Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, mám hnědé rovné vlasy a konečky vlasů tak jemně do zrzava-blond. Přirozeně se mi to tak dělá. Už se mě x lidí ptalo jestli mám ombre. Nemám. Ale docela se mi to líbí a přemýšlím, že bych si to ještě nechala trochu dodělat u kadeřnice.
Co myslíte? Nebo už se to vůbec „nenosí“? ![]()
Myslím, že už se to nenosí. ![]()
Tohle přírodní vyšisování je daleko hezčí.
Nadherny vlasy ![]()
A neresila bych jestli se nosi nenosi ![]()
Ja mam taky takove „prirodni“ ombre akorat od odrostleho meliru, premyslim, ze si to taky necham doladit…
Do takových dlouhývh krásných vlasů bych nezasahovala. Při odbarvení konců by se Ti taky mohlo stát, že se Ti ulámou. Neriskovala bych to ![]()
@deeni vlasy krásný, ale ty nehty, to je děs
Ombre už je prý dávno de modé.
Holky moc díky za komplimenty. Je fakt že s vlasama nic nedělám, nebarvím, nežehlím. Prostě nic. Takhle je mám svoje. Akorát už mě trošku omrzely. Ale pravda je taková, že se taky bojím, aby mi to kadeřnice nezničila ![]()
Máš krásný vlasy, tak je neprzni.
A navíc teda - ombré už je vážně hodně out ![]()
@Virginia píše:
@deeni vlasy krásný, ale ty nehty, to je děs
Ombre už je prý dávno de modé.
Jojo, být zakladatelkou, tak zapracuju na nehtech ![]()
@Virginia Tak na nehty jsem se úplně neptala
každá máme holt jiný vkus ![]()
@deeni mas to moc hezky.
Jinak ja zjistila existenci ombre asi před pul rokem, a hned vzapeti, ze uz vyslo z mody
idealni modni trend ![]()
@deeni píše:
@Virginia Tak na nehty jsem se úplně neptalakaždá máme holt jiný vkus
To není o vkusu, já nemám nic moc extra proti pěkně a kvalitně provedeným umělým, i když bych si je nedala. Ale zjevně jsi pěkná holka, co se o sebe stará a na rukou má taková hnusná kopyta.
Považuj to za dobrodiní, že ti někdo upřímně poví, že je to prostě blbě a hnusně udělaný. ![]()