Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. prosim setkala jste se nektera s tim ze by se vam obcas vytvorila takova,,boule,, nebo otok nebo nevim jak to nazvat v oblasti podbrisku? jsem v cervenci po mimodeloznim tehotenstvi s odstranenim praveho vejcovodu. snazime se o mimco a dr mi predepsal clostilbegyt a utrogestan. ve stredu ( kdy mela byt s nejvetsi pravdepodobnosti ovulace) se mi udelala ta boule vpravo jakoby v podbrisku hodne nizko skoro u trisla a je to lehce bolestive. na pohled zrejmy takovy hrbol. uz se mi to stalo jednou pred nekolika mesici jednorazove a pak to zmizlo a ted ve stredu jsem si rikala ze to bude mozna ovulace. ale dnes mi to dela znovu a opakovane. hlavne mam pocit ze kdyz ze sedu nebo lehu vstanu jakoby citim ze se mi ztam neco hromadi a zacina se delat ten hrbol a treba do 5 min to zmizne a zase se objevi pozdeji ale stale ve stejnem miste. dnes uz asi 5 krat. netusite co to muze byt prosim?
Na 99% je to tříselná kýla. Zajdi si s tím za obvoďákem, ten tě pak pošle na chirurgii, kde se to operativně vyřeší.
Holka, těžko diagnisikovat na dálku. Mohlo by to být cokoliv. Může to být kýla…
Jdi do nemocnice…
@nikdo17 píše:
To snad neee:-( jeste to mi tak schazelo
Zakladatelko, co bylo příčinou hrbolku?