Nezkoušela jste některá hubnoucí balonky?

1182
27.5.14 18:54

Hubnoucí balonky ??

Ahojky
chtěla sem se zeptat jestli jste nějaká nezkoušela tohle http://www.slimball-hubnuti.cz/

pořád na mě skáče tahle reklama :lol: a zajímalo by mě jestli to vůbec někdo může koupit… :P jestli jste to někdo třeba nezkusil..přijde mi to uplně na hlavu ale nevím může to mít nějaký účinek.
Ale podle mě na normální cvičení to prostě nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
myšák1187
27.5.14 18:57

Tak mě to přijde jako řádná číčovina, kdyby to fungovalo tak jak píšou, tak neexistujou tlustý lidi

• Citovat
  • Upravit
4367
27.5.14 19:21

Taky bych řekla, že je to jedna z mnoha… jak vytáhnout peníze. Víš co, kdyby to opravdu fungovalo, tak není obézních lidí. To je jako např. s actimelem. Kdyby byl táááák úžasný, tak ho prodávají v lékárně a ne jako něco, co když vypijete a budete k tomu dodržovat správnou životosprávu a udržovat zdravý pohyb, tak se vám vyhnou neduhy.
Pro mě tyhle „slim“ jsou nedůvěryhodný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.5.14 19:46
@Halamka píše:
Taky bych řekla, že je to jedna z mnoha… jak vytáhnout peníze. Víš co, kdyby to opravdu fungovalo, tak není obézních lidí. To je jako např. s actimelem. Kdyby byl táááák úžasný, tak ho prodávají v lékárně a ne jako něco, co když vypijete a budete k tomu dodržovat správnou životosprávu a udržovat zdravý pohyb, tak se vám vyhnou neduhy.
Pro mě tyhle „slim“ jsou nedůvěryhodný :nevim:

Tak actimel je v podstatě zředěný podmáslí. Ono podmáslí nebo kefíry opravdu zázračné jsou a přesto se v lékárně neprodávaj. Ovšem jen d.bil zaplatí za litr podmáslí stovku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
27.5.14 20:23

Jak se ty balonky pak dotanou ven až zhubnu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.5.14 20:27

Sama nevim co si o tom mam myslet, mam to od kamaradky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
27.5.14 20:47

@Gina108 No přesně tak, útok na rodiče přes děti za hříšný prachy. Dcera má tedy raději kefír než toto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
27.5.14 23:22
@geilens píše:
Jak se ty balonky pak dotanou ven až zhubnu? :mrgreen:

:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: tak to by mě taky zajímalo :D aby se nedostaly ven dřív než zhubneš!!! :DD :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
27.5.14 23:23

„jíst“ balonky…nedokážu si to představit..ani jak to udržet v těle..a už vůbec ne že by to mělo bejt nějak neškodný :roll: vždyt polykat tuhle kravinu… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
4.7.14 00:02

8o Neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie