Hrb na zádech

921
3.12.18 19:28

https://www.google.cz/search?…

Tady jsou popruhy na zada - ja mam vyzkouseny jeden z nich no ale nevydrzela jsem to nosit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nmdl
3.12.18 19:32

Zajdi si na fyzioterapii, poradí ti přesně cviky ušité na míru tvým potížím. Ale obecně, co se zad týče, tak i když mám sedavé zaměstnání, tak hrozně pomáhá jóga.

• Citovat
  • Upravit
76
3.12.18 19:37

@Yopii děkuji koukala jsem na ne :) asi objednám @Nmdl zkouším cvičit ci jsem nasla na internetu ale prostě jak je to nezazivne moc se mi do toho nechce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
3.12.18 19:39

@Kivulee ja mam stejny problem, cviky atd.mi nepomohly, protoze se proste furt hrbim (nejde o bolest zad)… po kraniosakralni terapii jsem nasponovana, ale pak to zas spadne a lopatky mi jdou dopredu :nevim: ty popruhy drzi lopatky u sebe (ale hold komford to neni :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5242
3.12.18 19:58

@Kivulee Jednak joga neni jenom jedna, jsou pomalejsi i akcnejsi typy, a jednak by to aspon ze zacatku chtelo lektora, aby te opravil pri provadeni pozic. Ona ta joga zase neni takova legracka, jak se to na prvni pohled muze zdat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
3.12.18 20:05

Zajdi si k ortopedovi, napíše ti rehabilitační cvičení a budeš cvičit. Jo, je to nezáživné a opruz, ale pomáhá to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
3.12.18 20:37

Du tam 20 teho tak. Se optan diky ;) :palec:
@Yopii no ja po operaci kolene hodně přibrala a prsa mi. Narostly a je to horší a horší :D taky s tou nohou nemůžu všelijak hybat tak. Snad se mi to nějak povede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí