Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Podle mě hormonální problém, určitě bych řešila s gynekologem, zkusila bych kvalitni vitamíny pro ženy. Ale pokud máš jen nadváhu, nemyslím si, že by kvůli tomu neměla být MS. To bys musela být obézní nebo naopak podvyzivena. Ale určitě když budeš jist zdravěji, je to pro tělo dobře a může se to zlepšit. Já před několika lety zhubla 25 kilo a MS byla na den stejně. Až po dětech nastal problém.
A po těch 3 měs. jsi na gyndě nebyla? Klidně můžeš být i těhotná, pokud jsi měla sex. I na začátku těhotenství lze únavou chybět a sem tam krvácet.
Jinak bych si zašla k dr. ohledně hormonálního profilu.
Nemít menses, pokud nejsi těhotná, nemáš hormonální tělísko, nejsi v přechodu, není v dospělosti normální.
@Anonymní píše: Více
Některé diety mohou způsobit hormonální nerovnováhu, kterou jste měla vzhledem k nepravidelnému cyklu i před tím. Začněte testy na hladiny hormonů.
Mi se při hubnutí rozhodila perioda, měla jsem to skoro pořád. Na gyndě mi vysvětlil doktor, že to je omezeným příjmem tuků…
Takže to může být hubnutím, ale raději bych si na tu gyndu zašla.
Zdravím, mám takový dotaz mám nadváhu a nedostávala sem pravidelně menstruaci naposledy jsem ji měla před třemi měsíci a to jen díky vyvolavačce, hubnu a jsem v kalorickem deficitu zhubla jsem už 5 kilo a teď to mám skoro každý týden ale s odstupama mám to dva dny pak to úplně skončí a pak zase vůbec to nechápu test je negativní může to být tím úbytkem váhy nebo něco jiného? děkuji za odpovedi