Hudba na rychlou chůzi/běh - doporučení

Anonymní
17.4.26 08:44

Hudba na rychlou chuzi/beh

Ahoj, zacala jsem hubnout a z rychlejsi chuze zacinam trochu behat kratke trate..a chybi mi k tomu hudba. Prosim jak poslouchate hudbu abyste mohli mit zamknuty telefon? Jde si neco predplatit a kdykoliv to zrusit? Nejsem moc technicky typ. Pritel mi tenkrat nabizel, ze bychom mohli „platit asi neco rodineho“ze by me nekam „pridal“, ale ja mam strach ze mi to pak nepujde zrusit, nebo ze nebudu mit prehled…Jak to mate vy? Jsem celkem mlada a mam presto problem s timto. Mam obavy, ze kdyby byl nejaky problem, tak ty aplikace snad nemaji ani email(nebo nevím) ale treba i u vinted mam vzdycky stres, protoze tam je jen nejaka podpora a primy kontakt nikde kdyby neco se domnivam.
Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1584
17.4.26 08:49

Predplat si normalne youtube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
17.4.26 09:05

Spotify

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.26 09:08

A jaky js v tom rozdil?

• Citovat
  • Upravit
7365
17.4.26 09:08

Muž si platí youtube. Jede pak hudba bez reklam. Je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106325
17.4.26 09:11
@Anonymní píše: Více

Já mám zaplacené YT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116134
17.4.26 09:29

Spotify, za 185 máš premium bez reklam, můžeš se přihlásit z víc zařízení. Jde to v pohodě zrušit na dvě kliknutí bez výpovědní lhůty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.26 10:40

A nejake to rodine clenstvi na youtube? To je taky ok? Nebo ma to nejake nevyhody, nevite?

• Citovat
  • Upravit
11600
17.4.26 12:12

Eye of the Tiger:

Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36337
17.4.26 14:51

Hele, tyhle celosvětové služby mají jedinou nevýhodu, a tou je dost vysoká cena, pokud bys toho měla víc najednou, třeba Youtube Premium, Spotify, Apple Music, Apple TV, Netflix, HBO a pod. Žádný podraz v tom nehledej, až to budeš chtít zrušit, tak to jednoduše zrušíš, a od dalšího měsíce se Ti nic strhávat nebude. Nějaké podvody si tyhle světoznámé služby nemohou dovolit.

Pokud máš něco novějšího od Apple, tak se podívej, jestli tam nemáš nějaké bezplatné období na zkoušku, Spotify má často také různé akce, kdy nabízí bezplatně několik zkušební měsíců a pod.

Mají také rodinné tarify pro několik osob současně, kdy se to vyplatí mnohem víc, než součet individuální předplatných. Trochu si to nastuduj a vyber si, co Ti bude nejlépe vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36337
17.4.26 14:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7365
17.4.26 15:43

Nejsou tam žádné jako tak nevýhody… prostě zaplatíš… a máš to bez reklam. Jen tedy ještě potřebuješ fakt hodně dat… muž v posilovně poslouchá youtube a tam není wifi a jak jsem se dívala na vyúčtování tak jakože fakt sjede v klidu 40-60giga dat za měsíc. Chodí tam obden na cca dvě hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33682
17.4.26 15:49

Mám Apple Music za 165 kč měsíc. Zrušit můžeš kdykoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10883
17.4.26 16:05

Mám na Spotify Premium Family. Jsme tam tři kamarádi a platím stovku měsíčně. Mám svůj playlist, ale jsou tam i náhodné playlisty na běh/posilku/jógu, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11600
17.4.26 17:11
@jege píše: Více

Youtube Premium bude zase zdražen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...