. Byla jsem tam spokojená. Trochu horší to bylo na šestinedělí, ale tam záleží, na koho narazíš a to se ti může stát všude. Je to fakultka, takže tam je celkem fofr a taky se ti nejspíš nestane, že bys měla možnost si volit polohu u porodu a tak, ale i přes to přese všeho jsem byla nadmíru spokojená (je fakt, že jsem neměla žádný plán, do porodnice jsem prostě šla porodit své dítě). Příště budu rodit opět tam.
Záleží, jestli máš nějakou představu, jak porod bue probíhat, jak to máš daleko a co od toho čekáš.
Gabča a Barča, téměř 10měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
23.7.05 11:12

Já rodila v Podolí a naprostá spokojenost. Vše bylo na jedničku. Takže doporučuju. Já byla na oddělení P2.
Andrea + Valerie 8 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.7.05 14:59

Taky jsem rodila v Podolí v prosinci 2003, po mém příjezdu zavřeli brány pro přeplněnost. Byla jsem tam nadmíru spokojená, zejména mi chutnalo jídlo.

Teď v září se tam chystám opět, jen mě Magrátka vyděsila tím sdělelním, že tam v září očekávají nátřesk.

Magrítko - co o tom víš? Má být baby boom in september?

Míša

• Citovat
  • Upravit
1207
23.7.05 21:36

Míšo,
vím o tom jen tolik, že když jsem někde potkala dva zaměstnace porodnice a ty se spolu bavili, tak říkali, že se na chvíli nezastaví a jedna taková dvojice se zmínila, že další takové nasazení je čeká v září. Takže informace pouze z doslechu. Ty nové porodní sály jsou vážně super, takže oproti roku 2003 se to podle mého názoru ještě zlepšilo. Mne do alternativních poloh skoro nutili :D. Já byla ráda, že ležím (na boku), ale přesvědčili mne, že bude lepší sednout si na míč a pak chvíli tlačt ve stoje.

Magrátka a Michal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky