Hubený otesánek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4155
27.1.09 15:58

Hoolky je to dobrýýý :D

Dnes jsme byli pro výsledky a je to v pořádku. Uff jak jsem si oddechla.

Podle doktorky má zřejmě malá „rychlé spalování“ a to v kombinaci se zvýšenou pohybovou aktivitou znamená, že víc jí a přesto hubne.

Doporučila nám zachovat jídelníček jak je, ale když bude chtít ještě něco navíc, tak ji mám dát :roll: . Domluvili sme se na ovoci, tvrdém sýru, který malá zbožňuje a taky zkusíme ty zdravý křupavý chlebíky (nevím jak se jim říká :lol: ). Mám taky zkusit, jestli by malá pila ředěný džus místo holé vody, popřípadě mírně slazený čaj. Prostě do ní dostat nějakou energii navíc. Ale varovala mě před sladkostma, sice chutnaj, dodávají energii ale taky se na ně rychle zvyká, a Anežka by pak nemusela jíst ostatní.

A pak dodala ještě, abysme zkusili nějaké klidnější aktivity, třeba malovat si, číst v knížce a tak :D :D Tak tím mě dostala, zklidnit Anežku :lol: U kreslení vydrží tak dvě minuty a prohlížení knížek probíhá tak, že na něco ukáže, já ji řeknu co to je, jí se to slovo asi nelíbí, tak práskne s knížkou a je po prohlížení :D

No jsem ráda, že jste mi pomohli přežít do dnešní kontroly, díky vám, a že to dopadlo dobře.

Jdu zkusit zklidnit čerta :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
4.2.09 00:32

Murko - u nás se pro ty křoupací chlebíčky vžilo označení „nástěnka“ :lol: malá si o ně říkala „ci nástěnku“ z čehož hlavně návštěvy nechápaly :lol:

tak jo holky jen baštěte! nebo ňákej jogurtík navíc… no však ty si poradíš.
mimochodem: to spalování jí závidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
4.2.09 12:38

Ahoj Murko, jsem ráda, že je Anežka vpořádku.

Nedá mi to a musím dodat, že vaše Anežka toho sní víc než já (natož naše T.) :lol:

Vy asi budete ten případ, kdy je lepší dítě šatit než živit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
6.2.09 11:27

pitrisek - nástěnka :lol:, u nás je to ted samá „kupka“, tak těm chlebíkům říká, a moc Anežce chutnají
maxak - máš pravdu, sní toho ted víc než já :oops: , nejlepší je, když přinesu nákup domů, vyndávám ho na linku a malá říká moje moje a už si to uklízí do lednice :D

Ale hlavně že ji chutná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
6.2.09 11:52

papání

Teda Murko to Ti závidím jak malá pěkně papá my máme fakt malého nežravce, dneska jsem do ní dostala aspoň polívku ale zažít aby mi tak za 2 měsíce říkala moje moje a byla nadšená jídlem to bych chtěla. :D Hlavně že je Anežka zdravá. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí