Hračky v puse

1313
4.7.15 17:45

Hračky v puse

Ahojky naše malá (2.měsíce a týden) si strká všechno do pusy. Vezme oběma ručičkama a už je to v puse, nejradši má medvídka s kolečkem na kterým jsou pověšený kroužky. Dala jsem ji lehký kroužek a dokonce se zdálo, že do něho kousla, taky dost slintá… Přemýšlím jestli se jí třeba už nepřipravuje dáseň na zoubky, ale to je asi brzy že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Uzo
231
4.7.15 18:08

To je velmi různé, některé miminka můžou mít zoubky i velmi brzo, ale jen tím, že kouše do hraček a slintá se to poznat nedá. Moje dcera slintala intenzivně a první zub měla až v 9 měsících ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
4.7.15 18:20

Děti do hraček koušou, je to jejich způsob poznávání světa. Potřeba ulevit dásním to být může, ale samozřejmě nemusí.

Edit: Děti hryžou do všeho, nejen do hraček. :D

• Citovat
  • Upravit
242
4.7.15 18:40

Deti se maji nechat strkat vse do pusy. Na jazyku maji mnohem citlivejsi hmatove bunky nez na briakach prstu. Takze kdyz strkaji veci do pusy, tak sinje tim ohnatavaji a poznavaji je tak. Uci se tak. Videka jsem o tom dokument. Takze nechat strkat. A neboj. Ona pak sama prestane. Moje holcika ma rok a uz si veci do pusy nestrka. Prestala sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
4.7.15 18:43

Toto primo se zuby spolecne neni. Jako nekdy byt muze, ale primarne je to tak, ze tak poznavaji. Dite muze intenzivne slintat uz velice brzy. Zuby se chystaji, i kdyz pak treba nakonec vylezou az docela pozde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
4.7.15 18:51

Jojo tak ne že by mi to vadilo, je to roztomilý, ale to kousání, z toho jsem byla zaskočená…navíc se mě ptala kamarádka, té taky slintá. Tak uvidím co se z toho vyklube. :-)Když já jsem prvorodička a jsem vykolejená z kdejaký blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
4.7.15 18:59

Tak samo muzou. ale nebrala bych to jako priznak zubu. proste vyvojova faze, do pusy ted bude davat vsechno at zuby porostou nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
4.7.15 19:47

Můžou to být klidně zuby už takhle brzo.. Nicméně je úplně normální, že kojenci si všechno cpou do pusiny:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
4.7.15 20:39

A taky je normální, ze takhle slinta. Naše slintala od 2m fakt fest, dávali jsme ji „slintaky“. První zuby v 6m. Stejne tak ted synovec. Slinta jak blázen a jsou mu čerstvě 3m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí