Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, hledám kamarádky na společnou podporu při shazování kil (a ne jen to). Najdou se tu nějaké fajn holčiny, které by do toho šly? Po porodu mi ještě zůstalo 10kg, nyní chceme další dítě, tak bych ráda začínala aspoň tam, kde jsem začínala minule
![]()
Ahoj, podle mě co teď vydřeš, v těhu nabereš, naopak když do toho praštíte teď, nabereš míň, protože si vezme prcek z toho, co máš teď
aspoň to tak vidím v okolí
@Bejbyy Ahoj, no o tom jsem taky přemýšlela, na tom něco bude. Ale bojím se, že přiberu moc. Už takhle je to síla…
@Bejbyy no nevím, mě po prvním porodu zbyli 3kg, dalších 7kg jsem nabrala během snažení a i tak nabírám +- stejně jako v prvním
A já na to kašlu. Mám ještě 10 kg od minula + 20 navíc, ale zbavovat se toho začnu, až dokojím druhátko, o které se teď snažíme. Ted si nebudu kazit náladu dietou. ![]()
@eetkikinka To je hezký
Já mám strach z komplikací v těhu
Je mě prostě kus a nechci, aby to mělo špatný vliv na mimi. Jinak gratuluji k mimču ![]()
@Lejla25 máš recht. Já sice problémy s váhou nemám, ale mají u mne respekt všechny co chtějí vypadat jako ženy a ne jako velryby.
Nemusíš držet diety, začni správně jíst a přidej pohyb, oceníš to nejen ty, ale hlavně tvoje tělo.
Držím pěsti ![]()
@berry4 píše:
@Lejla25 máš recht. Já sice problémy s váhou nemám, ale mají u mne respekt všechny co chtějí vypadat jako ženy a ne jako velryby.
Nemusíš držet diety, začni správně jíst a přidej pohyb, oceníš to nejen ty, ale hlavně tvoje tělo.
Držím pěsti
Pohybu mám dost, skáču kolem osmi měsíčního klučíka téměř 12hod. v kuse, ale s tím jídlem právě jsem na štíru
Jakmile začnu jíst pravidelně, 5×-6× denně, mám během týdne 2kg dole a je celkem jedno, co jim. Jenže normálně jídávám tak 2× denně a to je v háji…
Já jsem začala hubnout právě kvůli tomu, aby se nám zadařilo. Kila šly s novou prací a stresem v ní celkem dolů snadno. Za 3 měsíce jsem měla dole 7,5 kilo. Vysadila jsem HA a kila letěla nahoru. Za 5 měsíců mám 14 kg. Přitom jím stále stejně, prácě stejná, pohyb poslední dva a půl měsíce nemám, protože jsem momentálně po operaci kolene, ale i tak přibírám. Už jednou jsem v minulosti měla vysazenou HA a během 5 měsíců od vysazení jsem měla nahoře 13kg. Podle doktorky je prý nezvyk přibírat po vysazení prášků, ale stát se to může. A můžu se snažit jak chci, kila nejdou dolů ani náhodou
A teď na mě tlačí doktor, že kvůli kolenu mám zhubnout, ale jak to už neřekl.
@Lejla25 to je právě špatně. Tělo si šetří ze všeho, co mu dáš a výsledkem je obezita.
Pohyb kolem malého dítěte není ten správný pohyb.
Aby jsi hubla, potřebuješ denně, nebo tak 3 x týdně pohyb v nízké tepovce minimálně 30 minut. Setrvalý pohyb. Tzn cvičení, běh apod.
Sama víš, kde je jádro pudla, tak s tím něco dělej, já už ve svým věku jsem ráda, když si váhu držím, zhubnout by pro mne bylo snad jak sci fi, prostě už to zaboha nejde,(no nemusím),s postupujícím věkem to jde hůř a hůř. Taky jsem kdysi byla jak mobydik, ale zatočila jsem s tím a porody neporody, váhu si držím už 20 let ![]()
@berry4 píše:
@Lejla25 to je právě špatně. Tělo si šetří ze všeho, co mu dáš a výsledkem je obezita.
Pohyb kolem malého dítěte není ten správný pohyb.
Aby jsi hubla, potřebuješ denně, nebo tak 3 x týdně pohyb v nízké tepovce minimálně 30 minut. Setrvalý pohyb. Tzn cvičení, běh apod.
Sama víš, kde je jádro pudla, tak s tím něco dělej, já už ve svým věku jsem ráda, když si váhu držím, zhubnout by pro mne bylo snad jak sci fi, prostě už to zaboha nejde,(no nemusím),s postupujícím věkem to jde hůř a hůř. Taky jsem kdysi byla jak mobydik, ale zatočila jsem s tím a porody neporody, váhu si držím už 20 let
Jj, já vim. Chodím 2× týdně plavat, každý den na 6ti km procházky, víc nestíhám. Ale rozhodla jsem se s tím zatočit. Hlavně s tím jídlem teda! Mobydik? To snad ne ![]()
Ahoj holky, mám to tak nejak podobne. Mam nyni hodne narocnou praci na psychiku. S manzelem chceme miminko, poctive beru listovku a snazim se jist zdrave. Ale nepravidelne, tak trikrat denne a citim, ze to neni idealni. Nyni od cervna budu pracovat z domu, myslim ze snad pravidelna strava i pohyb bude snadneji proveditelny
a take jsem vysadila HA, snad jeste nepriberu
a jsem tedy zvedava jak to pujde a zda brzy otehotnim. Timto bych se k vam tady rady pridala. ![]()
@jája428 píše:
Holky jestli chcete, múžete se přidat k nám
https://www.emimino.cz/…s-bmi-25-29/
ted od cervna se do toho nově opřem a sháníme nové tváře
poslala jsem žádost
Děkuji za tip. Snad nevadí, že mám BMI 32 ![]()
Já jsem zhubla 15kg, je potřeba se hýbat – běh, orbitrek, cvičení. Jídlo, přečetla jsem si knížku Norbiho tajomstvo po novom, to mi hodně pomohlo, člověk se naučí členit potraviny jednoduchým spůsobem a opravdu to funguje. Přitom to není žádná dieta. No a pak to chce taky dostatek spánku. ![]()