Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jajinka veverka píše:
co to?
Geocaching je super věc, taky ho děláme. Je to takový hledání pokladu po vyluštění nějaký šifry, hádanky a tak.
hanapospis píše:
tak muj nehraje hry ale zase dela jine veci na pocitaci / laptopu. Sestavuje si servery a dela si ruze veci a novinky![]()
Rika ze se tim uci a zdokonaluje. Asi jo, ja tomu nerozumim. Dokaze nad tim travit hodiny. Ale zase kdyz mu reknu at to zavre, ze jdeme tam nebo ze mame jinou praci tak to zavre a ani neremca..Je pravda ze ho to zivi a bude cely zivot, tak bych si mela zvyknout
Tohle není ale hraní, ale „práce a sebezdokonalování“, to je přece úplně něco jiného bych řekl, to nemá s bezceným mrháním času nic společného…
![]()
já teda hry nehraju, protože na to nemám čas a nikdy mě to nebavilo… když mám čas pro sebe a neskáče po mě starší a nemusím hlídat mladšího tak jenom sedím a čumím do zdi a vypínám nebo spím…
tak asi takhle…
Manžel hraje (ani ne na notebooku jako na PS) docela dost ale má období ,kdy ho to baví hodně a sedí tam pořád a pak období kdy si na to 14 dní nevzpomene. Her už máme dost (a já z toho jen jednu
). Nevadí mi to - já si zase neodpustím každý měsíc nehty tak manžel si koupí hru
Za to nechodí do hospody a večery tráví se mnou doma ![]()
Manžel se intenzivně věnuje geocaschingu..:)