Hromadné vizity

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
12.4.19 14:10

@Lenicka133 nehrot to :hug: jestli jo chceš, popros nějakou sestřičku, ať vysvětlí situaci a oni budou ohleduplní :kytka: já třeba hrotila jehly a byly na mě v tomhle ohledu zlatí. Platí být slušný a upřímný. Rozdíl medik - student vs. „Doktor“ rok po škole nevidím. Nebo myslíš, že to x let studujou a pak půjdou dělat na poštu a tam se ti vysmívat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35327
12.4.19 14:11
@Lenicka133 píše:
No jo, ale jak poznám, že to jsou studenti a ne třeba mladý lékař hned po škole?

Asi nijak, predpokladam, ze nebudes provrtávat pohledem jejich hrud a hledat vizitku. Je v tom pro tebe nejaky zasadni rozdil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
12.4.19 14:13
@Lenicka133 píše:
@mroe No různě jsem to četla na internetu. Je pravdou, že ty recenze byly některé i mnoho let staré. Že prý přiběhla sestra, že jde velká vizita a že se mají pacientky svléknout, aby se to urychlilo.Hromadná ve smyslu toho, že tam jde hodně lidí. :D Správně se tomu říká velká vizita. :D

Nejspíš měli na mysli si svléknout kalhotky, ne tam ležet celé nahé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli

No já ti garantuju, že po porodu ti bude úplně jedno i kdyby na tebe koukal kominík…
prohlíží se šití po porodu, očistky a prohmatává břicho.

• Citovat
  • Upravit
35327
@Lenicka133 píše:
@mroe No různě jsem to četla na internetu. Je pravdou, že ty recenze byly některé i mnoho let staré. Že prý přiběhla sestra, že jde velká vizita a že se mají pacientky svléknout, aby se to urychlilo.Hromadná ve smyslu toho, že tam jde hodně lidí. :D Správně se tomu říká velká vizita. :D

Mozna bude lepsi necist hlouposti na internetu. Vydesit se z uplne blbosti dopředu je k opravdu nezaplaceni… k cemu to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15

@Bubla_Bučková Ne, to ne. Mě tam nevadí studenti, ale v jedné z předchozích odpovědí bylo, že můžu studenti odmítnout. Tak se ptám, jak to teda mám udělat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
12.4.19 14:14

@mroe Není to úplná blbost… Takových negativních zkušeností je na internetu hodně a rozhodně to nepsal jen jeden člověk… Raději se zeptám než abych pak byla překvapená víš co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35327
@pikola píše:
Nejspíš měli na mysli si svléknout kalhotky, ne tam ležet celé nahé

No jiste, prece nebudou na kazdou cekat, az konecne sroluje kalhoty a kalhotky pod kolena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311

@Lenicka133 když ti nevadí, tal proč je chceš odmítnout :lol: jinak jak jsem psala - toto se řeší při příjmu do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
12.4.19 14:15

@Lenicka133 tvoje starosti na mou hlavu… ;) Jestli budeš po porodu bude ti to úplně fuk. Teda aspoň mě bylo. Pro mě bylo důležité, abych byla OK a jestli by se mi tam měla dívat celá nemocnice vč. uklízečky a kuchařky, tak prosím, podívejte se, hlavně že je vše OK:lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
12.4.19 14:16

@mroe Pro mě ne… Ale spousta ženských se brání tomu, aby tam byli studenti a to i při porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35327
12.4.19 14:17
@Lenicka133 píše:
@mroe Není to úplná blbost… Takových negativních zkušeností je na internetu hodně a rozhodně to nepsal jen jeden člověk… Raději se zeptám než abych pak byla překvapená víš co :)

No jasne. Takova vystresovana matka se rovna pripravena? A ono se pak nic hrozneho dit nebude, to bude teprve prekvapena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
12.4.19 14:19

Byla jsem bez nástřihu a bez šití, dr. to ani vidět nechtěl. Než na mě měl sáhnout medik, dr. se ptal, jestli mi to nevadí. Při prvém dítku jsem šitá byla, takže sundat kalhotky, zakrýt se dekou, přišel dr., odhrnula jsem deku, kouknul, zas jsem to zakryla. Skrz kalhotky by asi stav šití neposoudil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
12.4.19 14:19
@Lenicka133 píše:
@mroe Pro mě ne… Ale spousta ženských se brání tomu, aby tam byli studenti a to i při porodu…

Ježíš na tyhle důležitý pipiny se vykašli :roll: co když jeden takový student bude za x let primář a jednou zachrání život třeba tvoji dceři /vnučce…ber to jako dobrý skutek každý nějak začíná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
12.4.19 14:22

@Bubla_Bučková Však já říkám, že mi studenti nevadí. jen by mi vadilo, kdyby tam těch lidí bylo moc… A i kdyby přišli samí primáři, tak bych se styděla :D Jinak studenty mám ráda, i když už zde v minulosti byla i diskuze na téma, jestli mít nebo nemít studenty u porodu a většina ženských to tam odmítla. Mě to třeba nevadí, ale ať je jich málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí