Hraní her

Anonymní
21.10.20 22:11

Hrani her

Zdravim
Vim ze to tu bylo asi milionkrát ale zeptam se.
Co delate kdyz vas manzel, pritel hraje hry?
Smaozrejme nemam problém s odreagovanim po práci na 2-3 hodiny si jit hrát. Ale vysedavat u toho skoro cely den i přes vikend? Nehlede na to ze kdyz si reknete ze si pustite film az dohraje ale během 10 minut vytuhne ze je unaveny.
Jak rikam hrat treba 3 hodiny denne by nevadilo, abych si uzila i svuj volny cas ale kdyz uz opravdu nemam co delat a chci spolecnej cas tak radeji hraje ze se chce odreagovat.
Jak vy jste na to reagovali a co tolerovali?

Mam tu známé tak bych prosila anonym jinak smazat :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1742
21.10.20 22:16

Mně by to teda hodně vadilo i 1 hodina :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
21.10.20 22:19
@Anonymní píše:Smaozrejme nemam problém s odreagovanim po práci na 2-3 hodiny si jit hrát.

2-3 hodiny denne?

Ne, i kdyz ty bys tim problem nemela, podle me to v zadnem pripade normalini neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.20 22:22
@carsin píše:
2-3 hodiny denne?Ne, i kdyz ty bys tim problem nemela, podle me to v zadnem pripade normalini neni.

Tak neříkám ze je to normalni ale zase po ze práci mam pro to v celku pochopení ze si rad zahraje.
A pokud je doma tak si během toho udelam cas na sebe případně udelam co je potřeba.

• Citovat
  • Upravit
3505
21.10.20 22:22

Mě by teda vadily i ty 2 hodiny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
21.10.20 22:24

Jé co my jsme se nahráli když jsme neměli děti, klidně celý víkend :mrgreen: Teď už večer na to nálada není, jsme rádi že jsme rádi o víkendu taky vůbec. Tak jeden večer za pár měsíců. Po těch letech už spolu nemusíme sedět s držet se za ruku, ať si každý dělá co chce když máme hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
21.10.20 22:25

My hrajeme spolu. Ale deskovky nebo když už na pc, tak proti sobě vedomostni hru. Jinak já mám v telefonu karty a on zas nějaký diamanty barevný… Ale to většinou nehrajeme, když jsme spolu. A kdyz jo, tak jednou za čas a chvíli…odreagovat se každý nějak musí, ale denně 3 hodiny? V žádným případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.20 22:26
@pikola píše:
Jé co my jsme se nahráli když jsme neměli děti, klidně celý víkend :mrgreen: Teď už večer na to nálada není, jsme rádi že jsme rádi o víkendu taky vůbec. Tak jeden večer za pár měsíců. Po těch letech už spolu nemusíme sedět s držet se za ruku, ať si každý dělá co chce když máme hotovo.

Samozřejmě taky jsme radi hraly spolu ale ted hraje sam se sluchatkama na usich a u toho povídá s kamarády.
A nejsme spolu 20 let takze bych rada aby jsme se sobe venovali.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.20 22:29

@chaela no ja bych treba ty 3 hodiny tolerovala, proc ne..
Ale co uz je moc toho je prilis takze ja vetsinu casu sedim sama kdyz uz je vse hotovo a to Vas pak take nebavi samotne pul dne sedet na gauci :zed:

• Citovat
  • Upravit
35792
21.10.20 22:31
@Anonymní píše:
Samozřejmě taky jsme radi hraly spolu ale ted hraje sam se sluchatkama na usich a u toho povídá s kamarády.
A nejsme spolu 20 let takze bych rada aby jsme se sobe venovali.

To nevím, to neznám že by hrál a u toho na někoho hulákal. Máme jednu konzoli, ale na tu nikdo nesáhne jak je rok dlouhej :nevim:
Tak si dejte nějaký čas na koníčky, jestli ho baví tohle, tak ho nech, ale zase aby u toho trčel do rána. Jak říkám, my jsme z generace offline :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
21.10.20 22:33

Zrovna v osm jsem svého muže vyhodila hrát tanky. Miluju ho, ale nechci ho mít za zadkem. Já jsem si trapně zkoukla Výměnu manželek, on si odehrál hry, za chvilku se sejdem v ložnici a budeme spokojení. Ale teda u nás funguje neverbální komunikace chci s tebou trávit čas/ chci být sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
21.10.20 22:43

Me nevadi hrani her, u nas jsem to prevazne ja, kdo hraje. Mne by to vadilo, kdyby si hral misto povinnosti, nebo kdyz bych mela zajem o jiny program a on dlouhodobe vysedaval den co den u her nevsimal si mne, coz je asi tento pripad.

Jenze si taky myslim, ze ho od toho asi neodtrhnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
21.10.20 22:57

My hrajeme spolu :nevim: :lol: ted teda ja vic protoze manzel ma vic prace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
21.10.20 23:15
@Anonymní píše:
@chaela no ja bych treba ty 3 hodiny tolerovala, proc ne..
Ale co uz je moc toho je prilis takze ja vetsinu casu sedim sama kdyz uz je vse hotovo a to Vas pak take nebavi samotne pul dne sedet na gauci :zed:

Pokud tim stravi cely vikend a nic dalsiho nedela, tak to je zavislost a to bych rozhodne netoleroval.

A to dela od zacatku vaseho manzelstvi? Asi s tebou neni zadna zabava, tak radsi hraje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.20 23:19

@Chytrak ne, cely vikend vylozene ne, i kdyz by nejradši takto hrál. Jeden cely den treba hraje a druhy den se docela venuje.

Ja si take prijdu jak kdybych ho nudila :roll: ale pry ne, chce jen hrat odreagovat se od práce.

No ted ma takove období, driv az tak nehrál, pak si nakoupil nove hry a uz na tom pocitaci masti. Chapu ze ma radost z novych her, odreagování taky respektuji ale jestlize respektuji ja jeho tak by mohl respektovat mne ze chci spolecny cas.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky