Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lucake nám se to krátí, 17.8. se ze mě stane „paní“. Na první tanec si určitě dáme Víš od Keksu, ta písnička je „naše“ a pak už tam necháme hrát hudbu, ať si každej dělá co chce, bude tam jenom 14 lidí a hostinu máme v restauraci, kde jsou bowlingové dráhy, takže o zábavu postaráno ![]()
@vendy259 no to teda jo, my budeme v restauraci s zivou hudbou, tak to mame taky jasny, zadny vlastni vyber moc nebude, jen v prestavkach ![]()
@vendy259 už to máš za chvíli, tak krásnou svatbu, ať vám všechno vyjde
ja jsem vybrala konečnou verzi, nejdřív Arrowsmith I dont wanna miss a thing, potom při podpisu Sting Fields of Gold a nakonec Bon Jovi Living on a Prayer
a na první tanec ten Seal jen nevím jestli Kiss from a Rose or Stand by Me ![]()
@Lucake vůbec jsem sem nechodila, absolutně nebyl čas… hudba se vyvedla, všem se líbila, za což jsem moc ráda a vůbec celá svatba byla super…asi si to s mužem zopakujeme
![]()
@vendy259 nádhera. A velka gratulace. To je super ze vám všechno vyšlo
a jake to je prvních par dnu?
@Lucake hektický a hlavně nezvyk, když se mám někde podepsat
nejsem z těch, který si trénují podpis půl roku dopředu, takže svojí premiéru jsem měla až na radnici, ale skoro všude nejdřív udělám po staru P a až pak S
a nebo nad tím hodně přemýšlet
ale jsem moc spokojená a šťastná. Tak ať to vyjde i Vám
![]()
@vendy259 naštěstí nám začínají příjmení stejne
a libanky budou?
@Lucake zítra odjíždíme do Krkonoš, ale jen do neděle - pak zpátky do práce
vy máte v plánu svatební cestu?
@vendy259 no, dva dny
mame malej vylet, to je vse. Vetsi dovolenou si udelame az v rijnu ![]()
Tak to máme stejnou písničku. Keks budem mít na první tanec taky
Za mě http://www.karaoketexty.cz/…/stay-355988 a http://www.youtube.com/watch?…
karaoketexty.cz .. parádní stránky s českými překlady..
![]()
@klarucha Dobrý den můžu prosím poprosit? Jemu byla jaká píseň ? Líbí se mi od Vás všechny ale nevím jak je zakomentovat.Chceme něco na uvod,než se hosté posadí.Pak na příchod nevěsty a pak až na gratulace
Krásný den všem, zejména budoucím novomanželům!
Ke zpříjemnění vašeho významného okamžiku vám nabízíme unikátní hudební spojení. Duo housle&cimbál vám zahrají písně mnoha žánrů.
K našemu repertoáru patří například: pohádková píseň,,Prstýnek něžný dala mi”, úvodní melodie z filmu Forrest Gump,,Feather theme”, něžná píseň,,Tears in heaven” od Erica Claptona, také velmi žádaná moderní píseň,,Perfect” od Eda Sheerana i,,A thousand years” od Christiny Perri. Rovněž nechybí známé písně jako je,,Hallelujah” nebo téma z filmu,,Titanic”. V našem repertoáru jsou samozřejmě i skladby folklorní a klasické jako je například,,Zaspala nevěsta”,,,Zaleť sokol” či,,svatební pochod” a samozřejmě mnoho dalších.
Kompletní repertoár vám na vyžádání zašleme, rovněž se rádi naučíme píseň dle vašeho přání. ![]()
Níže sdílíme malou ukázku.
https://www.youtube.com/watch?…
Pokud jsme vás zaujali, rádi vám pošleme další hudební ukázky. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.
duohouslecimbal@gmail