Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:Smaozrejme nemam problém s odreagovanim po práci na 2-3 hodiny si jit hrát.
2-3 hodiny denne?
Ne, i kdyz ty bys tim problem nemela, podle me to v zadnem pripade normalini neni.
@carsin píše:
2-3 hodiny denne?Ne, i kdyz ty bys tim problem nemela, podle me to v zadnem pripade normalini neni.
Tak neříkám ze je to normalni ale zase po ze práci mam pro to v celku pochopení ze si rad zahraje.
A pokud je doma tak si během toho udelam cas na sebe případně udelam co je potřeba.
Jé co my jsme se nahráli když jsme neměli děti, klidně celý víkend
Teď už večer na to nálada není, jsme rádi že jsme rádi o víkendu taky vůbec. Tak jeden večer za pár měsíců. Po těch letech už spolu nemusíme sedět s držet se za ruku, ať si každý dělá co chce když máme hotovo.
My hrajeme spolu. Ale deskovky nebo když už na pc, tak proti sobě vedomostni hru. Jinak já mám v telefonu karty a on zas nějaký diamanty barevný… Ale to většinou nehrajeme, když jsme spolu. A kdyz jo, tak jednou za čas a chvíli…odreagovat se každý nějak musí, ale denně 3 hodiny? V žádným případě.
@pikola píše:
Jé co my jsme se nahráli když jsme neměli děti, klidně celý víkendTeď už večer na to nálada není, jsme rádi že jsme rádi o víkendu taky vůbec. Tak jeden večer za pár měsíců. Po těch letech už spolu nemusíme sedět s držet se za ruku, ať si každý dělá co chce když máme hotovo.
Samozřejmě taky jsme radi hraly spolu ale ted hraje sam se sluchatkama na usich a u toho povídá s kamarády.
A nejsme spolu 20 let takze bych rada aby jsme se sobe venovali.
@chaela no ja bych treba ty 3 hodiny tolerovala, proc ne..
Ale co uz je moc toho je prilis takze ja vetsinu casu sedim sama kdyz uz je vse hotovo a to Vas pak take nebavi samotne pul dne sedet na gauci ![]()
@Anonymní píše:
Samozřejmě taky jsme radi hraly spolu ale ted hraje sam se sluchatkama na usich a u toho povídá s kamarády.
A nejsme spolu 20 let takze bych rada aby jsme se sobe venovali.
To nevím, to neznám že by hrál a u toho na někoho hulákal. Máme jednu konzoli, ale na tu nikdo nesáhne jak je rok dlouhej ![]()
Tak si dejte nějaký čas na koníčky, jestli ho baví tohle, tak ho nech, ale zase aby u toho trčel do rána. Jak říkám, my jsme z generace offline ![]()
Zrovna v osm jsem svého muže vyhodila hrát tanky. Miluju ho, ale nechci ho mít za zadkem. Já jsem si trapně zkoukla Výměnu manželek, on si odehrál hry, za chvilku se sejdem v ložnici a budeme spokojení. Ale teda u nás funguje neverbální komunikace chci s tebou trávit čas/ chci být sám.
Me nevadi hrani her, u nas jsem to prevazne ja, kdo hraje. Mne by to vadilo, kdyby si hral misto povinnosti, nebo kdyz bych mela zajem o jiny program a on dlouhodobe vysedaval den co den u her nevsimal si mne, coz je asi tento pripad.
Jenze si taky myslim, ze ho od toho asi neodtrhnes.
My hrajeme spolu
ted teda ja vic protoze manzel ma vic prace ![]()
@Anonymní píše:
@chaela no ja bych treba ty 3 hodiny tolerovala, proc ne..
Ale co uz je moc toho je prilis takze ja vetsinu casu sedim sama kdyz uz je vse hotovo a to Vas pak take nebavi samotne pul dne sedet na gauci
Pokud tim stravi cely vikend a nic dalsiho nedela, tak to je zavislost a to bych rozhodne netoleroval.
A to dela od zacatku vaseho manzelstvi? Asi s tebou neni zadna zabava, tak radsi hraje ![]()
@Chytrak ne, cely vikend vylozene ne, i kdyz by nejradši takto hrál. Jeden cely den treba hraje a druhy den se docela venuje.
Ja si take prijdu jak kdybych ho nudila
ale pry ne, chce jen hrat odreagovat se od práce.
No ted ma takove období, driv az tak nehrál, pak si nakoupil nove hry a uz na tom pocitaci masti. Chapu ze ma radost z novych her, odreagování taky respektuji ale jestlize respektuji ja jeho tak by mohl respektovat mne ze chci spolecny cas.
Zdravim
Vim ze to tu bylo asi milionkrát ale zeptam se.
Co delate kdyz vas manzel, pritel hraje hry?
Smaozrejme nemam problém s odreagovanim po práci na 2-3 hodiny si jit hrát. Ale vysedavat u toho skoro cely den i přes vikend? Nehlede na to ze kdyz si reknete ze si pustite film az dohraje ale během 10 minut vytuhne ze je unaveny.
Jak rikam hrat treba 3 hodiny denne by nevadilo, abych si uzila i svuj volny cas ale kdyz uz opravdu nemam co delat a chci spolecnej cas tak radeji hraje ze se chce odreagovat.
Jak vy jste na to reagovali a co tolerovali?
Mam tu známé tak bych prosila anonym jinak smazat