Hraní automatů a vydírání

Anonymní
21.9.15 00:55

Hrani automatů a vydírání

Ahoj, mám velký problem. Přestěhovali jsme se do baráku, kde pod námi je bar s automaty. Problem je ale to že já si tam šla občas hodit stovku (víc ne).Dcera byla vždy s tátou doma. Jenže teď nás navštívila moje maminka a hraje první ligu a tahala mě tam den co den. Kolikrát jsem tam s ní byla i několik hodin. Jednou mi začala dávat peníze abych to tam hodila a nesedela tam jak tvrdý y, ale pak když už to všechno prohrála napočítala si že ii dlužím 2500 kč (dala mi 500) a pak mi nabídla že u nás zůstane měsíc a nemusím ji to vracet.Tak jsem souhlasila, ale včera večer ji přítel vyhodil protože s tím začala zase vyvadet.No a ona nás teď vydírá že to uda na socialku že hraju automaty jestli ji to nevratim. Problem je v tom že když ji to vrátím zůstane nam na jídlo asi jenom čtyři tisíce. Já ji to smaozřejmě dám protože nechci přijít o malou. Velmi se za to stydím že jsem do ty herny vkročila a lituju toho. Pořídíte mi prosím co mám teď dělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1675
21.9.15 01:07

Ty máš bohužel větší problém než že ti zbyde málo peněz na jídlo. Začni s tím něco dělat než bude pozdě a o malou přijdeš i bez matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
21.9.15 04:23

Tvá matka je závislá, takže se od ní distancuj, tvůj manžel udělal dobře, že ji vyhodil, rozbila by vám manželství. peníze jí vrat se 4 t.se dá vyžít, to se dá v poho. já mám na 5 lidí 6t, žádný problém s tím nemám. ujasni si ale jak to máš s těmi automaty ty, u tebe hrozí také závislost, pozor na to. jestli chceš být ok, tak prostě do herny nesmíš vkročit, jinak se vezeš, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.9.15 05:30

To je tedy dobrej oddíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
21.9.15 06:44

Jaká matka, taková Katka…promiň, ale jít si jenom tak pomačkat maty, když nad nimi bydlíš je hrozné!! 8o už tam nechoď, nejlépe se odstěhujte daleko od lákadla. Matce peníze dej, jeden měsíc to bez nich dáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
21.9.15 06:46

Ty jsi nesvepravna, ze te tam matka tahala den co den proti tve vuli? Jsi stejne zavisla jako ona, manzel by te mel chytnout, i kdybys tam sla „hodit si jen stovku“, snad to celkove neni takovy ten typ jako ty s matkou a dokaze te postavit do late. Jinak ze 4 tisic na jidlo jeden mesic klidne zvladnete, to je ten nejmensi problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.9.15 07:08
@Anonymní píše:
Ahoj, mám velký problem. Přestěhovali jsme se do baráku, kde pod námi je bar s automaty. Problem je ale to že já si tam šla občas hodit stovku (víc ne).Dcera byla vždy s tátou doma. Jenže teď nás navštívila moje maminka a hraje první ligu a tahala mě tam den co den. Kolikrát jsem tam s ní byla i několik hodin. Jednou mi začala dávat peníze abych to tam hodila a nesedela tam jak tvrdý y, ale pak když už to všechno prohrála napočítala si že ii dlužím 2500 kč (dala mi 500) a pak mi nabídla že u nás zůstane měsíc a nemusím ji to vracet.Tak jsem souhlasila, ale včera večer ji přítel vyhodil protože s tím začala zase vyvadet.No a ona nás teď vydírá že to uda na socialku že hraju automaty jestli ji to nevratim. Problem je v tom že když ji to vrátím zůstane nam na jídlo asi jenom čtyři tisíce. Já ji to smaozřejmě dám protože nechci přijít o malou. Velmi se za to stydím že jsem do ty herny vkročila a lituju toho. Pořídíte mi prosím co mám teď dělat?

tak ať vás udá.. pokud máš svědomí čisté, nic se nestane. Ovšem být Tebou, tak se těm automatům vyhnu.. lepší za stovku nakoupit, než ji hodit do bedny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
21.9.15 07:09
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.9.15 07:18

:lol: to je trestné, hrát automaty? Není. Takže pokud nenecháváš dítě celé noci samotné, má co jíst a tak, tak o ní fakt nepříjdeš. Matka je dobrý dáreček. Ty teda taky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
21.9.15 08:23

Když vrátíte 2 500 kč tak máte sotva na jídlo, ale sem tam hodit stovečku do bedýnky to je pohoda. 100 kč je večeře např. Co poradit? Vrátila bych „mamince“ peníze i za tu cenu, že budete do měsíce živořit. A hlavně sama sobě slíbit, že do Herny už ani krok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
21.9.15 08:37

Tvoje matka je evidentně závislá. Tobě nechť je to ponaučení, jak to dopadá a automatům se vyhni. Peníze bych jí vrátila, až budeš mít. Hrát automaty není trestné, jak už někdo přede mnou psal a pokud máš v pořádku domácnost a dítě nebylo doma samotné, tak se nemáš čeho bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
21.9.15 08:44

Maminka (možná i ty) má rozhodně větší problém, než hraní automatů-spousta věci se tim jenom kryje.. pak když nejsou peníze je hur a hůř, je to patologicky chování.. Jak feťáků, když nemá davku..v tomhle případě hráč peníze. Začala bych se poptavat po léčbě minimálně po psychoterapii.. Vezmi mámu a jděte spolu k psychologovi.. Jsou i anonymní hráči jako anonymní alkoholici, kteří pořádají sezení.. Je to závislost jako každá jiná.. Můžeš se k ni otočit zady a treba se z toho dostane sama, ale treba taky ne.. Treba prave ted potrebuje větší podporu, ale v nehrani a ne ve hrani.. Bar pod vama je velkej spouštěc..proc myslíš, ze chtela bydlet u vas??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
21.9.15 08:46

A radeji bych si zkontrolovala veškeré cennosti a úspory a kasičky děti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová