Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
v sobotu jsme pozvaní na svatbu, bratránek se žení. A jako sestřenky a bratranci jsme se složili na svatební cestu. Vytiskli jsme poukaz a teť nevíme jak ho pěkně zabalit aby to nebylo klasicky do obálky nebo tak prostě nějak vtipně a nápaditě.
TAk jestli někdo nemá nějaký nápad nebo už něco podobného už darovat byla bych ráda za každý nápad.
Jsem celkem zručná tak klidně i složitější to být může.
Dík moc.
Ahoj, napadlo mě obálka a dát ji do více krabiček. My takhle dostali obálku s prašulema, byla zabalená asi v 10ti krabicích. Každá jiná, vypadalo to dobře a u rozbalování jsme se pěkně pobavili ![]()
Souhlasím, staré a dobré balení do mnoha a mnoha krabic. Pokud si vyhraješ a zabalíš každou pečlivě, je to super ![]()
Já bych to zabalila do ruličky, dá se koupit i hezká kartonová v papírnictví a převázala nějakou velkou pěknou silnější stuhou. ![]()
Koupila bych hezký rámeček a ještě zabalila, aby to nebylo hned vidět. Rámeček pak mohou použít třeba na svatební fotku.
Dostali jsem krabičku s nápisem ORIGINAL PUZZLE dole malý podpis výrobce
a v krabičce byl poukaz udělaný jako puzzle jen čverečky cca 2×2cm kdyz jsem to složili dostali jsme originám
Já když jsem balila na vánoce poukaz, tak aby netušil že je to jen kus papíru…tak jsem dala na dno krabice něco težšího, já použila dlaždičky co jsem měla doma. na to jsem udělala z kartonu dno, a na to položila poukaz a zabalila jak dárek v krabici. ![]()
Jé holky super nápady nadhodím to doma a určo něco vyberem. Dík moc.