Hrneček s pítkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1724
8.7.11 18:39
Anetik píše:
My jsme kojili krátce, tak holky jsou zvyklé na dudlík. Ale už je asi nejvyšší čas na změnu.

já jserm kojila sice do sedmého měsíce, ale přes klobouček, takže malej byl zvyklej taky na dudlík a dudlík jako takovej má dodnes, ale díkybohu ho nevyžaduje na flašce…poprve mi taky pítko nechtěl, tak jsem to postupně zkoušela a pak se chytil… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
8.7.11 20:42

A myslíš, že bych mlíko mohla dávat stále flaškou s dudlíkem a hrneček nechat jen na čaj? Nebo je to nesmysl?
Máte na mlíko hrneček sólo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
8.7.11 20:52
Anetik píše:
A myslíš, že bych mlíko mohla dávat stále flaškou s dudlíkem a hrneček nechat jen na čaj? Nebo je to nesmysl?
Máte na mlíko hrneček sólo?

Já dávám mlíčko z flašky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
8.7.11 21:44
Anetik píše:
Máte na mlíko hrneček sólo?

mléko dávám pořád z flašky s dudlikem, kdyz jsem to zkousela dat do hrnecku, tak to rychle teklo, takze u mlicka nam to zustalo, ale hned jak dopije, tak mu to vezmu. aby to nekousal…a na caj mame ten s tvrdym pitkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
8.7.11 22:01

anetiku já bych asi dávala do jiné flašky :nevim:
já bych nechala na mlíčko s měkým pítkem a na čaj bych dala normálně tvrdé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
9.7.11 07:04

Super, Market, Dajdul, Janulik, díky za tipy. Je to bezvadné, když se tak můžu poradit.

A pochopila jsem správně, že ze startu jsou měkčí pítka a pak tvrdá? Já bych už ráda rovnou najela na ta tvrdší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
9.7.11 09:18
Anetik píše:
Super, Market, Dajdul, Janulik, díky za tipy. Je to bezvadné, když se tak můžu poradit.A pochopila jsem správně, že ze startu jsou měkčí pítka a pak tvrdá? Já bych už ráda rovnou najela na ta tvrdší.

no u aventu je to tak ze nejdrive je bile pitko a pak zelene..takze jde o to na jakou znacku najedes a u toho si zjisti od jakeho mesice je jake pitko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
9.7.11 10:48

Tak naše malá nemůže mít pítka ani dudlíky podle měsíce,protože by se na tom utopila.Např.dírku na dudlíku musí mít nejlépe od 0 měsíců,je fakt že už jsme pokročili a má dírku od 4 měsíců.nebo spíš křížek,dírka moc teče.Hold každý dítko je jiný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
9.7.11 18:08
MarkyM píše:
Tak naše malá nemůže mít pítka ani dudlíky podle měsíce,protože by se na tom utopila.Např.dírku na dudlíku musí mít nejlépe od 0 měsíců,je fakt že už jsme pokročili a má dírku od 4 měsíců.nebo spíš křížek,dírka moc teče.Hold každý dítko je jiný :mrgreen:

jako u dudliku na mliko jsme taky meli problem, ale s pitkem kupodivu ne…ale to je taky tim, ze si to dítě reguluje samo a u toho mlíka to prostě přes ten dudlík rychleji teče. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
15.7.11 19:56

Tak to vypadá že jsme konečně káply na hrneček,který se nám šikuje.Je to kupodivu NUK :-D

http://www.zbozi.cz/…l-si-743348/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
15.7.11 20:26
vidíš to :-) taky jsme měli, ale větší flašku a malá ji měla ráda :-) teď už má hrníček, samo, že jedině od NUKa
MarkyM píše:
Tak to vypadá že jsme konečně káply na hrneček,který se nám šikuje.Je to kupodivu NUK :-Dhttp://www.zbozi.cz/…l-si-743348/?…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí