Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@dedrichov píše:
Tak se zeptej, proč Ti tak začal najednou říkat.
Neví
. Řekl jen, že hroch je hezké zvíře. Mě to spíš urazilo, protože hrocha beru jako tlusté a těžké zvíře.
@martina.se píše:
já bych to neřešila, taky mám zvířecí přezdívkupokud Ti to vadí, řekni mu to..
Tak ona myšička, nebo kotě je něco jiného, než kdyby tě tvůj partner nazýval husičkou, nebo hrochem nemyslíš? ![]()
Třeba ten kamarád nedisponuje přílišnou sociální inteligencí, normálně mu řekni, že jsou zvířata, která se jako láskyplná označení neužívají, protože bvzhledem ke společenské konvenci naznačují něco jiného - prase, kráva, slepice, husa, osel, koza, hroch atd.
@radúna píše:
Tak znovu mu řekni, že ti to vadí a to dost.
Pokud toho nenechá, oslovuj ho „osle!“ Že osel se ti zdá jako roztomilé zvíře.
Lidi jsou různí.. kamarádka malou oslovovala- miminko, ty moje můro, můrečko.. ![]()
@Michrich píše:
Neví. Řekl jen, že hroch je hezké zvíře. Mě to spíš urazilo, protože hrocha beru jako tlusté a těžké zvíře.
Tak. A přesně takhle mu to řekni, že Tě to z tohoto důvodu bolí a ublížilo to. Pokud je to kamarád, říkat to přestane.
@berry4 píše:
Tak ona myšička, nebo kotě je něco jiného, než kdyby tě tvůj partner nazýval husičkou, nebo hrochem nemyslíš?
Tak mě osobně by asi hroch taky urazil. Kdyby Ti řekl hrošíku, asi by mi to přišlo hezčí.
Jinak holky byla bych moc ráda, kdyby jste mi poradili přezdívku pro zrzku. Zrzuli, zrzule, nebo zrzula?
Myslím, že si to za těch osm měsíců už vyříkali
a k zrzce jsem pro „zrzule“… Ty dvě ostatní se, mi přijde, blbě vyslovují ![]()
@Kamkam píše:
Myslím, že si to za těch osm měsíců už vyříkalia k zrzce jsem pro „zrzule“… Ty dvě ostatní se, mi přijde, blbě vyslovují
@Kamkam Děkuji za odpověď ![]()
Na hrocha bych si dala pozor. Pusobi velmi roztomile jak se neohrabane placa ve vodě, ale je velmi agresivni a hbity co se týče utoceni na lidi. Zeptala bych se na rovinu co tim myslel a poucila bych ho o tom jaký hroch vlastne je, jestli me vnima stejně.
Moje byvala kolegyne, krasna zenska (za bezdetna zivici se modelingem) mela přezdívku hroch. Ale ona to zvire milovala a mela ho za maskota, takze byla i rada…v tomhle pripade nevim nevim…