Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, pátrám po dobrém kadeřnictví v Neratovicích. Když jsem šla po náměstí, zaujal mě salon Viktorie. Byla jste tam některá? Jak jste byla spokojená s výsledkem a cenou? Na svých webovkách salon-viktorie.cz nejsou uvedený ceny ani recenze. Tak bych ráda věděla do čeho jdu dřív, než se objednám. Děkuji za jakékoliv info ![]()
Kousek od Neratovic
ale nově nastěhovaná, tak taky hledám kadeřnici a tak různě
Ach tak. Já tu jsem u příbuzných a hledám tady, jelikož u nás na vesnici nic neni ![]()
Dámy, copak tu mezi náma neni žádná z Nera co byla v salonu Viktorie? Když sedime s malou na náměstí a lížem zmrzku, skoro vždy maji plno zákaznic. Ráda bych tam zašla, ale nikde žádné recenze ![]()
Ahoj, no asi né ![]()
Já jsem v Nera zkoušela jedno kadeřnictví (Viktorie to určo nebyla) a žádný zázrak, tak jsem to vzdala a jezdím do Prahy. Kamarádka, co tu bylí, ale chodí léta letoucí k jednomu pánovi - kadeřníkovi a je fakt, že ten to umí super, dělá moderní účesy a fakt jí to sekne
Já jsem k němu nikdy nešla, protože je to celkem hodně ukecanej chlap a já jsem naopak hodně ráda za to, když mě kadeřnice spíš nechá pospávat
Ale dyštak se jí můžu zeptat na adresu…
@Dorcas píše:
Ahoj, no asi né
Já jsem v Nera zkoušela jedno kadeřnictví (Viktorie to určo nebyla) a žádný zázrak, tak jsem to vzdala a jezdím do Prahy. Kamarádka, co tu bylí, ale chodí léta letoucí k jednomu pánovi - kadeřníkovi a je fakt, že ten to umí super, dělá moderní účesy a fakt jí to sekneJá jsem k němu nikdy nešla, protože je to celkem hodně ukecanej chlap a já jsem naopak hodně ráda za to, když mě kadeřnice spíš nechá pospávat
Ale dyštak se jí můžu zeptat na adresu…
Ahoj, to by jsi byla hodná
Já byla v Neratovicích u jedné docela mladé kadeřnice u nádraží na přelivu a opravdu cena se nerovná kvalitě. Přeliv od ní se mi hned smyl po 5ti umytí a to jsem tam za to nechala 800,– ![]()
Tak jsem se ptala kamarádky a když mi přišla odpověď, tak jsem se fakt musela smát
Ten pan super kadeřník se jmenuje Jiří Černohorský a dělá právě zrovna v tom salonu Viktorie
Je teda fakt příšerně ukecaný, ale šikovný, kamarádka k němu chodí poslední tři roky a dělá ji fakt pěkný střihy i barvu (i pro mladý - není ji ani 30). Co se týče ceny tak ale nevím, asi bude potřeba se zeptat…
To je náhoda
díky moc
Asi před pul rokem jsem tam psala a ptala se na cenu barvení a kupodivu to žádná pálka nebyla
Jen jsem nikde nenašla recenze, tak jsem radši do toho nešla, ale když je to takhle
Budu se objednávat přímo k panu Jiřímu Černohorskému.
Holky nějaké nové recenze?
Docela se mi líbí, ale poslední recenze nic moc. ![]()
U Jirky super pece a prace. Nemam co vytknout, pouziva šetrný pripravky, zadnej shit Loreal. U me dava alfaparf
@Dorcas píše:
Tak jsem se ptala kamarádky a když mi přišla odpověď, tak jsem se fakt musela smátTen pan super kadeřník se jmenuje Jiří Černohorský a dělá právě zrovna v tom salonu Viktorie
Je teda fakt příšerně ukecaný, ale šikovný, kamarádka k němu chodí poslední tři roky a dělá ji fakt pěkný střihy i barvu (i pro mladý - není ji ani 30). Co se týče ceny tak ale nevím, asi bude potřeba se zeptat…
Je to ozrala a debil. Když má upíři, je schopen 60lete dáme udělat na hlavě ciro. Ale jsou i spokojeni zákazníci. Asi tak.
Byla jsem tam jednou, je tak normální, účes průměr, ale na mě celkem drahý. Moje babička je s ním spokojená
Já chodím naproti poliklinice k Denise, nevím teď příjmení a ta je moc šikovná a ceny super.
![]()