Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Ahoj dámy. Ráda bych se vás zeptala na trochu intimnější otázku. Dnes jsem se podívala zrcátkem tam dolů (6 týdnů po porodu) a neviděla jsem poševní vchod. Mám tam takové hrbolky, jakoby boule. Respektive je to tam celé takové podivně nateklé. Setkala jste se s tímto některá h vás? Zkoušela jsem si tam strčit prst (potom co sem vůbec vchod našla) a vše Ok nic nebolí. Ale vypadá to hrozně. Moc děkuju.
Povolené poševní stěny…cvičit a cvičit…po porodu běžné
Mám úplně to samé, celý vnitřek vyplněný, také jsem 6 týdnů po porodu, ale už druhém, po prvním jsem to měla taky, ale asi ne tak moc. Taky bych ráda slyšela,.že v tom nejsme samy a má to každá ![]()
Ahoj holky,
jedná se o cystokélu či rektokélu, hezky vysvětleno je to třeba zde:
https://porodnitrauma. cz/prolaps/¨
Ahoj maminky,
máte prosím některá zkušenost s hrbolky jakoby vřídky tmavé barvy v horní oblasti zevního genitálu mezi malými a velkými SP během těhotenství? Jsem ve 32. tt. Můj gynekolog není zrovna moc vstřícný a tak přemýšlím, zda je potřeba to řešit nebo ne.
Děkuji všem
Ahoj dámy. Ráda bych se vás zeptala na trochu intimnější otázku. Dnes jsem se podívala zrcátkem tam dolů (6 týdnů po porodu) a neviděla jsem poševní vchod. Mám tam takové hrbolky, jakoby boule. Respektive je to tam celé takové podivně nateklé. Setkala jste se s tímto některá h vás? Zkoušela jsem si tam strčit prst (potom co sem vůbec vchod našla) a vše Ok nic nebolí. Ale vypadá to hrozně. Moc děkuju.