Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdravím
Jak jsem již položila otázku, mám říct milenci, že jsem se do něj asi zamilovaná? Hrozně by se mi ulevilo. Ale lehce vám zastíním naši situaci.
Máme oba rodiny, táhnem to spolu asi přes půl roku. Scházíme se 1×-2× týdně podle času. Skoro denně si píšeme. Je milý, pozorný, zajímá se o mě atd. Možná to není zamilovanost, jen poblouznění, ale i tak by mi to pomohlo mu to aspoň říct, aby věděl, ikdyž nechceme oba nic měnit, nikdy nevíte..život jen jeden, ne?
![]()
Sice nevím jak zareaguje, ale to je vlastně jedno. Já ho do ničeho tlačit nebudu, ikdyby to ukončil, nevadí. Půjdu dál, jen chci aby to věděl. Co myslíte?
Řekněte. Když nic, tak aspoň uvidíte, jak rychle umí utíkat.
Ano, řekni, věřím, že bude mít rozum on a nebude chtít rozbíjet rodinu
@šupsem šuptam píše: Řekněte. Když nic, tak aspoň uvidíte, jak rychle umí utíkat.
Ikdyby, tak mi to je celkem jedno..jen prostě chci, aby věděl
vzdyt o nic nejde..mě by to časem stejně pustilo ![]()
@Kotatko03 píše:
Ano, řekni, věřím, že bude mít rozum on a nebude chtít rozbíjet rodinu
Nikdo tu rodinu rozbijet nechce! Ani já ne. Jen chci aby to vedel, o nic nejde??
Jsou to jen pocity..je mi celkem jedno, jestli nic necítí..casem by me to pustilo.
@Anonymní píše:
Nikdo tu rodinu rozbijet nechce! Ani já ne. Jen chci aby to vedel, o nic nejde??Jsou to jen pocity..je mi celkem jedno, jestli nic necítí..casem by me to pustilo.
Promiň, ale ty jsi tu rodinu už rozbila. Kukáš jinde, ještě k tomu jsi do něj zamilovaná. Rodina neznamená, že všichni žijete pod jednou střechou, tak jste rodina. Měla bys být upřímná, k němu, k sobě, k manželovi. A měla by sis uvědomit, že můžeš být ráda za to, jaký odpad si tvůj manžel hřeje doma u krbu ![]()
Příspěvek upraven 21.10.20 v 14:44
A proc mas nutkavou potřebu mu to sdělit? K čemu mu ta informace bude?
@lachtanice86 píše:
A proc mas nutkavou potřebu mu to sdělit? K čemu mu ta informace bude?
Chci být proste uprimná a ulovilo by se mi. Ikdyz je to k nicemu, tak bych byla klidnejsi
![]()
@Anonymní píše:
Chci být proste uprimná a ulovilo by se mi. Ikdyz je to k nicemu, tak bych byla klidnejsi![]()
A když chceš být upřímná, tak to řekneš i manželovi? V rámci upřímnosti?
@Anonymní píše:
Chci být proste uprimná a ulovilo by se mi. Ikdyz je to k nicemu, tak bych byla klidnejsi![]()
Co manžel, to by se ti taky ulevilo, kdyby věděl pravdu?
A je fakt nutný ho tím zatěžovat? nejen že sobecky podvádíš manžela, ale ještě si chceš i sobecky ulevovat vůči milenci…no, myslím, že tě pálí dobré bydlo…
@lachtanice86 píše:
A když chceš být upřímná, tak to řekneš i manželovi? V rámci upřímnosti?
Ptám se na milence..zda mu to říct nebo ne?
![]()
@DoktorkaZorkaHorká píše:
A je fakt nutný ho tím zatěžovat? nejen že sobecky podvádíš manžela, ale ještě si chceš i sobecky ulevovat vůči milenci…no, myslím, že tě pálí dobré bydlo…
Treba cítí to samé
Zdravím
..život jen jeden, ne?
Sice nevím jak zareaguje, ale to je vlastně jedno. Já ho do ničeho tlačit nebudu, ikdyby to ukončil, nevadí. Půjdu dál, jen chci aby to věděl. Co myslíte? 
Jak jsem již položila otázku, mám říct milenci, že jsem se do něj asi zamilovaná? Hrozně by se mi ulevilo. Ale lehce vám zastíním naši situaci.
Máme oba rodiny, táhnem to spolu asi přes půl roku. Scházíme se 1×-2× týdně podle času. Skoro denně si píšeme. Je milý, pozorný, zajímá se o mě atd. Možná to není zamilovanost, jen poblouznění, ale i tak by mi to pomohlo mu to aspoň říct, aby věděl, ikdyž nechceme oba nic měnit, nikdy nevíte