Hraní her

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
21.10.20 23:21

Hraje jakousi kravinu na mobilu, to vždy poznám dle mobilu na placato.. Hraje ráno u snídaně a večer před koupeli.. Takže pohoda, zabere to cca 30 minut.. Má i playstation, ale naposledy hrál před rokem, když bylo hnusně a měl čas.. :think: kdyby vysedaval u her celé dny, tak s ním nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
22.10.20 00:16
@Anonymní píše:
@chaela no ja bych treba ty 3 hodiny tolerovala, proc ne..
Ale co uz je moc toho je prilis takze ja vetsinu casu sedim sama kdyz uz je vse hotovo a to Vas pak take nebavi samotne pul dne sedet na gauci :zed:

bez ven (ikdyz se to ted blbe dela) na prochazku, sama na vylet (ne neni to zadna tragedie jezdit nekam sama), bez za kulturou apod. Najdi si vlastni zajmy…
S manzelem bych se akorat domluvila na alespon par hodinach o tom vikendu at jste spolu, ale jinak viz vys…ono mozna kdyz nebudes sedet doma jak putka na zadku, ale zacnes delat neco sama tak mu to mozna docvakne, treba jdi i pres obed a at si uvari on sam, nebo vypadni na celej vikend a jeho nech at se o sebe postara sam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaM
241
22.10.20 00:26
@Leenvecka píše:
bez ven (ikdyz se to ted blbe dela) na prochazku, sama na vylet (ne neni to zadna tragedie jezdit nekam sama), bez za kulturou apod. Najdi si vlastni zajmy…
S manzelem bych se akorat domluvila na alespon par hodinach o tom vikendu at jste spolu, ale jinak viz vys…ono mozna kdyz nebudes sedet doma jak putka na zadku, ale zacnes delat neco sama tak mu to mozna docvakne, treba jdi i pres obed a at si uvari on sam, nebo vypadni na celej vikend a jeho nech at se o sebe postara sam..

Přesně, moje řeč. Proč sedět na zadku na gauči? Nemáš své vlastní záliby a koníčky? Já mít tři hodiny volno, jakože nemám, tak si čtu, skládám puzzle, peču něco pro radost, jdu na zahradu, na procházku…

A všechny ty kritičky, co by „absolutně netolerovaly hraní“ - a co vaše aktivita na e-miminu? To není závislost a většinou naprostá ztráta času? Nejvíc proti hraní her jsou „zasloužilé kecalky“ s několika tisíci příspěvky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.20 01:59

Přítel taky hraje a tím stylem, že má miminko za sebou jen když něco potřebuje a udělá doma jen co je potřeba. Teda ne dokonale, ale udělá a dlouho mě to taky štvalo, holt pokud chceme spolu žít a být tu pro děti musíme si asi zvyknout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.20 05:35

@carsin
A proc to neni normalni, jsem singl a hry na pc hraju taky :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
1553
22.10.20 12:53
@Anonymní píše:
@carsin
A proc to neni normalni, jsem singl a hry na pc hraju taky :think: :think:

Jses singl, hrej si… jak dlouho chces.
Jses s nekym ve vztahu, vychazim z toho, ze nejses na davkach, ale chodis do prace nebo podnikas, spat taky musis, par povinnosti mas taky a pokud k tomu i dite nebo deti… tak tri hodiny DENNE stravit u her, no nevim… pokud teda tim hranim nevydalavas penize, to by bylo neco jinyho.

A par takovych hracu znam… spatne napsano, novy pokus:
Znam v mem okoli par chlapu se kteryma travi manzelky techto hracu pekne chvile… A ani se tem manzelkam nedivim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.11.20 21:48

My hrajeme spolu, kdyz si chceme odpocinout. Driv pritel hral hodne hry, ale zmenil to, kdyz jsme mu rekla, ze mi to vadi (vydrzel hrat i cely den). Ted si obcas neco zahrajeme spolu, treba na hodinku, max dve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.20 18:13

Tak mu to zakazes a bude chodit hrat ke kamosum…
Jako chlap musim rict ze doma de hrajou jine hry ;-)
Ale to sem asi nepatri…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí