Neratovice salon Viktorie, zkušenosti

281
27.5.14 16:56

Neratovice salon Viktorie

Ahoj, pátrám po dobrém kadeřnictví v Neratovicích. Když jsem šla po náměstí, zaujal mě salon Viktorie. Byla jste tam některá? Jak jste byla spokojená s výsledkem a cenou? Na svých webovkách salon-viktorie.cz nejsou uvedený ceny ani recenze. Tak bych ráda věděla do čeho jdu dřív, než se objednám. Děkuji za jakékoliv info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1908
27.5.14 17:04

Také by mě to zajímalo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
27.5.14 17:39

@Zuzlounek ty jsi taky z Nera? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
27.5.14 18:38

Kousek od Neratovic :D ale nově nastěhovaná, tak taky hledám kadeřnici a tak různě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
27.5.14 18:47

Ach tak. Já tu jsem u příbuzných a hledám tady, jelikož u nás na vesnici nic neni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.14 01:29

Dámy, copak tu mezi náma neni žádná z Nera co byla v salonu Viktorie? Když sedime s malou na náměstí a lížem zmrzku, skoro vždy maji plno zákaznic. Ráda bych tam zašla, ale nikde žádné recenze :nevim:

• Citovat
  • Upravit
100
25.6.14 09:10

Ahoj, no asi né :,(
Já jsem v Nera zkoušela jedno kadeřnictví (Viktorie to určo nebyla) a žádný zázrak, tak jsem to vzdala a jezdím do Prahy. Kamarádka, co tu bylí, ale chodí léta letoucí k jednomu pánovi - kadeřníkovi a je fakt, že ten to umí super, dělá moderní účesy a fakt jí to sekne :) Já jsem k němu nikdy nešla, protože je to celkem hodně ukecanej chlap a já jsem naopak hodně ráda za to, když mě kadeřnice spíš nechá pospávat :P Ale dyštak se jí můžu zeptat na adresu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
25.6.14 12:03
@Dorcas píše:
Ahoj, no asi né :,(
Já jsem v Nera zkoušela jedno kadeřnictví (Viktorie to určo nebyla) a žádný zázrak, tak jsem to vzdala a jezdím do Prahy. Kamarádka, co tu bylí, ale chodí léta letoucí k jednomu pánovi - kadeřníkovi a je fakt, že ten to umí super, dělá moderní účesy a fakt jí to sekne :) Já jsem k němu nikdy nešla, protože je to celkem hodně ukecanej chlap a já jsem naopak hodně ráda za to, když mě kadeřnice spíš nechá pospávat :P Ale dyštak se jí můžu zeptat na adresu…

Ahoj, to by jsi byla hodná :kytka: Já byla v Neratovicích u jedné docela mladé kadeřnice u nádraží na přelivu a opravdu cena se nerovná kvalitě. Přeliv od ní se mi hned smyl po 5ti umytí a to jsem tam za to nechala 800,– :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
25.6.14 13:15

Tak jsem se ptala kamarádky a když mi přišla odpověď, tak jsem se fakt musela smát :D Ten pan super kadeřník se jmenuje Jiří Černohorský a dělá právě zrovna v tom salonu Viktorie :mrgreen: Je teda fakt příšerně ukecaný, ale šikovný, kamarádka k němu chodí poslední tři roky a dělá ji fakt pěkný střihy i barvu (i pro mladý - není ji ani 30). Co se týče ceny tak ale nevím, asi bude potřeba se zeptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
25.6.14 13:36

To je náhoda :D díky moc :kytka: Asi před pul rokem jsem tam psala a ptala se na cenu barvení a kupodivu to žádná pálka nebyla 8) Jen jsem nikde nenašla recenze, tak jsem radši do toho nešla, ale když je to takhle :* Budu se objednávat přímo k panu Jiřímu Černohorskému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.20 12:51

Holky nějaké nové recenze?
Docela se mi líbí, ale poslední recenze nic moc. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3023
2.7.20 13:19

U Jirky super pece a prace. Nemam co vytknout, pouziva šetrný pripravky, zadnej shit Loreal. U me dava alfaparf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.20 13:43

@Micaella22 je super, moc dekuju za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.20 13:47
@Dorcas píše:
Tak jsem se ptala kamarádky a když mi přišla odpověď, tak jsem se fakt musela smát :D Ten pan super kadeřník se jmenuje Jiří Černohorský a dělá právě zrovna v tom salonu Viktorie :mrgreen: Je teda fakt příšerně ukecaný, ale šikovný, kamarádka k němu chodí poslední tři roky a dělá ji fakt pěkný střihy i barvu (i pro mladý - není ji ani 30). Co se týče ceny tak ale nevím, asi bude potřeba se zeptat…

Je to ozrala a debil. Když má upíři, je schopen 60lete dáme udělat na hlavě ciro. Ale jsou i spokojeni zákazníci. Asi tak.

• Citovat
  • Upravit
3157
2.7.20 21:07

Byla jsem tam jednou, je tak normální, účes průměr, ale na mě celkem drahý. Moje babička je s ním spokojená :mrgreen: Já chodím naproti poliklinice k Denise, nevím teď příjmení a ta je moc šikovná a ceny super. :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková