Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
https://www.google.cz/search?…
Tady jsou popruhy na zada - ja mam vyzkouseny jeden z nich no ale nevydrzela jsem to nosit ![]()
Zajdi si na fyzioterapii, poradí ti přesně cviky ušité na míru tvým potížím. Ale obecně, co se zad týče, tak i když mám sedavé zaměstnání, tak hrozně pomáhá jóga.
@Yopii děkuji koukala jsem na ne
asi objednám @Nmdl zkouším cvičit ci jsem nasla na internetu ale prostě jak je to nezazivne moc se mi do toho nechce ![]()
@Kivulee ja mam stejny problem, cviky atd.mi nepomohly, protoze se proste furt hrbim (nejde o bolest zad)… po kraniosakralni terapii jsem nasponovana, ale pak to zas spadne a lopatky mi jdou dopredu
ty popruhy drzi lopatky u sebe (ale hold komford to neni
)
@Kivulee Jednak joga neni jenom jedna, jsou pomalejsi i akcnejsi typy, a jednak by to aspon ze zacatku chtelo lektora, aby te opravil pri provadeni pozic. Ona ta joga zase neni takova legracka, jak se to na prvni pohled muze zdat.
Zajdi si k ortopedovi, napíše ti rehabilitační cvičení a budeš cvičit. Jo, je to nezáživné a opruz, ale pomáhá to.
Du tam 20 teho tak. Se optan diky
![]()
@Yopii no ja po operaci kolene hodně přibrala a prsa mi. Narostly a je to horší a horší
taky s tou nohou nemůžu všelijak hybat tak. Snad se mi to nějak povede ![]()