Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
mám 9 týdnů starou holčičku. Konečně začíná pozorovat okolí, už ji zajímá i kolotoč nad postýlkou, byt ne na dlouho. Ráda bych pořídila i hrací deku s hrazdičkou, když ji mám v obýváku.
Doporučily byste mi nějakou? Nechci zbytečně přeraženou a x funkcí, které jsou na oko a děti třeba ani nezajímají. něco co by ji zaujalo už ted (9 týdnů) a ještě chvíli vydrželo..
@astoret Krásnou dřevěnou hrazdičku mají v Ikee, mrkni. Je jednoduchá a nepřeplácaná
Našeho to bavilo přesně 14 dní a pak už pod tím být nechtěl. To bylo taky tak nějak kolem těch 2 měsíců, tak asi nemá cenu kupovat nějakou drahou ![]()
Měli jsme hrací deku s hrazdou od firmy Canpol, byla celkem levná a vydržela pro 2 děti. Obvzlášť syn ji dost využíval.
@astoret My máme plastovou chicco, obyčejnou. Kupovala jsem použitou a byla (je) hodně oblíbená.. Ty dřevěné jsou hezčí. Ještě mám jednu tady na bazaru. Mě vadilo, že drží u deky a malou jsem potřebovala každou chvíli jinde, tak se to blbě předělávalo.
Jinak kolotoč se holkám líbil od narození a právě teď - skoro 7 měsíční - už jsem ho uklidila.
Měla jsem pro obě děti plastové hrazdičky- daly se na ni dát i jiné hračky, když si dítko ublinklo vyměnila jsem podložku na které leželo a mohlo si hrát dál, což u hracích dek s hrazdičkami nejde.
@astoret stačí naprosto obyč. Mám doma ještě po starším canpol babies, vydržela oba kluky a v pohodě to stačilo, stejně je to jen na chvilku.
Mela jsem u maleho a je to na cvhilicku,, staci kolotoc a tady v obyvaku na koberec hracky kolem a muze koukat nebo v lehatku v obyvaku a taky dobre vidi vse mozne kolem
max opravdu klidne od nekoho obycejnou hrazdu kam privazete ruzne hracky na stridacku… tak to dnes planuji u druheho mimi ja
Ahoj mám 7 týdenní mimi a už týden mu dávám hrazdičku do kolébky, křičí na zvířátka na hrazdičce a tlouče do nich ručičkou
vydrží si takhle hrát cca 1/2 hodinky, podle mé zkušenosti i se starším synkem bych pořídila hrazdičku zvlášť - můžeš jí dát jak do postýlky když je malý mimi a pak dát na zem na deku a vyhraje si úplně stejně - měly jsme hrací deku a nějak u nás neuspěla
tak jsem ji prodala - mám hrazdičku viz obr. koupila jsem ji před 3 lety pro prvního syna na aukru za 300,– jsou tam zvířátka, točící a pískací prvky pro starší děti - malej 3 roky si s ní vyhrál hodně, když byl starší /od 5 měsíce/ dala jsem ho na zem na deku, kolem chrastítka a byl zabavený ![]()
@Alčák1 měla jsem taky tuhle plastovou kupována na bazárku za 150,– malej se s ní hodně nahrál. Dávala jsem mu ji zrovna kde bylo potřeba. Do postylku, na zem atd. Doporučuji ![]()
Dobrý den všem,
než nakoupíte, nezapomeňte si projít Hrací deky a hrazdičky v našem Bazaru . Hledat můžete i podle lokality. Můžete omezit hledání například na Hrací deky a hrazdičky Praha, které vám najde přes 50 inzerátů
Přeji úspěšný nákup,
admin Josefina
@Alčák1 Přesně tuto mám, navíc byla ve vynikajícím stavu, než se mi o ni opřely starší holky a praskla… ale posloužila hodně. Ještě ji slepenou někomu daruji ![]()
Mně se líbí hrazdička od fisher price, která roste s miminkem a pak u ní může i stát, např.https://www.alza.cz/fisher-price-hrazdicka-rostouci-spolu-s-ditetem-d532132.htm. My máme doma nakonec takovou dečku od play-gro. Dobrá, ale ta hrazdička by byla lepší, jenže darovanému koni na zuby nekoukej ![]()
Ja ted kupovala tuhle a malej je z ni nadšenej https://www.mall.cz/…zdicka-hippo?… ![]()