Jak posilovat pánevní dno

486
10.4.19 22:06

Ahoj, doporučuju zajít si za fyzioterapeutem a ten ti to vysvětlí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
91
10.4.19 22:13

Já chodila po porodu na urogynekologii ( Praha - Podolí ) a tam mi vše vysvětlili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536

http://www.spektrumzdravi.cz/…ati-do-formy

Příspěvek upraven 10.04.19 v 22:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
@Laurie píše:
Ahoj, doporučuju zajít si za fyzioterapeutem a ten ti to vysvětlí :)

Jako za mnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.19 22:59

@aduska912 vyzkoušela jsem posilovač pánevního dna od NUK. Je to na podobném principu jako venušiny kuličky. A zatím teda nevím. Že bych při chůzi měla orgasmus to tedy bohužel ne a jestli to posílí dno uvidím. Ale myslím, že je to hlavně k tomu, aby si žena uvědomila ty svaly a vědomě je stahovala.

• Citovat
  • Upravit
662
10.4.19 23:18

Doporučuje se při čůrání tok moči zastavovat a pouštět (čůrat přerušovaně), nebo stahovat půlky i dno jen tak při stání, v sedě… Párkrát za sebou kdykoli během dne. Myslím, že na netu najdete rad a návodů dost, zkuste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
10.4.19 23:22
@Anonymní píše:
@aduska912 vyzkoušela jsem posilovač pánevního dna od NUK. Je to na podobném principu jako venušiny kuličky. A zatím teda nevím. Že bych při chůzi měla orgasmus to tedy bohužel ne a jestli to posílí dno uvidím. Ale myslím, že je to hlavně k tomu, aby si žena uvědomila ty svaly a vědomě je stahovala.
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
10.4.19 23:33
@Apů píše:
Doporučuje se při čůrání tok moči zastavovat a pouštět (čůrat přerušovaně), nebo stahovat půlky i dno jen tak při stání, v sedě… Párkrát za sebou kdykoli během dne. Myslím, že na netu najdete rad a návodů dost, zkuste.

No to už se snad nedoporučuje, tím si můžeš maximálně uhnat zánět močáku, víc ani ťuk. Ani ty kegelovy cviky nejsou moc vhodné, chce to fakt dobrého fyzioterapeuta, ten vše naučí a vysvětlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
11.4.19 00:02
@Apů píše:

Zadrzovani moci se naopak nedoporučuje.

@aduska912 Zkus jógu. Nebo pro začátek parkrat za den udělat “prkno”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
11.4.19 07:30

Zkusila bych si najit vnimejsvetelo
Nebo skola panevniho dna.

Jsou tam i videa ktera vse vysvetluji. Uplne krasne. Panevni dno by se nemelo posilovat tak jak je psano vyse ale posrupne po vrstvach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
11.4.19 08:31

Já tento problém neřešila, tak ani nevím, že už se zadržování moči nedoporučuje. :oops: Kažedopádně preventivně jsem jen tak kdykoli jsem si vzpomněla svírala svaly dolů, ať už při sezení, nebo stání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí