Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@mag píše:
Ivanka si to asi nemyslí
@nakukovatelka píše:
@deeni mas to moc hezky.
Jinak ja zjistila existenci ombre asi před pul rokem, a hned vzapeti, ze uz vyslo z modyidealni modni trend
Ano - prvně BUM obmre a než jsem to sihla nějak řešit, jestli bych to chtěla, tak už je to najednou stráááášně,,out" ![]()
@Virginia píše:
@deeni vlasy krásný, ale ty nehty, to je děs
Ombre už je prý dávno de modé.
a kua, to budu taky po létě vypadat jak zastydlá trubka, neb se mi to dělá samo též
![]()
@Gina108
Taky se mi každé léto udělá přírodní, mám vlasy jako zakladatelka ![]()
@mag píše:Šmarjá, ta má ránu
Ivanka si to asi nemyslí
@deeni píše:
Tak abych teda vysvětlila nehty. Široké jsou protože svoje mám okousané, od malička. Mám to lůžko širší než delší. Tudíž nic jiného s tím nejde…
v klidu, viděla jsem už o hodně horší to mi teda teda věř
a upřímně raději takové jako máš ty, než do masa ohlodané ![]()
@Terrinka93 píše:
@Natálka26 mě by taky zajímalo kolik mamin i nemamin tu žije podle světové módyprotože držet se trendu neznamená jen nemít ombre a mít jedny batikovany džekýny
to umí každej. Když už, tak vše, aby člověk držel tempo a byl in mode
Třeba mně je po trendech úplný houby. Mám ráda nadčasovou eleganci od účesu po boty.
Nemám vůbec ráda výstřelky typu ombre - věci, u kterých je jasný, že jeden dva roky zazáří a pak po nich neštěkne ani pes, ale to je opravdu jen můj osobní názor, žádný hodnocení nikoho. Komunistickou trvalou s beranem na hlavě taky nikdo při smyslech už nenosí. Jsou věci, které prostě časem vykrystalizují v nějakou klasiku, a věci, které jsou dle aktuálních trendů - tak ty aktuální trendy bych právě nosila spíš v době, kdy se to opravdu nosí.
Příspěvek upraven 26.05.14 v 16:56
@Anael píše:
@Gina108
Taky se mi každé léto udělá přírodní, mám vlasy jako zakladatelka
Jo, tak to je ještě dobrý, na Ivanku teda nemáme, ne? ![]()
U nás jedna mařena nosí ombre - u hlavy blond a dole zelené - katastrofa, se jí vždycky leknu ![]()
@Gina108 píše:
a kua, to budu taky po létě vypadat jak zastydlá trubka, neb se mi to dělá samo též![]()
No já to tak nosila celý život, hnědý dlouhý rovný vlasy, na konečkách vyšisovaný, v době, kdy o účesu ombré nikdo nic ještě dlouhý desetiletí nevěděl.
Teď barvím na můj původní odstín kvůli šedinám.
@Gina108
Kamarádka si nechala vlasy zesvětlovat a má je kanárkově žluté melírované oranžovou
.
@Anael píše:
@Gina108
Kamarádka si nechala vlasy zesvětlovat a má je kanárkově žluté melírované oranžovou.
Ajaj ![]()
@Natálka26 píše:
@ncc1701
Co tady děláš? Nemáš náhodou rodit??![]()
![]()
Prokrastinuju…
@Natálka26
Já se budu snažit do středy, to mám poradnu a budu 40+2 a to je prý nejvyšší čas na vyvolání. ![]()
@ncc1701
No jen aby, ty chceš ještě mít klid vid
žádný noční vstávání, přebalování..
![]()