Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hraje jakousi kravinu na mobilu, to vždy poznám dle mobilu na placato.. Hraje ráno u snídaně a večer před koupeli.. Takže pohoda, zabere to cca 30 minut.. Má i playstation, ale naposledy hrál před rokem, když bylo hnusně a měl čas..
kdyby vysedaval u her celé dny, tak s ním nejsem
@Anonymní píše:
@chaela no ja bych treba ty 3 hodiny tolerovala, proc ne..
Ale co uz je moc toho je prilis takze ja vetsinu casu sedim sama kdyz uz je vse hotovo a to Vas pak take nebavi samotne pul dne sedet na gauci
bez ven (ikdyz se to ted blbe dela) na prochazku, sama na vylet (ne neni to zadna tragedie jezdit nekam sama), bez za kulturou apod. Najdi si vlastni zajmy…
S manzelem bych se akorat domluvila na alespon par hodinach o tom vikendu at jste spolu, ale jinak viz vys…ono mozna kdyz nebudes sedet doma jak putka na zadku, ale zacnes delat neco sama tak mu to mozna docvakne, treba jdi i pres obed a at si uvari on sam, nebo vypadni na celej vikend a jeho nech at se o sebe postara sam..
@Leenvecka píše:
bez ven (ikdyz se to ted blbe dela) na prochazku, sama na vylet (ne neni to zadna tragedie jezdit nekam sama), bez za kulturou apod. Najdi si vlastni zajmy…
S manzelem bych se akorat domluvila na alespon par hodinach o tom vikendu at jste spolu, ale jinak viz vys…ono mozna kdyz nebudes sedet doma jak putka na zadku, ale zacnes delat neco sama tak mu to mozna docvakne, treba jdi i pres obed a at si uvari on sam, nebo vypadni na celej vikend a jeho nech at se o sebe postara sam..
Přesně, moje řeč. Proč sedět na zadku na gauči? Nemáš své vlastní záliby a koníčky? Já mít tři hodiny volno, jakože nemám, tak si čtu, skládám puzzle, peču něco pro radost, jdu na zahradu, na procházku…
A všechny ty kritičky, co by „absolutně netolerovaly hraní“ - a co vaše aktivita na e-miminu? To není závislost a většinou naprostá ztráta času? Nejvíc proti hraní her jsou „zasloužilé kecalky“ s několika tisíci příspěvky…
Přítel taky hraje a tím stylem, že má miminko za sebou jen když něco potřebuje a udělá doma jen co je potřeba. Teda ne dokonale, ale udělá a dlouho mě to taky štvalo, holt pokud chceme spolu žít a být tu pro děti musíme si asi zvyknout..
@Anonymní píše:
@carsin
A proc to neni normalni, jsem singl a hry na pc hraju taky![]()
Jses singl, hrej si… jak dlouho chces.
Jses s nekym ve vztahu, vychazim z toho, ze nejses na davkach, ale chodis do prace nebo podnikas, spat taky musis, par povinnosti mas taky a pokud k tomu i dite nebo deti… tak tri hodiny DENNE stravit u her, no nevim… pokud teda tim hranim nevydalavas penize, to by bylo neco jinyho.
A par takovych hracu znam… spatne napsano, novy pokus:
Znam v mem okoli par chlapu se kteryma travi manzelky techto hracu pekne chvile… A ani se tem manzelkam nedivim.
My hrajeme spolu, kdyz si chceme odpocinout. Driv pritel hral hodne hry, ale zmenil to, kdyz jsme mu rekla, ze mi to vadi (vydrzel hrat i cely den). Ted si obcas neco zahrajeme spolu, treba na hodinku, max dve.
Tak mu to zakazes a bude chodit hrat ke kamosum…
Jako chlap musim rict ze doma de hrajou jine hry ![]()
Ale to sem asi nepatri…