Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky
chtěla sem se zeptat jestli jste nějaká nezkoušela tohle http://www.slimball-hubnuti.cz/
pořád na mě skáče tahle reklama
a zajímalo by mě jestli to vůbec někdo může koupit…
jestli jste to někdo třeba nezkusil..přijde mi to uplně na hlavu ale nevím může to mít nějaký účinek.
Ale podle mě na normální cvičení to prostě nemá.
Tak mě to přijde jako řádná číčovina, kdyby to fungovalo tak jak píšou, tak neexistujou tlustý lidi
Taky bych řekla, že je to jedna z mnoha… jak vytáhnout peníze. Víš co, kdyby to opravdu fungovalo, tak není obézních lidí. To je jako např. s actimelem. Kdyby byl táááák úžasný, tak ho prodávají v lékárně a ne jako něco, co když vypijete a budete k tomu dodržovat správnou životosprávu a udržovat zdravý pohyb, tak se vám vyhnou neduhy.
Pro mě tyhle „slim“ jsou nedůvěryhodný ![]()
@Halamka píše:
Taky bych řekla, že je to jedna z mnoha… jak vytáhnout peníze. Víš co, kdyby to opravdu fungovalo, tak není obézních lidí. To je jako např. s actimelem. Kdyby byl táááák úžasný, tak ho prodávají v lékárně a ne jako něco, co když vypijete a budete k tomu dodržovat správnou životosprávu a udržovat zdravý pohyb, tak se vám vyhnou neduhy.
Pro mě tyhle „slim“ jsou nedůvěryhodný
Tak actimel je v podstatě zředěný podmáslí. Ono podmáslí nebo kefíry opravdu zázračné jsou a přesto se v lékárně neprodávaj. Ovšem jen d.bil zaplatí za litr podmáslí stovku ![]()
@Gina108 No přesně tak, útok na rodiče přes děti za hříšný prachy. Dcera má tedy raději kefír než toto ![]()
@geilens píše:
Jak se ty balonky pak dotanou ven až zhubnu?
tak to by mě taky zajímalo
aby se nedostaly ven dřív než zhubneš!!!
![]()
„jíst“ balonky…nedokážu si to představit..ani jak to udržet v těle..a už vůbec ne že by to mělo bejt nějak neškodný
vždyt polykat tuhle kravinu… ![]()