Ombre vlasy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7765
26.5.14 16:47
@mag píše:
Ivanka si to asi nemyslí :lol:
:lol: tohle je katastrofa :lol:.. Se někomu hodně nepovedlo a já se divím, že to neviděla a ještě vylezla ven s tímto na hlavě :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
26.5.14 16:49
@nakukovatelka píše:
@deeni mas to moc hezky.
Jinak ja zjistila existenci ombre asi před pul rokem, a hned vzapeti, ze uz vyslo z mody :mrgreen: idealni modni trend :mrgreen:

Ano - prvně BUM obmre a než jsem to sihla nějak řešit, jestli bych to chtěla, tak už je to najednou stráááášně,,out" :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.5.14 16:50
@Virginia píše:
@deeni vlasy krásný, ale ty nehty, to je děs
Ombre už je prý dávno de modé.

a kua, to budu taky po létě vypadat jak zastydlá trubka, neb se mi to dělá samo též :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
26.5.14 16:52

@Gina108
Taky se mi každé léto udělá přírodní, mám vlasy jako zakladatelka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.5.14 16:52
@mag píše:
Ivanka si to asi nemyslí :lol:
Šmarjá, ta má ránu :-O, takhle jsem jí teda ještě neviděla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
26.5.14 16:54
@deeni píše:
Tak abych teda vysvětlila nehty. Široké jsou protože svoje mám okousané, od malička. Mám to lůžko širší než delší. Tudíž nic jiného s tím nejde ;)…

v klidu, viděla jsem už o hodně horší to mi teda teda věř :pankac: a upřímně raději takové jako máš ty, než do masa ohlodané :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
26.5.14 16:55
@Terrinka93 píše:
@Natálka26 mě by taky zajímalo kolik mamin i nemamin tu žije podle světové módy :-) protože držet se trendu neznamená jen nemít ombre a mít jedny batikovany džekýny ;) to umí každej. Když už, tak vše, aby člověk držel tempo a byl in mode :)

Třeba mně je po trendech úplný houby. Mám ráda nadčasovou eleganci od účesu po boty.
Nemám vůbec ráda výstřelky typu ombre - věci, u kterých je jasný, že jeden dva roky zazáří a pak po nich neštěkne ani pes, ale to je opravdu jen můj osobní názor, žádný hodnocení nikoho. Komunistickou trvalou s beranem na hlavě taky nikdo při smyslech už nenosí. Jsou věci, které prostě časem vykrystalizují v nějakou klasiku, a věci, které jsou dle aktuálních trendů - tak ty aktuální trendy bych právě nosila spíš v době, kdy se to opravdu nosí.

Příspěvek upraven 26.05.14 v 16:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.5.14 16:55
@Anael píše:
@Gina108
Taky se mi každé léto udělá přírodní, mám vlasy jako zakladatelka :pankac:

Jo, tak to je ještě dobrý, na Ivanku teda nemáme, ne? ;)
U nás jedna mařena nosí ombre - u hlavy blond a dole zelené - katastrofa, se jí vždycky leknu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
26.5.14 16:58
@Gina108 píše:
a kua, to budu taky po létě vypadat jak zastydlá trubka, neb se mi to dělá samo též :zed: :mrgreen:

No já to tak nosila celý život, hnědý dlouhý rovný vlasy, na konečkách vyšisovaný, v době, kdy o účesu ombré nikdo nic ještě dlouhý desetiletí nevěděl.
Teď barvím na můj původní odstín kvůli šedinám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
26.5.14 17:00

@Gina108
Kamarádka si nechala vlasy zesvětlovat a má je kanárkově žluté melírované oranžovou :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.5.14 17:06
@Anael píše:
@Gina108
Kamarádka si nechala vlasy zesvětlovat a má je kanárkově žluté melírované oranžovou :lol:.

Ajaj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
26.5.14 18:28
@Natálka26 píše:
@ncc1701
Co tady děláš? Nemáš náhodou rodit?? :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Prokrastinuju…

• Citovat
  • Upravit
6623
26.5.14 18:32

@ncc1701
Aha… :-D a neměla by ses víc snažit? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
26.5.14 18:52

@Natálka26
Já se budu snažit do středy, to mám poradnu a budu 40+2 a to je prý nejvyšší čas na vyvolání. :)

• Citovat
  • Upravit
6623
26.5.14 18:57

@ncc1701
No jen aby, ty chceš ještě mít klid vid :D žádný noční vstávání, přebalování.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze